plinka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Trzeba było składać zamówienia na fotki :eviltong: :cool3: Było tylko zapotrzebowanie na grzywki i pinczery, więc zostały mocniej obfocone ;) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A collaki? Co chwila ktoś podchodził i robił fotki, a zdjęć na forum nie ma :( Quote
agaciaaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 plinka napisał(a):Trzeba było składać zamówienia na fotki :eviltong: No właśnie! :razz: Ja tu sie produkuje, a wy tylko narzekacie że waszych ras nie ma :mad: :eviltong: nie sposób obfocić wszystkie psy na wystawie ;) Collaczek jakiś sie znajdzie ;) chyba nawet Twój, jeśli dobrze widze na avatarze :razz: Quote
Frytela Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 plinka napisał(a):Frytela, posty wcześniej... :roll: Dzięki... Nie wiem jak ja szukałam.. musiałam jakos przeoczyc... ale dzieki :) Quote
Bakteria Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 plinka napisał(a):Trzeba było składać zamówienia na fotki :eviltong: :cool3: Było tylko zapotrzebowanie na grzywki i pinczery, więc zostały mocniej obfocone ;) Dokładnie :cool3:. Ja nawet 2 razy się przypominałam i cisza... a teraz to wszyscy chcą! :evil_lol: Quote
McDzik Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Tyle przewałokowałam podstron i już siły nie mam :( czy na prawdę nikt nie ufocił spanieli tybetańskich? pilinka, tessy, kradnę foty leonbergerów na forum leonberger-info :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 McDzik napisał(a):Tyle przewałokowałam podstron i już siły nie mam :( czy na prawdę nikt nie ufocił spanieli tybetańskich? trzeba było wcześniej mówić :razz: Quote
AnkaW Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A ja jeszcze raz pięknie dziękuję wszystkim za obfocenie grzywek :calus::calus::calus: Quote
Jogurt Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A ja dziekuje za zamieszczone basseciki :loveu::loveu::loveu: I niesmiala prosze o wicej jesli tylko macie :lol: Quote
Izabela124. Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja mam fotki z soboty, ale pewnie w następny weekend wstawię ;) Quote
lafuma-82 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Ja mam fotki z soboty, ale pewnie w następny weekend wstawię ;) To nam narobiłaś chętki Muszę powiedzieć, że oddział ZK w Białymstoku zachował się fair. Z wrażenia nie odebrałam nagrody dla mojej Zahry z BIS Junior i zadzwoniłam w tej sprawie do związku, nagrody przyślą pocztą:eviltong: Quote
kate8828 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja mam especially for GANG CZIKI:loveu: Dino i juz nie dinus, pies z młodziezy dostal bdbcoś ze zgryzem Quote
Iza. Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 KONIEC SOBOTY ; ) niedziel dam w późniejszym czasie, bo na razie nie mam jak ; ) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 agaciaaa napisał(a): Collaczek jakiś sie znajdzie ;) chyba nawet Twój, jeśli dobrze widze na avatarze :razz: Suuuper :D No to z niecierpliwością czekam ;) Quote
Recommended Posts