Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agnethka napisał(a):
niech się weekend skończy :evil_lol:
kurczę - boję się tej wystawy, że znowu się wygłupie z moim boorkiem :roll:

ja też się boję, nie martw się : P Grami to niestety nie jest małpka wystawowa;)
Iza13 napisał(a):
Będzie dobrze :cool3:
Dogomaniacy będą Wam wiernie kibicować i foty robić na ringu :cool1:
Oby się wasza ocena nie nałożył z oceną Gramiszona :roll:;)

właśnie:razz:

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnethka napisał(a):
ja się obawiam, że nie będzie co focić :roll: ta oślica mi dwa razy już z ringu uciekła :roll: w zasadzie nie boję się wystawy, modlę się, żeby znowu nie nawiała, bo to nic fajnego...suka do wystawy jest przygotowana, wszystko umie co trzeba, ale ma jakiś "murek" od wystawy w Warszawie, z którym walcze... nie liczę na nic, na żadne CWC ani tym bardziej nic więcej - będzie sukces jak dostanie chociaż bdb i pozwoli się ocenić, chociaż tyle jak się uda to będę płakać z radości...ale tak bywa jak się bierze do siebie rocznego psa i chce się z nim pracować ;)

weź ze sobą jakieś dla niej pyszne, ulubione jedzenie, zrobi wszystko;) nawet mój Gram za ser przychodzi na zawołanie, a to nie lada wyczyn:evil_lol:

Posted

Russellka napisał(a):
Ooooo i jak zrobiłaś wstążkę? Napisałas czy wyszyłaś? :D

Napisałam zwykłym długopisem, markerem się nie dało ; )

agnethka napisał(a):
ja się obawiam, że nie będzie co focić :roll: ta oślica mi dwa razy już z ringu uciekła :roll: w zasadzie nie boję się wystawy, modlę się, żeby znowu nie nawiała, bo to nic fajnego...suka do wystawy jest przygotowana, wszystko umie co trzeba, ale ma jakiś "murek" od wystawy w Warszawie, z którym walcze... nie liczę na nic, na żadne CWC ani tym bardziej nic więcej - będzie sukces jak dostanie chociaż bdb i pozwoli się ocenić, chociaż tyle jak się uda to będę płakać z radości...ale tak bywa jak się bierze do siebie rocznego psa i chce się z nim pracować ;)

A co miałyście jakieś przykre zdarzenie w Warszawie, czy tak po prostu coś sie w niej zablokowało ?
Właśnie to jest najważniejsze, ze chcesz z nią pracować, praca zawsze przynosi efekty mniejsze czy większe, ale zawsze ; )

Posted

agnethka napisał(a):
nie pomaga - w Zakopanem próbowałam ratować się jak nigdy kabanosem, którego pies w życiu nie je, a szaleje na punkcie samego zapachu :roll:

do B-stoku biorę jej ukochaną piłkę :roll:

może niech ktoś inny ją wystawi?:razz:

Posted

No i wydalo sie gdzie jedziecie:evil_lol: my na bialystok nie ruszamy:placz: wiec tym razem anethka nie pogadamy;) ja trzymam mocno kciuki za Elitke, a jak zrobi taki numer jak w Zakopcu to:mad: hehe zartuje:eviltong: Ale musi byc dobrze

Posted

a ja mam takie pytanie..czy może ktoś z warszawy będzie jechał na tą wystawę i ma miejsce na zabranie jednej 4miesięcznej suni-malutkiej? Bo zaoferowaliśmy adopcję i powoli szukamy transportu dla małej. Chodzi o piątek albo sobota 29-30.08

Posted

[quote name='kaskaSz']Nie mogę się doczekać spisu wystawców i wystawy :roll:

zrobiłam warkoczyk z niebieskiej muliny, bez napisu. obojętnie na której ręce?

Ja też właśnie.
Chce zobaczyć jak mi się czasowo rozłożą rasy, które chcę obejrzeć, szczególnie niufy i grzywki.

Ja będę miała na prawej, bo na lewej mam już jedną bransoletkę ;)
W razie czego jakbyś mnie zobaczyła to krzycz, bo ja mogę nie zauważyć jak na psy będę patrzeć ; )

Posted

Na ringu 3 są przed nami tylko szkoty o 10:00, więc westy chyba drugie idą. Jak obfoce westy to wpadnę na 12:20 do Was :) W jakiej klasie idziecie i w jakiej płci?
A i to też chyba w hali się odbywa, bo nie mogę pojąć planu obiektu, to sam plan hali czy razem z boiskiem?

Posted

kaskaSz napisał(a):
Na ringu 3 są przed nami tylko szkoty o 10:00, więc westy chyba drugie idą. Jak obfoce westy to wpadnę na 12:20 do Was :) W jakiej klasie idziecie i w jakiej płci?
A i to też chyba w hali się odbywa, bo nie mogę pojąć planu obiektu, to sam plan hali czy razem z boiskiem?

Westy na hali ; )
A plan jest całego obiektu, czyli hala i stadion :cool3:

Posted

Oj Asiaczku-dziś to tylko z pocztą głosową sobie mogę pogadać.
Ale jutro spróbuje coś "załatwić"

Dziś jestem tak zła,że aż mi wnętrznościami przewraca:angryy: