Asiaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Matusz']o tym razem będzie ciasto:multi:, więc sam się wpraszam:diabloti: po ocenie pewnie do Was wpadnę, jakoś po 13 powinno się skończyć wg planu, a jak to będzie to się okaże... [quote name='agaciaaa']Asiaczku, mam nadzieje, że tym razem i ja będę miała okazje spróbować Twego słynnego ciasta ;) Jasne, wpadajcie!:multi: Przepis został wypróbowany i sprawdzony w Estonii. Efekt był OK, ale musze to ciacho troche uatrakcyjnić. Jakieś rodzynekczki, orzeszki itp. Jeszcze nie wiem dokładnie, pomyślę...:lol: Pzdr. Quote
Lived Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 "grallinka" napisał(a): Ktoś tu napisał,że z dworca w osiedle skłodowskiej itp... do samej skłodowskiej jest kuuupa kilometrów :evil_lol: Więc chyba myślimy o jakimś innym dworcu. :evil_lol: Ja chodziłam tak kilka razy i droga mi naprawdę dużo czasu nie zajęła... ;) Quote
grallinka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Asiaczek napisał(a): Czy to Ty odbierałaś takie małe-szczuplutkie-rude w Warszawie, które przyjechało samohcodem osobowym z Poznania? Jesli tak - to osobą, która powiedziałam Wam, gdzie jest ull Garażowa jestem ja - Asiaczek. Miło mi było. Szkoda, że nie było czasu na jakąś pogawędkę, ale za kilka godzin wyjeżdżałysmy do Estonii na wystawę... A w B-stoku bedziecie w sobotę czy w niedzielę? Bo my w niedzielę. Zapraszam na ciasto! Pzdr. Tak tak to ja. Miło mi :) My jesteśmy z Białegostoku, więc na wystawę wybieramy się w sobotę i w niedzielę z aparatem. Chętnie skorzystamy z zaproszenia na ciasto :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 grallinka napisał(a):Tak tak to ja. Miło mi :) My jesteśmy z Białegostoku, więc na wystawę wybieramy się w sobotę i w niedzielę z aparatem. Chętnie skorzystamy z zaproszenia na ciasto :evil_lol: No to się widzimy. Baski są oceniana jakoś tak zaraz po 10.00 (przed nami tylko 5 akit amerykańskich), ring nr 9. A wyniki z wystawy w Estonii możesz sobie przeczytać w mojej Galerii; link w podpisie.:lol: Pzdr. Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Czyli że jednak daleko? w ile się dojedzie z dworca autobusem? Quote
Matusz Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Asiaczek napisał(a):Jasne, wpadajcie!:multi: Przepis został wypróbowany i sprawdzony w Estonii. Efekt był OK, ale musze to ciacho troche uatrakcyjnić. Jakieś rodzynekczki, orzeszki itp. Jeszcze nie wiem dokładnie, pomyślę...:lol: Pzdr. tylko proszę bez rodzynek :diabloti: ja wpadnę przed 14, mam nadzieję, że kawałek się ostanie :p jeszcze się zdzwonimy Asiaczku w niedzielę Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Matusz napisał(a):tylko proszę bez rodzynek :diabloti: ja wpadnę przed 14, mam nadzieję, że kawałek się ostanie :p jeszcze się zdzwonimy Asiaczku w niedzielę No i tu się zrobił problem, bo ja tylko z rodzynkami! Ale nic to. Ponieważ jestem na urlopie, to może upiekę 2 ciasta: jedno "z", a drugie - "bez". Co Ty na to? Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 To te oceny, aż do 14 będą trwały? Od 10:15? :crazyeye: Tj. chodzi o basenji. Chciałabym Was wszystkich poznać, ale chyba się nie wyrobię, bo wszystko nakłada się na siebie, tj. baski 10:15 i do tego na ringu 9 aż, JRT i szkociki o 10, a westy 10:35. Na staffiki się wyrobię, bo są o 12:20. I chociaż te 3 rasy w sąsiednich ringach. Najpierw pójdę do JRT, potem biegiem na basenji, a potem jeszcze szybciej na westy :evil_lol: Basenji na podwórku będą? Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Na rozpisce ring nr 9 jest na dworzu... Pzdr. Quote
Matusz Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Asiaczek napisał(a):No i tu się zrobił problem, bo ja tylko z rodzynkami! Ale nic to. Ponieważ jestem na urlopie, to może upiekę 2 ciasta: jedno "z", a drugie - "bez". Co Ty na to? Pzdr. ja na to jak najbardziej się piszę :multi: a jak będzie "z" to sobie wyskubię :evil_lol: a ring 1 w sobotę też jest na dworze? bo ja nie kojarzę mapki bo będę pierwszy raz... Quote
grallinka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Autobus linii 10 prosto spod dworca jedzie jakies hmm 15 minut ? Quote
agaciaaa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 grallinka napisał(a):Autobus linii 10 prosto spod dworca jedzie jakies hmm 15 minut ? Też mi sie wydaje że ok. 15 minut :razz: Mati, w sobote ring 1 jest w hali. Quote
Matusz Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 agaciaaa napisał(a): Mati, w sobote ring 1 jest w hali. aha, szkoda, bo jak ładna pogoda będzie to po co kisić się w hali... dzięki :) a ring nr 8 w niedzielę? Quote
agaciaaa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Matusz napisał(a):a ring nr 8 w niedzielę? na zewnątrz ;) Quote
Bakteria Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ktoś ma jakieś specjalne zamówienia na fotki ;) ? będę w sobotę i niedzielę z aparatem, mogę coś tam popstrykac, jak ktoś ma specjalne życzenie :lol: tylko napiszcie na o której godzinie i co mam pstrykac i gdzie :lol: Quote
AnkaW Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Plissss o foteczki grzywaczy :p sobota, ring 6 /hala/ godz. 10.05 :multi::multi: Quote
Iza. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 AnkaW napisał(a):Plissss o foteczki grzywaczy :p sobota, ring 6 /hala/ godz. 10.05 :multi::multi: Ja Was obfoce :p Mam zamiar duuużo czasu spędzić przy ringu grzywkowym ;) Quote
ROBERTZICO Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Bakteria napisał(a):ktoś ma jakieś specjalne zamówienia na fotki ;) ? będę w sobotę i niedzielę z aparatem, mogę coś tam popstrykac, jak ktoś ma specjalne życzenie :lol: tylko napiszcie na o której godzinie i co mam pstrykac i gdzie :lol: RING: 15 SOBOTA PINCZER MINIATUROWY STAWKA 8 GODZINA 11:50 BARDZO PROSZę:modla: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Bakteria napisał(a):ktoś ma jakieś specjalne zamówienia na fotki ;) ? będę w sobotę i niedzielę z aparatem, mogę coś tam popstrykac, jak ktoś ma specjalne życzenie :lol: tylko napiszcie na o której godzinie i co mam pstrykac i gdzie :lol: niedziela, godz. 10, ring 2, otwarta psów, będziemy na drugiej lokacie albo bez lokaty:razz::diabloti: Quote
AnkaW Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Iza13 napisał(a):Ja Was obfoce :p Mam zamiar duuużo czasu spędzić przy ringu grzywkowym ;) SUUUPERRRR :multi::multi: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 agnethka napisał(a):napiszmy sobie na czole: "tu focić" :diabloti: :evil_lol: lepiej na psie:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 agnethka napisał(a):bierz markera, a ja wezme korektor :cool3: ok:loveu: a później sie wymienimy:diabloti: tylko u mnie ten napis to by chyba musiał być dwukolorowy:razz: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 agnethka napisał(a):u mnie czarnego markera widać nie będzie, chyba że korektor będę zamazywać :lol::lol::lol: dobra, bo zaraz znowu będą krzyczeć, że offa robimy tak, jak z tymi niebieskimi wstążkami na ręku :evil_lol: no właśnie o to chodzi, ja zamażę i ty:loveu::evil_lol: już idę do ciebie do galerii bo tak sie zbieram i zbieram i przyjść nie mogę : P Quote
Czarna_Owieczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 W czym otwieracie "plan sędziowania" ? bo mi się nie otwiera :roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Nie, dzięki ;) chciałam ogólnie zobaczyć jak to wygląda, bo mam zamiar zobaczyć kilka ras i nie wiem jak to się w czasie się rozkłada. Już sobie pobieram jakiś darmowy program do otwierania plików pdf :lol: Quote
Recommended Posts