Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']o tym razem będzie ciasto:multi:, więc sam się wpraszam:diabloti: po ocenie pewnie do Was wpadnę, jakoś po 13 powinno się skończyć wg planu, a jak to będzie to się okaże...

[quote name='agaciaaa']Asiaczku, mam nadzieje, że tym razem i ja będę miała okazje spróbować Twego słynnego ciasta ;)
Jasne, wpadajcie!:multi:

Przepis został wypróbowany i sprawdzony w Estonii. Efekt był OK, ale musze to ciacho troche uatrakcyjnić. Jakieś rodzynekczki, orzeszki itp. Jeszcze nie wiem dokładnie, pomyślę...:lol:
Pzdr.

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"grallinka" napisał(a):
Ktoś tu napisał,że z dworca w osiedle skłodowskiej itp... do samej skłodowskiej jest kuuupa kilometrów :evil_lol:

Więc chyba myślimy o jakimś innym dworcu. :evil_lol: Ja chodziłam tak kilka razy i droga mi naprawdę dużo czasu nie zajęła... ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czy to Ty odbierałaś takie małe-szczuplutkie-rude w Warszawie, które przyjechało samohcodem osobowym z Poznania? Jesli tak - to osobą, która powiedziałam Wam, gdzie jest ull Garażowa jestem ja - Asiaczek. Miło mi było. Szkoda, że nie było czasu na jakąś pogawędkę, ale za kilka godzin wyjeżdżałysmy do Estonii na wystawę...
A w B-stoku bedziecie w sobotę czy w niedzielę? Bo my w niedzielę. Zapraszam na ciasto!
Pzdr.

Tak tak to ja. Miło mi :)
My jesteśmy z Białegostoku, więc na wystawę wybieramy się w sobotę i w niedzielę z aparatem. Chętnie skorzystamy z zaproszenia na ciasto :evil_lol:

Posted

grallinka napisał(a):
Tak tak to ja. Miło mi :)
My jesteśmy z Białegostoku, więc na wystawę wybieramy się w sobotę i w niedzielę z aparatem. Chętnie skorzystamy z zaproszenia na ciasto :evil_lol:

No to się widzimy. Baski są oceniana jakoś tak zaraz po 10.00 (przed nami tylko 5 akit amerykańskich), ring nr 9.

A wyniki z wystawy w Estonii możesz sobie przeczytać w mojej Galerii; link w podpisie.:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jasne, wpadajcie!:multi:

Przepis został wypróbowany i sprawdzony w Estonii. Efekt był OK, ale musze to ciacho troche uatrakcyjnić. Jakieś rodzynekczki, orzeszki itp. Jeszcze nie wiem dokładnie, pomyślę...:lol:
Pzdr.

tylko proszę bez rodzynek :diabloti:

ja wpadnę przed 14, mam nadzieję, że kawałek się ostanie :p jeszcze się zdzwonimy Asiaczku w niedzielę

Posted

Matusz napisał(a):
tylko proszę bez rodzynek :diabloti:

ja wpadnę przed 14, mam nadzieję, że kawałek się ostanie :p jeszcze się zdzwonimy Asiaczku w niedzielę

No i tu się zrobił problem, bo ja tylko z rodzynkami! Ale nic to. Ponieważ jestem na urlopie, to może upiekę 2 ciasta: jedno "z", a drugie - "bez". Co Ty na to?
Pzdr.

Posted

To te oceny, aż do 14 będą trwały? Od 10:15? :crazyeye: Tj. chodzi o basenji.
Chciałabym Was wszystkich poznać, ale chyba się nie wyrobię, bo wszystko nakłada się na siebie, tj. baski 10:15 i do tego na ringu 9 aż, JRT i szkociki o 10, a westy 10:35. Na staffiki się wyrobię, bo są o 12:20. I chociaż te 3 rasy w sąsiednich ringach.

Najpierw pójdę do JRT, potem biegiem na basenji, a potem jeszcze szybciej na westy :evil_lol:

Basenji na podwórku będą?

Posted

Asiaczek napisał(a):
No i tu się zrobił problem, bo ja tylko z rodzynkami! Ale nic to. Ponieważ jestem na urlopie, to może upiekę 2 ciasta: jedno "z", a drugie - "bez". Co Ty na to?
Pzdr.

ja na to jak najbardziej się piszę :multi: a jak będzie "z" to sobie wyskubię :evil_lol:

a ring 1 w sobotę też jest na dworze? bo ja nie kojarzę mapki bo będę pierwszy raz...

Posted

agaciaaa napisał(a):

Mati, w sobote ring 1 jest w hali.

aha, szkoda, bo jak ładna pogoda będzie to po co kisić się w hali...

dzięki :)

a ring nr 8 w niedzielę?

Posted

ktoś ma jakieś specjalne zamówienia na fotki ;) ?

będę w sobotę i niedzielę z aparatem, mogę coś tam popstrykac, jak ktoś ma specjalne życzenie :lol: tylko napiszcie na o której godzinie i co mam pstrykac i gdzie :lol:

Posted

AnkaW napisał(a):
Plissss o foteczki grzywaczy :p sobota, ring 6 /hala/ godz. 10.05 :multi::multi:

Ja Was obfoce :p
Mam zamiar duuużo czasu spędzić przy ringu grzywkowym ;)

Posted

Bakteria napisał(a):

będę w sobotę i niedzielę z aparatem, mogę coś tam popstrykac, jak ktoś ma specjalne życzenie :lol: tylko napiszcie na o której godzinie i co mam pstrykac i gdzie :lol:

RING: 15 SOBOTA PINCZER MINIATUROWY STAWKA 8 GODZINA 11:50 BARDZO PROSZę:modla:

Posted

Bakteria napisał(a):

niedziela, godz. 10, ring 2, otwarta psów, będziemy na drugiej lokacie albo bez lokaty:razz::diabloti:

Posted

agnethka napisał(a):
u mnie czarnego markera widać nie będzie, chyba że korektor będę zamazywać :lol::lol::lol:

dobra, bo zaraz znowu będą krzyczeć, że offa robimy tak, jak z tymi niebieskimi wstążkami na ręku :evil_lol:

no właśnie o to chodzi, ja zamażę i ty:loveu::evil_lol:

już idę do ciebie do galerii bo tak sie zbieram i zbieram i przyjść nie mogę : P