Natula Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 My będziemy! Co prawda 9h w pociągu ale my z Luną kochamy pociągi. Plany sie pozmieniały i zamiast sierpniowej Mlada Boleslav jedziemy do Białegostoku. KATIK pisałas coś ze szukasz towarzystawa... to zapraszam do nas! Jade z Luną i jej młodszym bratem/bedzie miał 2 miechy/ bo musimy go dostarczyć do nowego domku plus moja kolezanka ,zeby mi smutno nie było. Mamy super bezpośrednie połączenie w nocy z Katowic z pt na sb. Tylko ze my jedziemy na sobote... i wracamy w nocy z soboty na niedziele. Ale moze chociaz w jedną strone Cie interesuj nasze towarzystwo. Quote
katik Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Natula, ja jak się zdecyduję jechać, to jednak pojadę samochodem. Ale będę miała 2 miejsca wolne, więc chętnie zabierzemy kogoś (2 osoby + psa/psy). Zresztą na jechałabym w nocy z soboty na niedzielę. Quote
Zuza i Noddy Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Katik a będziecie jechać przez Częstochowę(powiedz, ze tak)? Quote
katik Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Pewnie będę jechać przez Częstochowę, ale jeszcze nie wiem dokładnie czym i z kim pojadę. Quote
Zuza i Noddy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A jakbyś miała 1 miejsce wolne to mogłabym się zabrać? Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 EDIT - nieaktualne, juz nie szukam transportu, bo nie jade tam w tym roku ;) Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 EDIT - nieaktualne, juz nie szukam transportu, bo nie jade tam w tym roku ;) Quote
Guest monia3a Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Super, tyle osób z dogo poznam osobiście :) Cieszę się ogromnie, mam nadzieję, że się spotkamy :) Quote
McDzik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 OOps :oops: zdublowało się :oops: prosze admina o skasowanie Quote
katik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Zuza, będę pamiętać o tobie. Myśle, ze na początku sierpnia już będzie wszystko ustalone. Quote
Lived Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ja się wybiorę na pewno (w oba dni), grzechem było by nie zaliczyć swojej najbliższej wystawy :evil_lol: Btw: poszukuje pieska na JH w sobotę ! Rasa, płeć, wiek - obojętne, byle by jako tako współpracował z obcymi. :wink: Quote
Frytela Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ja w sobote bede w bialym ale dopiero wieczorem, wiec na wystawe sie niestety nie zalapie Quote
Unbelievable Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Lived napisał(a):Btw: poszukuje pieska na JH w sobotę ! Rasa, płeć, wiek - obojętne, byle by jako tako współpracował z obcymi. :wink: jakby nikt lepszy się nie zgłosił(bo co tu ukrywać- mój pies ma ciekawsze zajęcia niż stanie czy bieganie przy nodze) to mogę ja się zaoferować, ale to już raczej na pewno będzie wersja ostateczna : P edit: mój pies zgłoszony...wiecie za co kocham mój oddział? nie minęła minuta od wysłania zgłoszenia a już mam potwierdzenie Quote
Tecia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Czy ktoś bedzie moze jechal w sobote z Krakowa i mialby ewentualnie wolne miejsce dla jednej osoby z nieklopotliwa ruda sunia:) Bede wdzieczna za info na priv, oczywiscie dokladam sie do paliwa:) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A ja bym była wdzięczna o info jak dojechać z dworca pkp na wystawę (jakieś autobusy, tramwaje?) Quote
plinka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Można dojechać autobusem nr 10. Tramwaje u nas nie jeżdżą ;) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 plinka napisał(a):Można dojechać autobusem nr 10. Tramwaje u nas nie jeżdżą ;) Ahh ale wtopa :lol: Dzięki ;) Quote
Diablica Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ktoś wie jaki jest tam teren wystawowy?:loveu: Quote
Unbelievable Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Diablica napisał(a):Ktoś wie jaki jest tam teren wystawowy?:loveu: ładna trawka bądź duszna hala, bardzo ładnie, ogólnie wystawa jest na boisku sportowym Quote
Unbelievable Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 agnethka napisał(a):wolę trawkę i byle parking nie był błotnisty :evil_lol: oo nie, parking był porządny(czyt. nie taki jak w warszawie : P) Quote
Unbelievable Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 agnethka napisał(a):jeszcze mnie nie było w Białymstoku ;) dlatego mam nadzieję, że parking nie taki jak w stolycy ;) jak następnym razem tam pojade to wezmę ze sobą kalosze :evil_lol: o nie, po samej wystawie trochę byłam zła na organizację ale z perspektywy czasu mogę przyznać że w Białymstoku było baaardzo dobrze:cool3: Quote
Frytela Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Tinka:) napisał(a):ładna trawka bądź duszna hala, bardzo ładnie, ogólnie wystawa jest na boisku sportowym duszna? byłam w tamtym roku w sobote na wystawie i jakoś tej dusznosci nie odczułam, ba było lepiej niż na dworze, przynejmniej slonce nie parzyło ;) Quote
plinka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Rok temu były w hali, wcześniej na zewnątrz ;) Quote
Matagi Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tinka:) napisał(a):jakby nikt lepszy się nie zgłosił(bo co tu ukrywać- mój pies ma ciekawsze zajęcia niż stanie czy bieganie przy nodze) to mogę ja się zaoferować, ale to już raczej na pewno będzie wersja ostateczna : P edit: mój pies zgłoszony...wiecie za co kocham mój oddział? nie minęła minuta od wysłania zgłoszenia a już mam potwierdzenie Ot jaki sprawny oddział......;) Tinka:) napisał(a):ładna trawka bądź duszna hala, bardzo ładnie, ogólnie wystawa jest na boisku sportowym Hala wcale nie jest duszna,pleciesz bzdury!:cool1:W Białymstoku TO się nazywa stadion MOSiR,a wystawa kiedyś była organizowana na boisku sportowym -w "mechaniaku":eviltong: Tinka:) napisał(a):o nie, po samej wystawie trochę byłam zła na organizację ale z perspektywy czasu mogę przyznać że w Białymstoku było baaardzo dobrze:cool3: Nie należy się złościć:p-lepiej trzeba się wziąść do roboty i pomóc-wszak ,jak napisałaś wyżej,kochasz swój oddział:eviltong: Frytela napisał(a):duszna? byłam w tamtym roku w sobote na wystawie i jakoś tej dusznosci nie odczułam, ba było lepiej niż na dworze, przynejmniej slonce nie parzyło ;) A ja żałuję,że moje nie w hali-fajniej i chłodniej:roll: AnkaW napisał(a):czy to znaczy, że ozdóbki są na pewno w hali? Na pewno są w hali! Quote
Recommended Posts