Iza. Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 AnkaW napisał(a)::evil_lol::evil_lol: chociaż sobie pooglądam jakie pieski były bo tym razem nosa z hali nie wyściubiłam :cool1: :evil_lol: Wy to chyba w ogóle zaraz po ocenie sie zmyliście nie ? ;) Quote
torpi Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jakby ktoś chciał fotki dobków, to ja troche mam + pare niufków. Quote
Zuza i Noddy Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 http://i38.tinypic.com/6yf5n8.jpg Ten niufek bosko się prezentował. Quote
Iza. Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 torpi napisał(a):Jakby ktoś chciał fotki dobków, to ja troche mam + pare niufków. Ania ja bym niufki chciała ;) Podać maila ? Zuza i Noddy napisał(a):http://i38.tinypic.com/6yf5n8.jpg Ten niufek bosko się prezentował. O taak, cudowny jest :loveu: Nie bez przyczyny BOB-a zdobył ;) Quote
AnkaW Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Iza13 napisał(a)::evil_lol: Wy to chyba w ogóle zaraz po ocenie sie zmyliście nie ? ;) dokładnie, daleka droga była przed nami :roll: Quote
torpi Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Iza13 napisał(a):Ania ja bym niufki chciała ;) Podać maila ? Daj, jutro Ci podesle wieczorkiem jakoś :) Quote
Iza i CTR Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Czy ma ktoś może zdjęcia z BIS Szczeniąt i Juniorów z soboty ? Quote
panienkabubu Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Nikt nie zna wyników BOG i BISów? Quote
lafuma-82 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Iza i CTR napisał(a):Czy ma ktoś może zdjęcia z BIS Szczeniąt i Juniorów z soboty ? BIS Junior z soboty Quote
ROBERTZICO Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 torpi napisał(a):Jakby ktoś chciał fotki dobków, to ja troche mam + pare niufków. CO TO ZA PYTANIE:mad: WKLEJAJ DOBKI NA FORUM;) Quote
Raider`s Antania Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A nikt nie fotografował BIG 3 grupy? Bardzo chce się foto! DZIĘKUJE! Quote
emdziolek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 a moze ktos ma wiecej fotek buldożków francuzkich?? Quote
betivor Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 IZA13 ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ ZA FOTECZKI BULDONI :loveu: CZY MOGĘ CIĘ PROSIĆ O ZGODĘ NA SKOPIOWANIE ICH NA INNE FORUM :loveu: Quote
Iza i CTR Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 A BIS Szczeniąt z soboty, please, moja sunia była III, a nie mam zdjęcia :placz: Quote
tessa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 grallinka napisał(a):A ja mam takie pytanie. Trochę to offtopic, ale może ktoś wie...kto mieszka w Bialymstoku na ulicy Wiejskiej i ma Australijczyka i sheltie? Widuję ta dziewczynę na kazych zawodcach agility i była tez na wystawie. Pytam, bo mieszka kilka metrów ode mnie i z pewnością jest na dogo :evil_lol: to chyba ona, to jej post kilka stron wczesniej http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10808978&postcount=716 :razz: Quote
QISSI Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Filmiki z yorkami (psy) na kanale You Tube: http://pl.youtube.com/qissee Quote
quadrupedium Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Podaję link do fotorelacji z drugiego dnia wystawy: http://public.fotki.com/terjeru-klubas/parodos08/bialystok_cacib/ Są tu zdjęcjia z grup i z BIS. Quote
Iza. Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 torpi napisał(a):Daj, jutro Ci podesle wieczorkiem jakoś :) Zaraz wysle na PW;) betivor napisał(a):IZA13 ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ ZA FOTECZKI BULDONI :loveu: CZY MOGĘ CIĘ PROSIĆ O ZGODĘ NA SKOPIOWANIE ICH NA INNE FORUM :loveu: Oczywiście,że możesz przekopiować, zdjęcia są podpisane i można je brać ;) Quote
plinka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 grallinka napisał(a):A ja mam takie pytanie. Trochę to offtopic, ale może ktoś wie...kto mieszka w Bialymstoku na ulicy Wiejskiej i ma Australijczyka i sheltie? Widuję ta dziewczynę na kazych zawodcach agility i była tez na wystawie. Pytam, bo mieszka kilka metrów ode mnie i z pewnością jest na dogo :evil_lol: Dobra sprzedaje :diabloti: nick - Sable torpi napisał(a):Jakby ktoś chciał fotki dobków, to ja troche mam + pare niufków. Ooo torpi, byłas na wystawie? Bo tak myślałam o Tobie ;) szkoda, że się nie spotkałyśmy.. Quote
króliczek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Czy robił ktoś zdjecia shar-pei??? Widzę ,że jest sporo dogów a shar-pei były oceniane w tym samym ringu.:razz: Dość póżno ,ale też się pochwalimy TABASKO TORVEN CWC,BOS I CACIB(9).Droga do Intera już dawno pokonana ,potrzeba jedynie czasu:cool3: .Pierwsze wystawowe kroki postawiła także Bellshow Version Extra De Lux Li Torwan ,co prawda w charakterze widza i znudzonego ucznia .Uchwycił to obiektyw Anety 25 :evil_lol: Aneto25 ,czy mogę skopiować fotki moich sharpków?? Quote
plinka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Moje foty... Przy kopiowaniu zdjęć proszę o podpis :) SOBOTA Quote
Recommended Posts