Frytela Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 No u nas bez sukcesów ;) BDB za nierozwiniętą klatę :cool3::cool3::cool3: Asiaczek, krecilam sie w poblizu, ale sobie przypomnialam ze trza spadac na ring, a zaraz po ocenie wypadlismy do domu, no niestety, moze kiedys w koncu wpadne.. Zna ktoś wyniki malamutów?? Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 A to z kolei głowa charta polskiego - LUK Full Speed. Dzisiaj chyba BOB (?). http://images45.fotosik.pl/6/0dd2a9e0313b1ac9med.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Frytela napisał(a):No u nas bez sukcesów ;) BDB za nierozwiniętą klatę :cool3::cool3::cool3: Asiaczek, krecilam sie w poblizu, ale sobie przypomnialam ze trza spadac na ring, a zaraz po ocenie wypadlismy do domu, no niestety, moze kiedys w koncu wpadne.. Zna ktoś wyniki malamutów?? Oj, szkoda... Ale jeszcze przed nami tyle wystaw; gdzies musimy się spotkać... Pzdr. Quote
AnkaW Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 GRATULUJĘ WSZYSTKIM TAK WSPANIAŁYCH WYNIKÓW :multi::multi: Asiaczku wcale się nie dziwię, że nie możesz jeszcze dojść do siebie :evil_lol::evil_lol: WIELKIE BRAWA :klacz::klacz::klacz: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 AnkaW napisał(a):GRATULUJĘ WSZYSTKIM TAK WSPANIAŁYCH WYNIKÓW :multi::multi: Asiaczku wcale się nie dziwię, że nie możesz jeszcze dojść do siebie :evil_lol::evil_lol: WIELKIE BRAWA :klacz::klacz::klacz: Juz powoli dochodzę... przed pójsciem spać trzeba się wyciszyć...:evil_lol: Dzięki! Pzdr. Quote
AnkaW Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Iza13 dzięki za foteczki :multi::multi: właśnie znalazłam - mogę???? skopiować???? Quote
Musiałek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 blaira napisał(a):To była już moja 2 wystawa w Białymstoku CACIB, jestem pod ogromnym wrażeniem, w tym roku była jeszcze lepiej zorganizowana i przygotowana niż rok wcześniej, gdzie też była super!! My się tak nieskromnie pochwalimy :evil_lol: Cest vel Pudzian dziś na wystawie zajął 1 lok, CWC, CACIB i BoB i tym samym spełnił wszystkie wymagania na [SIZE=6]INTERCHAMPIONA!!! :multi::multi::multi: Gratuluje!!!!!!!!!!! Quote
Frytela Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Asiaczek napisał(a):Oj, szkoda... Ale jeszcze przed nami tyle wystaw; gdzies musimy się spotkać... Pzdr. Oj tak, a pewnie będzie dużo okazjii :cool3: Ja tam fotek nie mam w ogóle... nic nie mam pusto xD Quote
tessa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 To ode mnie juz wszytsko :) mam jeszcze "troche" fotek, ale nie sposob wszytskie tu umiescic ;) Serdecznie gratuluje wszytskich wygranych !!!! Quote
Musiałek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja się też chwalę. Moje baski-babaski osiągnęly dzisiaj takie oto wyniki... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB, skończony Interchampionat!!! JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDPwR - skończony Championat Polski LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, NSzwR, BIS PUPPY 1 !!! Para hodowlana - 3 miejsce Grupa hodowlana - 2 miejsce. Adrenalina to mnie do tej pory trzyma...:evil_lol: Pzdr. No laska :)))) GRATULUJE!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Dzięki Musiałku! Mam nadzieje, że u Was też było OK... Pzdr. Quote
BSSA Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja się też chwalę. Moje baski-babaski osiągnęly dzisiaj takie oto wyniki... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB, skończony Interchampionat!!! JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDPwR - skończony Championat Polski LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, NSzwR, BIS PUPPY 1 !!! Para hodowlana - 3 miejsce Grupa hodowlana - 2 miejsce. Adrenalina to mnie do tej pory trzyma...:evil_lol: Pzdr. OMG ale masakra :diabloti: nie znam ale wielkie gratulacje :multi: Quote
panienkabubu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Asiaczek napisał(a):A to fotka suczki naszej koleżanki z DGM - LAURA. Rasa psa - saluki. I - jeżeli dobrze pamiętam - ta sunia wygrała dzisiaj BOG gr. 10. http://images36.fotosik.pl/6/c38a1223173d5799med.jpg BTW - gratuluję! Pzdr. Asiu, jesteś pewna? na fotkach z BIS widziałam wilczarza:hmmmm: Quote
musia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Gończy polski OPUS Kłusująca Sfora : w sobotę na "klubówce" - dosk, I m. w champ. NDPwR, Zw. Klubu '08 niedziela - MWPR - dosk. II m w championach Quote
simbik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 blaira napisał(a):To była już moja 2 wystawa w Białymstoku CACIB, jestem pod ogromnym wrażeniem, w tym roku była jeszcze lepiej zorganizowana i przygotowana niż rok wcześniej, gdzie też była super!! My się tak nieskromnie pochwalimy :evil_lol: Cest vel Pudzian dziś na wystawie zajął 1 lok, CWC, CACIB i BoB i tym samym spełnił wszystkie wymagania na [SIZE=6]INTERCHAMPIONA!!! :multi::multi::multi: Asiaczek napisał(a):Ja się też chwalę. Moje baski-babaski osiągnęly dzisiaj takie oto wyniki... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB, skończony Interchampionat!!! JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDPwR - skończony Championat Polski LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, NSzwR, BIS PUPPY 1 !!! Para hodowlana - 3 miejsce Grupa hodowlana - 2 miejsce. Adrenalina to mnie do tej pory trzyma...:evil_lol: Pzdr. Oj ten Białystok to chyba większość będzie miło wspominać :cool3:. Gratulacje :klacz::klacz::klacz:. Quote
betivor Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 GRATULKI DLA WSZYSTKICH WYSTAWCÓW I ICH SŁODZIACZKÓW :loveu::loveu::loveu: MAM PYTANKO : MA MOŻE KTOŚ Z WAS FOTECZKI BULDOGÓW ANGIELSKICH ??? JA ZAPOMNIAŁAM APARATU, A Z TELEFONU JAKOŚĆ DO D :diabloti: :diabloti: Y Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM BEATA Quote
Iza. Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 AnkaW napisał(a):Iza13 dzięki za foteczki :multi::multi: właśnie znalazłam - mogę???? skopiować???? Jak najbardziej, ;) Quote
AnkaW Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Iza13 napisał(a):Jak najbardziej, ;) Dzięki :multi: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 BSSA napisał(a):OMG ale masakra :diabloti: nie znam ale wielkie gratulacje :multi: Cudny post!:lol: Dzieki! panienkabubu napisał(a):Asiu, jesteś pewna? na fotkach z BIS widziałam wilczarza:hmmmm: Cholibka, to chyba coś pomieszałam. :oops:A może ona była na pudle...? Bo rzeczywiście - I miejsce - wilczarzyk... musia napisał(a):Gończy polski OPUS Kłusująca Sfora : w sobotę na "klubówce" - dosk, I m. w champ. NDPwR, Zw. Klubu '08 niedziela - MWPR - dosk. II m w championach Brawo!!! simbik napisał(a):Oj ten Białystok to chyba większość będzie miło wspominać :cool3:. Gratulacje :klacz::klacz::klacz:. Ja na pewno tak! Pzdr. Quote
Dada Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Iza, Agaciaaa, dziękuję za zdjęcia!!!!!!!!!!!!! :multi: Quote
APPALACHIAN Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A ma ktos moze zdjecia malamutow?? Frytela napisał(a): Zna ktoś wyniki malamutów?? PSY klasa szczeniąt I WO NSZwR ASKELL Esperanto Sunys RASTA-MAN Shamanrock x HEAVEN z Śnieżnej Doliny klasa młodzieży I ZW MŁ NJwR KATMAI EIGHT WONDER Appalachian Snowlion's LONE RANGER x LADY SNOW STORM Huk Amarok II dosk Arctic Challenge LOVE ME TENDER TOMAHAWK Storm Kloud's FERGUS SAUSIMAYOK x SNOW SPRING Stella Polaris III dosk Alayeska WILD DREAM DOCTOR WATSON Appalachian x EL MISTY z Śnieżnej Doliny klasa pośrednia I CWC CACIB BOB OREGON Huk Amarok TWO HEART Huk Amarok x HER HOWLING HIGHNESS LADY HANDRA Sausimayok II dosk JUKAGIR Appalachian BUFFALO BILL Inditarod x FAIR PLAY Appalachian klasa otwarta I CWC Tikaani TANANOKH NANOOKH w Kampinoskim Boru x MON-AMIE the Bestial Face of Beauty II dosk GISMO z Śnieżnej Doliny ARKO Złoto Alaski x CHAYENNE z Śnieżnej Doliny III dosk HAKIM Appalachian BARNEY Siwash Legend x LADY SNOW STORM Huk Amarok klasa championów I CWC res CACIB Nanook Spirit WHISKY ON ROCKS Nanook Spirit MISTER TWISTER x Nanook Spirit EDITIE PRINCEPS II dosk Tikaani TECUMSEH NANOOKH w Kampinoskim Boru x MON-AMIE the Bestial Face of Beauty SUKI klasa szczeniąt I WO Katiyana AKAYSHA Kinartic's KEIKEWABIC KINGSLEY x QUERCJA Huk Amarok klasa młodzieży I ZW MŁ Arctic Challenge ONE LUCKY STAR IRON z Śnieżnej Doliny x KHALAK del Biagio klasa pośrednia I CWC IGAMSIQUANAGHALEK Appalachian EDGE OF SHADOW Inditarod x BLOSSOM HILL Appalachian klasa otwarta I CWC CACIB STARLIGHT SUTRA Sausimayok BRAD PITT del Lago Degli Orsi x DESTRUKCJA Sausimayok II dosk ANAT z Szamańskiego Kręgu THEODOR Wilcze Uroczysko x EARENDIL-CHADO Appalachian klasa championów I CWC res CACIB HEAVEN z Śnieżnej Doliny Tanana YUPIK UNKAS x BEKI Cień Alaski klasa weteranów I dosk NWwR SHALUKAH w Kampinoskim Boru ESKIMO KING Navarama x AIYA CHEYENNE z Radockiej Góry Quote
Dan Danilo Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja się też chwalę. Moje baski-babaski osiągnęly dzisiaj takie oto wyniki... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB, skończony Interchampionat!!! JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDPwR - skończony Championat Polski LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, NSzwR, BIS PUPPY 1 !!! Para hodowlana - 3 miejsce Grupa hodowlana - 2 miejsce. Adrenalina to mnie do tej pory trzyma...:evil_lol: Pzdr. Asiu, serdecznie gratulacje ! warto było, znosić ten deszcz :) ? Buziaki Justyna Quote
Recommended Posts