Unbelievable Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 co do Jacków to dość często są agresywne, niestety:cool1: mój na szczęście nie:razz: więc chyba mogę bez problemu podejść : P Quote
Unbelievable Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 agnethka napisał(a):ja absolutnie nie mam pretensji do psów ;) zwłaszcza do terrierów - one z charakteru to zadziorki jakby nie patrzeć ;) myślę, że jakoś uda się porozmawiać bez zbędnych psich sprzeczek ;) rozumiem, ale taka prawda- Jacki do przyjaznych do psów nie należą:cool1: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 agnethka napisał(a):szczerze mówiąc to Warszawka wybiła mi z głowy tą rasę :lol: parę godzin w jej towarzystwie wystarczy mi na całe życia, a chciałam mamie takiego psiaka zaproponować :roll: ale na szczęście mama rozkochała się w staffikach :loveu::evil_lol::evil_lol: co kto lubi : P ale warunki na wystawie to co innego niż normalnie;) Quote
Matagi Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 O wstążkach,koszulkach i innych pasmanteriach piszcie gdzie indziej -tu jest o wystawie i niech to będzie czytelny temat informacyjny:pMusiałam kilka stron przewalić,żeby się dowiedzieć kto jaką tkanina się udrapuje:angryy: Koniec offa!!!!!:mad: DZISIAJ,12.08.2008 ,JEST OSTATNI DZIEŃ ZGŁASZANIA PSÓW !!!! OD JUTRA ZA KAŻDEGO PSA PŁACIMY 150 ZŁ.!!!!To dla zapominalskich;)sama dopiero dziś zgłosiłam psy,zaraz idę do banku zapłacić.... Quote
AnkaW Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Matagi'];)sama dopiero dziś zgłosiłam psy,zaraz idę do banku zapłacić.... no to piękny przykład :evil_lol:;) Quote
Russellka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Tinka:) napisał(a):rozumiem, ale taka prawda- Jacki do przyjaznych do psów nie należą:cool1: Za to Parsony tak :evil_lol: Robili jakieś testy czy coś tam w "PSIE" :cool3: Jest jakieś info? Quote
AnkaW Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Uff jedziemy :multi::multi: Zgłoszeni, opłaceni, potwierdzeni :p Quote
Unbelievable Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Russellka napisał(a):Za to Parsony tak :evil_lol: Robili jakieś testy czy coś tam w "PSIE" :cool3: Jest jakieś info? w jakiejś książce też ostatnio czytałam że Jacki są agresywne a Parsony są dobre do dogoterapii : P a nie możesz zajrzeć na stronę wystawy?:razz: na pewno nie ma, dopiero skończyli zgłoszenia przyjmować. A właściwie jeszcze nie:cool3: Quote
Unbelievable Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Białostocki zk jest ogólnie bardzo sprawny;-) Quote
AnkaW Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 agnethka napisał(a):już? ja przedwczoraj zgłaszałam, wczoraj przelew - czekam jak to napisali na "weryfikacje" :evil_lol: Ja zgłosiłam wczoraj wieczorem a dziś zadzwoniłam by potwierdzić - doszedł już też meil "weryfikujący". Wszystko szybko i sprawnie, nawet tylko dwa razy numer wykręcałam i miła pani bardzo szybko wszystko sprawdziła :multi: Quote
czaroct Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Carbon już zgłoszony wiec do zobaczenia,,staffikowcy'' :) Quote
Frytela Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Edit: przyjęty, przed chwilą maila dostałam :) Quote
Asiaczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No i następna osoba zadowolona...:lol: Pzdr. Quote
quadrupedium Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Przedłużyli termin do 14.08.2008 Opłaty pozostały jak w pierwszym terminie. Quote
Frytela Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 tzn ile? bo ja kurcze nie placilam i nie wiem czy gnac edit: gnam, bo mamuska niedlugo do banku jedzie a juz jest na miescie xD i lece z danymi to zaplaci, uf dobrze ze jeszcze jest po starej cenie dzis xD tak to jest gdy zostawiam wszystko na ostatnią chwile... Quote
quadrupedium Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Wystawcy krajowi - opłaty wnoszone do 14.08.2008: - za pierwszego psa (z katalogiem) 90 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 70 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 45 zł - za psa z tytułem Int.Champ. (bez katalogu) 45 zł - para hodowlana (bez katalogu) 30 zł - grupa hodowlana (bez katalogu) 30 zł Quote
Frytela Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 juz sie dopatrzylam ;) pieniadze przelane, ufff xD Quote
saluczki Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 na 31 VIII poszukuję miejsca w samochodzie dla jednej osoby z sunią z Trójmiasta lub okolic, oczywiście w obie strony... może być opcja z noclegiem, oczywiści dokłada się do benzyny kontakt saluczki@poczta.onet.pl Quote
Russellka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jest już jakieś info? :hmmmm: Bo ja burak trochę i nic nie mogłam znaleźć :niewiem: Quote
AnkaW Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nie burak :evil_lol: nic nowego jeszcze nie ma :shake: Quote
Iza. Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Russellka']Jest już jakieś info? :hmmmm: Bo ja burak trochę i nic nie mogłam znaleźć :niewiem: Nie ma nic nowego ; ) Mam już wstążeczkę a rękę :cool3: Quote
Iza. Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 agnethka napisał(a): kurczę - boję się tej wystawy, że znowu się wygłupie z moim boorkiem :roll: Będzie dobrze :cool3: Dogomaniacy będą Wam wiernie kibicować i foty robić na ringu :cool1: Oby się wasza ocena nie nałożył z oceną Gramiszona :roll:;) Quote
Russellka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ooooo i jak zrobiłaś wstążkę? Napisałas czy wyszyłaś? :D Quote
Recommended Posts