Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 kombinatorka : P myślałam bardziej o zawiązaniu po prostu, a napis na środku. Quote
Russellka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ale tak będzie ładnie i elegancko, a to tylko raz przeciągnąć igłą z nitką i już gotowe! :eviltong: Quote
Iza. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Russellka napisał(a):Ale tak będzie ładnie i elegancko, a to tylko raz przeciągnąć igłą z nitką i już gotowe! :eviltong: A co będzie jak sie rozpruje ? :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agnethka napisał(a):wiecie co....założę bluzkę na ramiączkach - na prawej łopatce mam jednorożca - rozpoznacie? :razz: A jak będzie zimno albo deszczowo :cool3: Iza13 napisał(a):A co będzie jak sie rozpruje ? :evil_lol: To trzeba mocniej zszyć, jedno machnięcie ręką z igłą dodatkowo :lol: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 kaskaSz napisał(a):A jak będzie zimno albo deszczowo :cool3: w tamtym rojku bulle były na hali : P Quote
Iza. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 kaskaSz napisał(a): To trzeba mocniej zszyć, jedno machnięcie ręką z igłą dodatkowo :lol: Ale jak ja to zszyje mocno to tego na rękę nie założę, jak zszyje tak żeby założyć to spadać będzie :evil_lol: Wybiorę się jutro do pasmanterii obadać czy mają takie wstążeczki;) Quote
Iza. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agnethka napisał(a):hmm..czyli teraz też na hali mogą nas wpuścić? co jest na podłodze? w tamtym roku była jakaś takaś wykładzina ;) Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agnethka napisał(a):hmm..czyli teraz też na hali mogą nas wpuścić? co jest na podłodze? piękna zielona wykładzinka prawie-jak-trawa:diabloti: Quote
kaskaSz Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 O taka wstążka? Oczywiście wyprasowana+dobrze zawiązana+z napisem :evil_lol: Będę wyglądać jak... Quote
Unbelievable Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 kaskaSz napisał(a): O taka wstążka? Oczywiście wyprasowana+dobrze zawiązana+z napisem :evil_lol: Będę wyglądać jak... o taka ;) może być cieńsza:cool3: Quote
kaskaSz Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Jeszcze poszukam może coś innego znajdę, bo ta taka przypałowa troche jest. Quote
Unbelievable Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 agnethka napisał(a):jak różowa wstążka symbolizuje walkę z rakiem piersi, tak niebieska symbolizuje walkę z prostatą :razz: myślicie, że jak na wystawie będzie grupa osób z niebieską wstążką na nadgarstku to ludzie będą kojarzyć? :cool3: :lol: :lol: ja o tym nie wiedziałam : P ale jak napiszemy dogomania to chyba raka prostaty nie oznacza?:razz::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Tinka:) napisał(a): ale jak napiszemy dogomania to chyba raka prostaty nie oznacza?:razz::evil_lol: Ja chcę taką :multi: ale nie ma wstążki :lol: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Ja chcę taką :multi: ale nie ma wstążki :lol:to kup:diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 agnethka napisał(a):też nie wiedziałam, ale poszukałam symboliki :cool3: (oznacza tam jeszcze inne jakieś rzeczy...) jak napiszemy dogomania to już nie będzie raczej raka prostaty oznaczać :razz: To będzie oznaczać "Sekta Dogomania" :diabloti: Quote
Russellka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Wiecie co? Napis markerem się rozmazuje :razz: Tza coś inszego wymyślić :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Wyszyć ładnie granatowo-niebiesko-żółto-biła niteczką :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ja nawet wstążki nie mam :evil_lol: ps.Chyba zrobił się Off :oops: Quote
kaskaSz Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A może jednak zwykłe plakietki-identyfikatory zaczepione na bluzke z karteczką w środku? Quote
Lived Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Hm, nie latwiej by bylo, zamiast tej calej szopki ze wstazkami itp., spotkac sie w okreslonym miejscu o okreslonej godzinie ? :cool3: Quote
Russellka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Taaak idzie jakiś człowiek o nicku 'Ciaposław' :lol: Ale by ludzie mieli radochę :cool3: PS. ni bardzo bo niektórzy (:oops:) nie wiedzą gdzie co jest :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Lived napisał(a):Hm, nie latwiej by bylo, zamiast tej calej szopki ze wstazkami itp., spotkac sie w okreslonym miejscu o okreslonej godzinie ? :cool3: nie wszyscy będą mogli, bo np. trzeba siedzieć przy ringu jakimś, jak ja(pewnie przed oceną większość czasu tam spędzę) Russellka napisał(a):Taaak idzie jakiś człowiek o nicku 'Ciaposław' :lol: Ale by ludzie mieli radochę :cool3: PS. ni bardzo bo niektórzy (:oops:) nie wiedzą gdzie co jest :cool3: :evil_lol: na stronie białostockiego ZKWP będzie(lub już jest) mapka rozstawienia ringów Quote
Asiaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Przed chwila tam byłam i nic nowego nie zauwazyłam. Chyba trzeba jeszcze trochę poczekać... Pzdr. Quote
Russellka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Tinka a o której zaczynają się 'wystawiać' Jacki? :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='agnethka']podejrzewam, że jak jutro zamknął "nabór" to jakieś 2-5 dni i będzie powoli jakieś info wstawiane ;) a co do spotkania to u mnie z tym lipa, bo ja jestem zawsze "uziemiona" przy psie....cykam foty tym psiakom, które obok nas przechodzą, a mój tata biega z aparatem i poluje ;) jeśli chodzi o późniejsze spotkanie to też odpada, bo do domciu trzeba będzie wracać ;)Jutro koniec zgłaszania, więc za tydzień powinno coś być. Twój pies toleruje jedynie witające się psy?:razz: bo ja też ze swoim będę... [quote name='Russellka']Tinka a o której zaczynają się 'wystawiać' Jacki? :cool3: Jak będzie plan to ci powiem : P teraz nie mam pojęcia, mam nadzieję że nie na samym początku...:roll: Quote
Recommended Posts