Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

plinka napisał(a):
Aż taka zła? :evil_lol:

To się okaże za niecały miesiąc czy zła, ale dla mnie to bezsens, że w kółko Ci sami sędziowie oceniają te same rasy, np. p. Rogowska jest chyba na 5ciu wystawach w tym roku wystawa po wystawie :/ Szkoda gadać..

Posted

Gdyby tak Pani Sobieszczańska miała Nova Scotia Duck Tolling Retrievery?? Byłoby lepiej niż jest teraz - ale oczywiście to tylko nieśmiała sugestia :oops:

Posted

Frytela napisał(a):
a co można pisać, :P ??
ja sier zjawie kocham białystok, i pewnie znowu u znajomych na biesiadke zostaniemy po wystawie mmmm :)

Hihi:evil_lol: bo Białystok jest do kochania:eviltong::loveu:A biesiadka znowu w towarzystwie długiego balerona?:evil_lol:;) Lubię go....:lol:

panienkabubu napisał(a):
Ta sama sędzina co w Katowicach w marcu też na międzynarodowej.. Ech..

Od marca do sierpnia kupa czasu;):p i odległośc między Katowicami a Białymstokiem też spora.....i nie powiesz mi,że ci sami przedstawiciele rasy "latają" tak z jednego końca Polski na drugi-w końcu to kawałek;):eviltong:

panienkabubu napisał(a):
To się okaże za niecały miesiąc czy zła, ale dla mnie to bezsens, że w kółko Ci sami sędziowie oceniają te same rasy, np. p. Rogowska jest chyba na 5ciu wystawach w tym roku wystawa po wystawie :/ Szkoda gadać..

Jak się u tej sędziny nie uda w Katowicach,to zawsze zostaje Białystok za...5 miesięcy;)Żartuję,oczywiśie:eviltong::evil_lol:,życzę WSZYSTKIEGO w Katowicach,ale ZAWSZE ZAPRASZAM Białegostoku;):loveu:.A to,że sędziowie się powtarzają,znaczy chyba,że ich ciut mało-=trzeba zacząć się uczyć i wstąpić w szeregi sędziowskie /ja tam nie narzekam nigdy-sędziowie są jacy są,ja się uczyć nie będę bom ...leniwa:oops: i mądra:diabloti:,o skromności wrodzonej nie wspomnę:evil_lol::diabloti::roll:/.

Toller napisał(a):
Gdyby tak Pani Sobieszczańska miała Nova Scotia Duck Tolling Retrievery?? Byłoby lepiej niż jest teraz - ale oczywiście to tylko nieśmiała sugestia :oops:

Sugestie lubimy;):lol: i coś ośmielimy się pokombinować w tej kwestii:lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Hihi:evil_lol: bo Białystok jest do kochania:eviltong::loveu:A biesiadka znowu w towarzystwie długiego balerona?:evil_lol:;) Lubię go....:lol:

tak własnie u niego ;) ;) ;)

Posted

Frytela napisał(a):
tak własnie u niego ;) ;) ;)

Przy baleronie da się w ogóle biesiadować?:roll::evil_lol:On jest pazerny i zawsze głodny.....:diabloti:u moich znajomych /również szczęśliwych posiadaczy głodomora;)/drzwi do lodówki były zaparte wielkim kamieniem ,takim prawie głazem:diabloti:-gdyby nie kamyczek głodowaliby zapewne,a cóż mówić o biesiadzie....;):evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Przy baleronie da się w ogóle biesiadować?:roll::evil_lol:On jest pazerny i zawsze głodny.....:diabloti:u moich znajomych /również szczęśliwych posiadaczy głodomora;)/drzwi do lodówki były zaparte wielkim kamieniem ,takim prawie głazem:diabloti:-gdyby nie kamyczek głodowaliby zapewne,a cóż mówić o biesiadzie....;):evil_lol:

ostatnio sie udalo, i nawet nic nie podwedził ;) dziwne nie? ;) :diabloti::diabloti:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

I ja mam miłe wspomnienia z ostatniej wystawy. Chętnie bym pojechała. Mam jednak pytanko: czy dla labradorów nie znalazłby się jakiś sędzia zagraniczny? Gdzie nie spojrzę tam sędziuje Pani Sobieszczańska ;)
Serdeczne Pozdrowienia dla Matagi :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Czy wybiera się ktoś na wystawe z okolic Katowic i mógłby mnie i małą Magusię zabrać? Ewentualnie jakby ktoś jechał pociagiem, to chętnie pojechałabym z kimś.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ta sama sędzina co w Katowicach w marcu też na międzynarodowej.. Ech..

Od marca do sierpnia,kiedy jest Białystok ,mija CAŁE 5 miesięcy:eviltong:Poza tym gdzie Katowice,a gdzie Białystok-nie każdy ze Śląska przyjedzie na Podlasie,bo to jednak kawałek drogi.Dalej,nie każdy pies mógł w Katowicach dostać CWC czy Caciba-mógł być za młody,albo inny był w marcu lepszy,więc może do tej sędziny przyjechać do Białegostoku i dostać w/w tytuły;):eviltong:

panienkabubu napisał(a):

Marudzisz:pP.Rogowska nie sędziuje Twojej rasy wystawa po wystawie/mówię o Cacibówkach/,zanim ją zaprosiliśmy,sprawdziliśmy dokładnie od Krakowa po Sopot.

Toller napisał(a):

Ojjjj,chyba sie nie da.....:shake:labków będzie miała full,ale pomyślimy przyszłościowo.

yolencia napisał(a):
I ja mam miłe wspomnienia z ostatniej wystawy. Chętnie bym pojechała. Mam jednak pytanko: czy dla labradorów nie znalazłby się jakiś sędzia zagraniczny? Gdzie nie spojrzę tam sędziuje Pani Sobieszczańska ;)
Serdeczne Pozdrowienia dla Matagi :loveu:

Dzięki Jolu za pozdrowienia !!!:loveu:i cieszę się,że się w ubiegłym roku podobało:lol:,pomimo Twojego i Gabi specyficznego zwiedzania Białegostoku wieczorową porą:evil_lol:.Niestety,p.Sobieszczańska w tym roku już "zaklepana" na labradory,ale w przyszłym będzie ktoś zagramaniczny.A Ty i Gabi już macie zaklepany pokój w MOSiRz-e-więc spróbuj nie przyjechać:mad::evil_lol:Już sie cieszę na spotkanie Was:multi:.

Asiaczek napisał(a):
Asiaczki juz wysłały zgłoszenia. Juz zaczynamy się cieszyc na spotkania w miłym gronie...:lol:
Pzdr.

Super!!!!!:loveu:Ja sie również cieszyć!!!!!:lol::loveu:Aaaaa,jeszcze nie umiem Ci odpowiedzieć na Twoje telefoniczne pytanie,bo nikt na ten temat nie dumał,ale jak będe wiedziała,to krzyknę.

MEGNUM napisał(a):
I my też sie wybieramy. Zaczynamy młodzież od międzynarodówki hihi. Ale blisko i ciepło więc jedziemy:p

Dobra decyzja!:multi:.

cawir napisał(a):
JA ze swoją Bellą też mamy plana co by zawitać na tą wystawe :D

Asiaczek napisał(a):
No, powoli temat się rozkręca... A co to będzie, gdy termin będzie juz całkiem niedaleko...?
Pzdr.

hihihihi-wtedy wyrzuce kompa za okno:evil_lol:;):evil_lol:-żartuję;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Witaj, Wrócona do Życia, Matagi!
Cieszę się, że "dałaś głos" i to na dodatek całkiem "do rzeczy"!

A, zaraz wyślę PW, Będziesz jeszcze na kompie?
Pzdr.[/quot

Witam,witam!!!:lol:
"Życie" w postaci netowej wróciło,komóra stara tyż sie nawróciła;),więc będę tu odpowiadać i podpowiadać,no i oczywiście zbierać joby od niezadowolonych,bo tacy są niestety zawsze gdzieś:p,chyba,że w tym roku wszyscy będą hepi....:cool3::roll::lol: -pomarzyć zawsze wolno,nie?:evil_lol:;)

PW odebrałam,odpisałam:lol:,zapamiętałam!:lol:

Posted

Matagi Uwielbiam zwiedzać z Gabi kazde miasto. Możesz mi wierzyć na słowo że kazda podróż z Nią jest wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju :evil_lol:
Zwiedzanie Białegostoku było cudowne, choć poznałam to miasto "przelotnie" :evil_lol:

Posted

yolencia napisał(a):
Matagi Uwielbiam zwiedzać z Gabi kazde miasto. Możesz mi wierzyć na słowo że kazda podróż z Nią jest wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju :evil_lol:
Zwiedzanie Białegostoku było cudowne, choć poznałam to miasto "przelotnie" :evil_lol:

Wierzę,wierzę!!!!;):lol:Więc w tym roku czas na bardziej szczegółowe zwiedzanie!:lol:

Posted

No chciałabym przyjechać na to bardziej szczegółowe zwiedzanie Białegostoku, jednak czekają mnie remonty domostwa, czego wybitnie nie lubię :angryy: W każdym razie postaram się wyrobić w czasie. Miło mi będzie znów spotkać się z Tobą :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jesoooo, niech służby porzadkowe Miasta Białystok uważają, bo nadlatują.... hm... jakby tu powiedzieć, a nie urazić...:evil_lol:
Pzdr.

Białostockie służby porządkowe są okiej,jakoś kochają psy,w dni wystawy duuuuużo uchodzi płazem wystawcom,nawet za łamanie przepisów nie każą mandatami,tylko wygłaszają przemówienia pouczające:evil_lol:/moi znajomi przerabiali:evil_lol:/.

yolencia napisał(a):
No chciałabym przyjechać na to bardziej szczegółowe zwiedzanie Białegostoku, jednak czekają mnie remonty domostwa, czego wybitnie nie lubię :angryy: W każdym razie postaram się wyrobić w czasie. Miło mi będzie znów spotkać się z Tobą :loveu:

Zrób sobie remont psychiczny od remontu domostwa i przybywaj na zwiedzanie Białegostoku:lol:Zobaczysz jakiego natchnienia remontowego dostaniesz po wystwie białostockiej!!!!;)Moja chałupa stara,trwa wieczny remont i remament,jak mam dosyć to spadam na jakąś wystawe i mam świeża wenę i chęci-spróbuj tak-działa;) A jak miło spędzisz dwa dni bez remontu:eviltong:Przyjeżdżaj!!!!!!Plissssssssssss:multi::lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Wierzę,wierzę!!!!;):lol:Więc w tym roku czas na bardziej szczegółowe zwiedzanie!:lol:

My dokładnie zwiedziliśmy Białystok w zeszłym roku kiedy szukalismy informacji gdzie jest stadion. Zaliczylismy 3 stacje benzynowe, jakies sklepy, przechodniów, baaa nawet stojacego taksówkarza. Nikt nie wiedział!!!!
Aż krążąc trafilismy na dworzec i tam już jeden z taksówkarzy nie robił dziwnych oczu po usłyszeniu haseł: Wystawa psów, stadion, zwierzyniec:lol:

Posted

MEGNUM napisał(a):
My dokładnie zwiedziliśmy Białystok w zeszłym roku kiedy szukalismy informacji gdzie jest stadion. Zaliczylismy 3 stacje benzynowe, jakies sklepy, przechodniów, baaa nawet stojacego taksówkarza. Nikt nie wiedział!!!!
Aż krążąc trafilismy na dworzec i tam już jeden z taksówkarzy nie robił dziwnych oczu po usłyszeniu haseł: Wystawa psów, stadion, zwierzyniec:lol:

Znaczy się w Waszym przypadku trafiliście na jakichś wredów,albo na pseudobiałostoczan/takich co sprzedali gdzieś tam morgi i mieszkaja w Białymstoku/,bo ten stadion jest naprawdę znany,wystarczy podać hasło Zwierzyniec;)Ale nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło-już wiecie gdzie jechać w tym roku!:lol: