Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Russellka napisał(a):
Ale tak będzie ładnie i elegancko, a to tylko raz przeciągnąć igłą z nitką i już gotowe! :eviltong:

A co będzie jak sie rozpruje ? :evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
wiecie co....założę bluzkę na ramiączkach - na prawej łopatce mam jednorożca - rozpoznacie? :razz:

A jak będzie zimno albo deszczowo :cool3:
Iza13 napisał(a):
A co będzie jak sie rozpruje ? :evil_lol:

To trzeba mocniej zszyć, jedno machnięcie ręką z igłą dodatkowo :lol:

Posted

kaskaSz napisał(a):

To trzeba mocniej zszyć, jedno machnięcie ręką z igłą dodatkowo :lol:

Ale jak ja to zszyje mocno to tego na rękę nie założę, jak zszyje tak żeby założyć to spadać będzie :evil_lol:

Wybiorę się jutro do pasmanterii obadać czy mają takie wstążeczki;)

Posted

agnethka napisał(a):
jak różowa wstążka symbolizuje walkę z rakiem piersi, tak niebieska symbolizuje walkę z prostatą :razz: myślicie, że jak na wystawie będzie grupa osób z niebieską wstążką na nadgarstku to ludzie będą kojarzyć? :cool3: :lol: :lol:

ja o tym nie wiedziałam : P
ale jak napiszemy dogomania to chyba raka prostaty nie oznacza?:razz::evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
też nie wiedziałam, ale poszukałam symboliki :cool3: (oznacza tam jeszcze inne jakieś rzeczy...) jak napiszemy dogomania to już nie będzie raczej raka prostaty oznaczać :razz:

To będzie oznaczać "Sekta Dogomania" :diabloti:

Posted

Lived napisał(a):
Hm, nie latwiej by bylo, zamiast tej calej szopki ze wstazkami itp., spotkac sie w okreslonym miejscu o okreslonej godzinie ? :cool3:

nie wszyscy będą mogli, bo np. trzeba siedzieć przy ringu jakimś, jak ja(pewnie przed oceną większość czasu tam spędzę)
Russellka napisał(a):
Taaak idzie jakiś człowiek o nicku 'Ciaposław' :lol: Ale by ludzie mieli radochę :cool3:

PS. ni bardzo bo niektórzy (:oops:) nie wiedzą gdzie co jest :cool3:

:evil_lol:

na stronie białostockiego ZKWP będzie(lub już jest) mapka rozstawienia ringów

Posted

[quote name='agnethka']podejrzewam, że jak jutro zamknął "nabór" to jakieś 2-5 dni i będzie powoli jakieś info wstawiane ;)

a co do spotkania to u mnie z tym lipa, bo ja jestem zawsze "uziemiona" przy psie....cykam foty tym psiakom, które obok nas przechodzą, a mój tata biega z aparatem i poluje ;) jeśli chodzi o późniejsze spotkanie to też odpada, bo do domciu trzeba będzie wracać ;)Jutro koniec zgłaszania, więc za tydzień powinno coś być.

Twój pies toleruje jedynie witające się psy?:razz: bo ja też ze swoim będę...

[quote name='Russellka']Tinka a o której zaczynają się 'wystawiać' Jacki? :cool3:
Jak będzie plan to ci powiem : P teraz nie mam pojęcia, mam nadzieję że nie na samym początku...:roll: