AnkaW Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 agnethka napisał(a): ja mam Twojego grzywka z Lublina :eviltong: wysyłałam Ci nawet na maila,ale nie wiem czy dotarł, bo mi nie odpowiedziałaś :razz: niestety nie dotarł :shake:, a czekałam bo pisałaś że wysyłasz :p Quote
AnkaW Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Potwierdzam :razz: Iza13 na pewno ma więcej grzywek, więcej czasu spędziła przy ringu robiąc zdjęcia :cool3: no to uzbrajam się w cierpliwość :multi::multi: Quote
AnkaW Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 agnethka napisał(a):to poszukam i wyślę ponownie ;) jeśli chcesz :eviltong: no pewnie że chce :multi: ankaweg@interia.pl Quote
Iza. Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a): Iza13 na pewno ma więcej grzywek, więcej czasu spędziła przy ringu robiąc zdjęcia :cool3: Spędziłam sporo czasu przy ringu, ale moje foty straszne, zaszumione albo rozmazane:roll: agnethka napisał(a):łudziłam sie do końca...bardzo chciałam być, przez cały dzień jak struta chodzę z tego powodu,ale co ja mogę? bywa.... teraz sobie długo poczekam na następną wystawę :roll: Ja to Was szukałam, bo nie wiedziałam, że Was nie będzie, na dogo nie wchodziłam. AnkaW napisał(a):no to uzbrajam się w cierpliwość :multi::multi: Zaraz zacznę obrabiać, niestety Twojego maleństwa chyba tylko ze dwie foty mam. Quote
kingula Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Czarna Owieczko ja czekam na samoyedy :multi: pewnie nikt z Was nie zna wynikow w samkach, ale moze BOG V ktos widzial? Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Potwierdzam :razz: ja też :evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):Ja mam jeszcze ONka, bullteriera, wilczaki, charta afgańskiego, samoyedy, pomeraniany, dwa yorki, akity, shiby i ring główny. Ale muszę zmniejszyć :lol: a my? :placz: nie widziałam was:mad: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Mam mały problem z zrzucaniem zdjęć na photobucket. Nie wczytują się Tinka :) Iza mówiła że się spóźniłam :sad: i was nie złapałam Quote
Unbelievable Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a): Tinka :) Iza mówiła że się spóźniłam :sad: i was nie złapałam no nic, następnym razem;) Quote
zakla Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Czarna Owieczko, wielkie dzieki za zdjecie z ringu ze mna i moja czekoladowa potwora!:loveu: Quote
Iza. Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Aniu foty Twojego grzywiastego maleństwa, przepraszam za jakość :oops: Quote
panienkabubu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Pies który wygrał BIS ;) wiadomo "co to za jeden" ? ;) Czy ktoś z Was zna wyniki BOG'ów i BIS Puppy/Junior z soboty i niedzieli? Quote
Czarna_Owieczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 BIS Lokata 3 Lokata 2 Best in show Quote
Recommended Posts