Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CZY DO KATALOGU BYŁ/JEST DODATEK?

Gratuluje wszystkim zadowolonym ,tym bardzo i bardzo-bardzo:multi:

Zdjęcia cudowne ,choć troszkę mogę poczuć (pewnie nie tylko ja)atmosferę wystawy.

Trzymam kciuki za dogomaniackie pieski wystawiane jutro :thumbs::thumbs:

Posted

Jakaś ta cisza dziwna. Nikt się nie chwali (oprócz hodowli Z Tartaku)....
Czyżby sędziowie nie dawali ocen doskonałych, że o tytułach nie wspomnę? A może nie było BIS'ów...?

Trzymajcie teraz kciuki za dzisiejszych wystawiających się i ich psiaki. Ja do nich tez należę.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jakaś ta cisza dziwna. Nikt się nie chwali (oprócz hodowli Z Tartaku)....
Czyżby sędziowie nie dawali ocen doskonałych, że o tytułach nie wspomnę? A może nie było BIS'ów...?

Trzymajcie teraz kciuki za dzisiejszych wystawiających się i ich psiaki. Ja do nich tez należę.:lol:

Pzdr.

Się chwalę:evil_lol: Mój grzywuś KARAT Pastoral dosk 1 CWC,
2 konkurentów z którymi mial być nieobecni.
Oceny były bardzo ostre nawet na 3 lokatach już bdb. Sama ocena /nie oceny/ u Pana Urosevicza mnie się nie podobała :shake:.

POWODZENIA DZISIAJ

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jakaś ta cisza dziwna. Nikt się nie chwali (oprócz hodowli Z Tartaku)....

Pzdr.

My wyrobiliśmy ponad normę :cool3::
MANTEUFEL Saxifraga - CWC, CACIB i BOB...a do pana Gajewskiego na BOG poszliśmy rekreacyjnie :evil_lol:, on za nami nigdy nie przepadał :eviltong:.
Tymi wynikami skończyliśmy Championat Polski a gdyby nam czas pozwolił to i interchampionat by był :eviltong:....ale wszystkiego naraz mieć nie można :eviltong:.

Posted

Zahra z Czarnego Dworu u p. Stępki Zw.Mł,NJwR, BIS JUNIOR:smile: tym samym ukończyła Mł.Ch.Pl

ps. Nie wzięłam, żadnej nagrody za pierwsze miejsce, jak już wracałam do domu, to doczytałam w katalogu, że było 5kg karmy i kosmetyki dla psa, wydawało mi się, że takie rzeczy są przy podium a nie osobiście należy się po nie zgłosić

[SIZE=2]Zwycięzca rasy WNK Arco Jasenky

BOG gr VII

Posted

[quote name='lafuma-82']Zahra z Czarnego Dworu u p. Stępki Zw.Mł,NJwR, BIS JUNIOR:smile: tym samym ukończyła Mł.Ch.Pl
http://images33.fotosik.pl/358/50b63c872ec9aa2emed.jpg

ps. Nie wzięłam, żadnej nagrody za pierwsze miejsce, jak już wracałam do domu, to doczytałam w katalogu, że było 5kg karmy i kosmetyki dla psa, wydawało mi się, że takie rzeczy są przy podium a nie osobiście należy się po nie zgłosić

To się nazywa skończyć championat w pięknym stylu :cool2:, wielkie gratulacje :klacz::klacz::klacz:.
W Polsce, z tymi nagrodami do odbioru po Bisie, to się również nie spotkałam :razz:...dziwne.

Posted

[quote name='lafuma-82']Zahra z Czarnego Dworu u p. Stępki Zw.Mł,NJwR, BIS JUNIOR:smile: tym samym ukończyła Mł.Ch.Pl

[SIZE=2]Zwycięzca rasy WNK Arco Jasenky

BOG gr VII

Gratulacje!!:) I bardzo proszę na PW info o psiakach z BIS Junior (może zapamiętałaś) i BOG. :modla: