Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My będziemy! Co prawda 9h w pociągu ale my z Luną kochamy pociągi.
Plany sie pozmieniały i zamiast sierpniowej Mlada Boleslav jedziemy do Białegostoku.

KATIK pisałas coś ze szukasz towarzystawa... to zapraszam do nas!
Jade z Luną i jej młodszym bratem/bedzie miał 2 miechy/ bo musimy go dostarczyć do nowego domku plus moja kolezanka ,zeby mi smutno nie było.

Mamy super bezpośrednie połączenie w nocy z Katowic z pt na sb.

Tylko ze my jedziemy na sobote... i wracamy w nocy z soboty na niedziele. Ale moze chociaz w jedną strone Cie interesuj nasze towarzystwo.

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natula, ja jak się zdecyduję jechać, to jednak pojadę samochodem. Ale będę miała 2 miejsca wolne, więc chętnie zabierzemy kogoś (2 osoby + psa/psy). Zresztą na jechałabym w nocy z soboty na niedzielę.

Guest monia3a
Posted

Super, tyle osób z dogo poznam osobiście :)
Cieszę się ogromnie, mam nadzieję, że się spotkamy :)

• 2 weeks later...
Posted

Ja się wybiorę na pewno (w oba dni), grzechem było by nie zaliczyć swojej najbliższej wystawy :evil_lol:

Btw: poszukuje pieska na JH w sobotę ! Rasa, płeć, wiek - obojętne, byle by jako tako współpracował z obcymi. :wink:

Posted

Lived napisał(a):
Btw: poszukuje pieska na JH w sobotę ! Rasa, płeć, wiek - obojętne, byle by jako tako współpracował z obcymi. :wink:

jakby nikt lepszy się nie zgłosił(bo co tu ukrywać- mój pies ma ciekawsze zajęcia niż stanie czy bieganie przy nodze) to mogę ja się zaoferować, ale to już raczej na pewno będzie wersja ostateczna : P

edit: mój pies zgłoszony...wiecie za co kocham mój oddział? nie minęła minuta od wysłania zgłoszenia a już mam potwierdzenie

Posted

Czy ktoś bedzie moze jechal w sobote z Krakowa i mialby ewentualnie wolne miejsce dla jednej osoby z nieklopotliwa ruda sunia:)
Bede wdzieczna za info na priv, oczywiscie dokladam sie do paliwa:)

Posted

agnethka napisał(a):
jeszcze mnie nie było w Białymstoku ;) dlatego mam nadzieję, że parking nie taki jak w stolycy ;) jak następnym razem tam pojade to wezmę ze sobą kalosze :evil_lol:

o nie, po samej wystawie trochę byłam zła na organizację ale z perspektywy czasu mogę przyznać że w Białymstoku było baaardzo dobrze:cool3:

Posted

Tinka:) napisał(a):
ładna trawka bądź duszna hala, bardzo ładnie, ogólnie wystawa jest na boisku sportowym

duszna? byłam w tamtym roku w sobote na wystawie i jakoś tej dusznosci nie odczułam, ba było lepiej niż na dworze, przynejmniej slonce nie parzyło ;)

Posted

jakby nikt lepszy się nie zgłosił(bo co tu ukrywać- mój pies ma ciekawsze zajęcia niż stanie czy bieganie przy nodze) to mogę ja się zaoferować, ale to już raczej na pewno będzie wersja ostateczna : P

edit: mój pies zgłoszony...wiecie za co kocham mój oddział? nie minęła minuta od wysłania zgłoszenia a już mam potwierdzenie

Ot jaki sprawny oddział......;)

ładna trawka bądź duszna hala, bardzo ładnie, ogólnie wystawa jest na boisku sportowym

Hala wcale nie jest duszna,pleciesz bzdury!:cool1:W Białymstoku TO się nazywa stadion MOSiR,a wystawa kiedyś była organizowana na boisku sportowym -w "mechaniaku":eviltong:

o nie, po samej wystawie trochę byłam zła na organizację ale z perspektywy czasu mogę przyznać że w Białymstoku było baaardzo dobrze:cool3:

Nie należy się złościć:p-lepiej trzeba się wziąść do roboty i pomóc-wszak ,jak napisałaś wyżej,kochasz swój oddział:eviltong:

Frytela napisał(a):
duszna? byłam w tamtym roku w sobote na wystawie i jakoś tej dusznosci nie odczułam, ba było lepiej niż na dworze, przynejmniej slonce nie parzyło ;)

A ja żałuję,że moje nie w hali-fajniej i chłodniej:roll:

AnkaW napisał(a):
czy to znaczy, że ozdóbki są na pewno w hali?

Na pewno są w hali!