panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 plinka napisał(a):Aż taka zła? :evil_lol: To się okaże za niecały miesiąc czy zła, ale dla mnie to bezsens, że w kółko Ci sami sędziowie oceniają te same rasy, np. p. Rogowska jest chyba na 5ciu wystawach w tym roku wystawa po wystawie :/ Szkoda gadać.. Quote
Toller Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Gdyby tak Pani Sobieszczańska miała Nova Scotia Duck Tolling Retrievery?? Byłoby lepiej niż jest teraz - ale oczywiście to tylko nieśmiała sugestia :oops: Quote
Matagi Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Frytela napisał(a):a co można pisać, :P ?? ja sier zjawie kocham białystok, i pewnie znowu u znajomych na biesiadke zostaniemy po wystawie mmmm :) Hihi:evil_lol: bo Białystok jest do kochania:eviltong::loveu:A biesiadka znowu w towarzystwie długiego balerona?:evil_lol:;) Lubię go....:lol: panienkabubu napisał(a):Ta sama sędzina co w Katowicach w marcu też na międzynarodowej.. Ech.. Od marca do sierpnia kupa czasu;):p i odległośc między Katowicami a Białymstokiem też spora.....i nie powiesz mi,że ci sami przedstawiciele rasy "latają" tak z jednego końca Polski na drugi-w końcu to kawałek;):eviltong: panienkabubu napisał(a):To się okaże za niecały miesiąc czy zła, ale dla mnie to bezsens, że w kółko Ci sami sędziowie oceniają te same rasy, np. p. Rogowska jest chyba na 5ciu wystawach w tym roku wystawa po wystawie :/ Szkoda gadać.. Jak się u tej sędziny nie uda w Katowicach,to zawsze zostaje Białystok za...5 miesięcy;)Żartuję,oczywiśie:eviltong::evil_lol:,życzę WSZYSTKIEGO w Katowicach,ale ZAWSZE ZAPRASZAM Białegostoku;):loveu:.A to,że sędziowie się powtarzają,znaczy chyba,że ich ciut mało-=trzeba zacząć się uczyć i wstąpić w szeregi sędziowskie /ja tam nie narzekam nigdy-sędziowie są jacy są,ja się uczyć nie będę bom ...leniwa:oops: i mądra:diabloti:,o skromności wrodzonej nie wspomnę:evil_lol::diabloti::roll:/. Toller napisał(a):Gdyby tak Pani Sobieszczańska miała Nova Scotia Duck Tolling Retrievery?? Byłoby lepiej niż jest teraz - ale oczywiście to tylko nieśmiała sugestia :oops: Sugestie lubimy;):lol: i coś ośmielimy się pokombinować w tej kwestii:lol: Quote
Frytela Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Matagi napisał(a):Hihi:evil_lol: bo Białystok jest do kochania:eviltong::loveu:A biesiadka znowu w towarzystwie długiego balerona?:evil_lol:;) Lubię go....:lol: tak własnie u niego ;) ;) ;) Quote
Matagi Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Frytela napisał(a):tak własnie u niego ;) ;) ;) Przy baleronie da się w ogóle biesiadować?:roll::evil_lol:On jest pazerny i zawsze głodny.....:diabloti:u moich znajomych /również szczęśliwych posiadaczy głodomora;)/drzwi do lodówki były zaparte wielkim kamieniem ,takim prawie głazem:diabloti:-gdyby nie kamyczek głodowaliby zapewne,a cóż mówić o biesiadzie....;):evil_lol: Quote
Frytela Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Matagi napisał(a):Przy baleronie da się w ogóle biesiadować?:roll::evil_lol:On jest pazerny i zawsze głodny.....:diabloti:u moich znajomych /również szczęśliwych posiadaczy głodomora;)/drzwi do lodówki były zaparte wielkim kamieniem ,takim prawie głazem:diabloti:-gdyby nie kamyczek głodowaliby zapewne,a cóż mówić o biesiadzie....;):evil_lol: ostatnio sie udalo, i nawet nic nie podwedził ;) dziwne nie? ;) :diabloti::diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Odświeżam temat, bo i my się przymierzamy do tej wystawy... Jak się wszystko zgodzi, to może nawet w wiekszej grupie...? pzdr. Quote
yolencia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 I ja mam miłe wspomnienia z ostatniej wystawy. Chętnie bym pojechała. Mam jednak pytanko: czy dla labradorów nie znalazłby się jakiś sędzia zagraniczny? Gdzie nie spojrzę tam sędziuje Pani Sobieszczańska ;) Serdeczne Pozdrowienia dla Matagi :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiaczki juz wysłały zgłoszenia. Juz zaczynamy się cieszyc na spotkania w miłym gronie...:lol: Pzdr. Quote
MEGNUM Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 I my też sie wybieramy. Zaczynamy młodzież od międzynarodówki hihi. Ale blisko i ciepło więc jedziemy:p Quote
cawir Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 JA ze swoją Bellą też mamy plana co by zawitać na tą wystawe :D Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No, powoli temat się rozkręca... A co to będzie, gdy termin będzie juz całkiem niedaleko...? Pzdr. Quote
katik Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Czy wybiera się ktoś na wystawe z okolic Katowic i mógłby mnie i małą Magusię zabrać? Ewentualnie jakby ktoś jechał pociagiem, to chętnie pojechałabym z kimś. Quote
Matagi Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 panienkabubu napisał(a):Ta sama sędzina co w Katowicach w marcu też na międzynarodowej.. Ech.. Od marca do sierpnia,kiedy jest Białystok ,mija CAŁE 5 miesięcy:eviltong:Poza tym gdzie Katowice,a gdzie Białystok-nie każdy ze Śląska przyjedzie na Podlasie,bo to jednak kawałek drogi.Dalej,nie każdy pies mógł w Katowicach dostać CWC czy Caciba-mógł być za młody,albo inny był w marcu lepszy,więc może do tej sędziny przyjechać do Białegostoku i dostać w/w tytuły;):eviltong: panienkabubu napisał(a):To się okaże za niecały miesiąc czy zła, ale dla mnie to bezsens, że w kółko Ci sami sędziowie oceniają te same rasy, np. p. Rogowska jest chyba na 5ciu wystawach w tym roku wystawa po wystawie :/ Szkoda gadać.. Marudzisz:pP.Rogowska nie sędziuje Twojej rasy wystawa po wystawie/mówię o Cacibówkach/,zanim ją zaprosiliśmy,sprawdziliśmy dokładnie od Krakowa po Sopot. Toller napisał(a):Gdyby tak Pani Sobieszczańska miała Nova Scotia Duck Tolling Retrievery?? Byłoby lepiej niż jest teraz - ale oczywiście to tylko nieśmiała sugestia :oops: Ojjjj,chyba sie nie da.....:shake:labków będzie miała full,ale pomyślimy przyszłościowo. yolencia napisał(a):I ja mam miłe wspomnienia z ostatniej wystawy. Chętnie bym pojechała. Mam jednak pytanko: czy dla labradorów nie znalazłby się jakiś sędzia zagraniczny? Gdzie nie spojrzę tam sędziuje Pani Sobieszczańska ;) Serdeczne Pozdrowienia dla Matagi :loveu: Dzięki Jolu za pozdrowienia !!!:loveu:i cieszę się,że się w ubiegłym roku podobało:lol:,pomimo Twojego i Gabi specyficznego zwiedzania Białegostoku wieczorową porą:evil_lol:.Niestety,p.Sobieszczańska w tym roku już "zaklepana" na labradory,ale w przyszłym będzie ktoś zagramaniczny.A Ty i Gabi już macie zaklepany pokój w MOSiRz-e-więc spróbuj nie przyjechać:mad::evil_lol:Już sie cieszę na spotkanie Was:multi:. Asiaczek napisał(a):Asiaczki juz wysłały zgłoszenia. Juz zaczynamy się cieszyc na spotkania w miłym gronie...:lol: Pzdr. Super!!!!!:loveu:Ja sie również cieszyć!!!!!:lol::loveu:Aaaaa,jeszcze nie umiem Ci odpowiedzieć na Twoje telefoniczne pytanie,bo nikt na ten temat nie dumał,ale jak będe wiedziała,to krzyknę. MEGNUM napisał(a):I my też sie wybieramy. Zaczynamy młodzież od międzynarodówki hihi. Ale blisko i ciepło więc jedziemy:p Dobra decyzja!:multi:. cawir napisał(a):JA ze swoją Bellą też mamy plana co by zawitać na tą wystawe :D Asiaczek napisał(a):No, powoli temat się rozkręca... A co to będzie, gdy termin będzie juz całkiem niedaleko...? Pzdr. hihihihi-wtedy wyrzuce kompa za okno:evil_lol:;):evil_lol:-żartuję;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Witaj, Wrócona do Życia, Matagi! Cieszę się, że "dałaś głos" i to na dodatek całkiem "do rzeczy"! A, zaraz wyślę PW, Będziesz jeszcze na kompie? Pzdr. Quote
Matagi Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Asiaczek']Witaj, Wrócona do Życia, Matagi! Cieszę się, że "dałaś głos" i to na dodatek całkiem "do rzeczy"! A, zaraz wyślę PW, Będziesz jeszcze na kompie? Pzdr.[/quot Witam,witam!!!:lol: "Życie" w postaci netowej wróciło,komóra stara tyż sie nawróciła;),więc będę tu odpowiadać i podpowiadać,no i oczywiście zbierać joby od niezadowolonych,bo tacy są niestety zawsze gdzieś:p,chyba,że w tym roku wszyscy będą hepi....:cool3::roll::lol: -pomarzyć zawsze wolno,nie?:evil_lol:;) PW odebrałam,odpisałam:lol:,zapamiętałam!:lol: Quote
yolencia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Matagi Uwielbiam zwiedzać z Gabi kazde miasto. Możesz mi wierzyć na słowo że kazda podróż z Nią jest wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju :evil_lol: Zwiedzanie Białegostoku było cudowne, choć poznałam to miasto "przelotnie" :evil_lol: Quote
Matagi Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 yolencia napisał(a):Matagi Uwielbiam zwiedzać z Gabi kazde miasto. Możesz mi wierzyć na słowo że kazda podróż z Nią jest wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju :evil_lol: Zwiedzanie Białegostoku było cudowne, choć poznałam to miasto "przelotnie" :evil_lol: Wierzę,wierzę!!!!;):lol:Więc w tym roku czas na bardziej szczegółowe zwiedzanie!:lol: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jesoooo, niech służby porzadkowe Miasta Białystok uważają, bo nadlatują.... hm... jakby tu powiedzieć, a nie urazić...:evil_lol: Pzdr. Quote
yolencia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No chciałabym przyjechać na to bardziej szczegółowe zwiedzanie Białegostoku, jednak czekają mnie remonty domostwa, czego wybitnie nie lubię :angryy: W każdym razie postaram się wyrobić w czasie. Miło mi będzie znów spotkać się z Tobą :loveu: Quote
Matagi Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Jesoooo, niech służby porzadkowe Miasta Białystok uważają, bo nadlatują.... hm... jakby tu powiedzieć, a nie urazić...:evil_lol: Pzdr. Białostockie służby porządkowe są okiej,jakoś kochają psy,w dni wystawy duuuuużo uchodzi płazem wystawcom,nawet za łamanie przepisów nie każą mandatami,tylko wygłaszają przemówienia pouczające:evil_lol:/moi znajomi przerabiali:evil_lol:/. yolencia napisał(a):No chciałabym przyjechać na to bardziej szczegółowe zwiedzanie Białegostoku, jednak czekają mnie remonty domostwa, czego wybitnie nie lubię :angryy: W każdym razie postaram się wyrobić w czasie. Miło mi będzie znów spotkać się z Tobą :loveu: Zrób sobie remont psychiczny od remontu domostwa i przybywaj na zwiedzanie Białegostoku:lol:Zobaczysz jakiego natchnienia remontowego dostaniesz po wystwie białostockiej!!!!;)Moja chałupa stara,trwa wieczny remont i remament,jak mam dosyć to spadam na jakąś wystawe i mam świeża wenę i chęci-spróbuj tak-działa;) A jak miło spędzisz dwa dni bez remontu:eviltong:Przyjeżdżaj!!!!!!Plissssssssssss:multi::lol: Quote
MEGNUM Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Matagi napisał(a):Wierzę,wierzę!!!!;):lol:Więc w tym roku czas na bardziej szczegółowe zwiedzanie!:lol: My dokładnie zwiedziliśmy Białystok w zeszłym roku kiedy szukalismy informacji gdzie jest stadion. Zaliczylismy 3 stacje benzynowe, jakies sklepy, przechodniów, baaa nawet stojacego taksówkarza. Nikt nie wiedział!!!! Aż krążąc trafilismy na dworzec i tam już jeden z taksówkarzy nie robił dziwnych oczu po usłyszeniu haseł: Wystawa psów, stadion, zwierzyniec:lol: Quote
Matagi Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 MEGNUM napisał(a):My dokładnie zwiedziliśmy Białystok w zeszłym roku kiedy szukalismy informacji gdzie jest stadion. Zaliczylismy 3 stacje benzynowe, jakies sklepy, przechodniów, baaa nawet stojacego taksówkarza. Nikt nie wiedział!!!! Aż krążąc trafilismy na dworzec i tam już jeden z taksówkarzy nie robił dziwnych oczu po usłyszeniu haseł: Wystawa psów, stadion, zwierzyniec:lol: Znaczy się w Waszym przypadku trafiliście na jakichś wredów,albo na pseudobiałostoczan/takich co sprzedali gdzieś tam morgi i mieszkaja w Białymstoku/,bo ten stadion jest naprawdę znany,wystarczy podać hasło Zwierzyniec;)Ale nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło-już wiecie gdzie jechać w tym roku!:lol: Quote
Recommended Posts