Czarna_Owieczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Foty s.61-63 Jeszcze wszystkich nie zmniejszyłam ;) Quote
asiol Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Czarna Owieczko- czy mogę podkraść zdjęcia buldożków i wrzucić na inne forum?? :)) Oczywiście z dopiskiem o autorze ^^ Quote
AnkaW Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 :placz::placz: tyle grzyweczek a mój się nie załapał :placz: Piękne foteczki miło się ogląda :p Quote
Czarna_Owieczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Tak :) Jeśli na zdjęciach znajdziecie swoje psy lub chcecie je dodać na forum poświęcone rasie, to oczywiście pozwalam pobierać. Dodając na forum dopiszcie małym druczkiem, że autorem jest Czarna_Owieczka z dgm :lol: 8) Quote
Iza. Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 agnethka napisał(a):to pozostaje mi trzymać kciuki za niedzielę - nas prawdopodobnie na 99,9% nie będzie... :placz: Szkoda, że Was nie było, szukałam Was. agnethka napisał(a): a powiedzcie jak wyszła misja: "niebieskie wstążki"? :evil_lol: W ogóle nie wyszła :evil_lol: Ale tego kogo miałam poznać to i bez wstążeczki poznałam :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 agnethka napisał(a):eee...na pewno się załapał, nie jeden fotoreporter po wystawie biega ;) :p Potwierdzam :razz: Iza13 na pewno ma więcej grzywek, więcej czasu spędziła przy ringu robiąc zdjęcia :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ja mam jeszcze ONka, bullteriera, wilczaki, charta afgańskiego, samoyedy, pomeraniany, dwa yorki, akity, shiby i ring główny. Ale muszę zmniejszyć :lol: Quote
Magi Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 A czy ma ktos Zdjecia z BIS ? Z gory dziekuje;) Magi Quote
Impresja&Simarilion Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 dziękuję wszystki za piękne seterki ;p Quote
Czarna_Owieczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Staffiki....nie wiem :oops: poczekajcie, zmniejszam po kolei i zaraz sami dowiecie się jakie jeszcze rasy mam :razz: bo sama nie wiem co tam z ringu głównego jest. Wiem że mam bisy ufocone :lol: Quote
Recommended Posts