kiwi Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Nusia to nieiwelka suczynka znaleziona na osifdlu sportowym w hucie. Jest najsłodszą suczynka swiata :loveu: Bardzo wystraszona, grzeczna, kochaniutka :loveu: jest w hoteliku malenstwo i robi sie coraz mniej niesmiała :) cudowna, spokojna suczka, ktora bedzie super towarzyszem do ogladania M jak Miłość :evil_lol: Quote
AMIGA Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A Na Wspólnej też można będzie z nią oglądać??? ;) Nusia jest przekochana, nawet przez kratki nadstawia się do mizianka. A ze jest trochę nieśmiała?? Jeszcze napewno bardzo, bardzo się zmieni jak komuś mocno zaufa i pokocha Quote
mar.gajko Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Do niej wszyscy mówią PYSIA - reaguje. Jak ta Nusia wymyślona teraz, to może zostawić jej tę Pysię. Wprawdzie to podobne... Quote
AgaG Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Kiwi a ile ona waży tak około? Ma boks w srodku czy budę? Quote
Patia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Aga , ona jest na zewnątrz . Mogę ją wstawić do aukcji Lisi , która była u Oli na tymczasie ? Quote
Patia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wymieniłam w aukcji Dusię na Nusię a w rezultacie przechrzciłam ją na Pusię ( coś mi się pokręciło :roll:) . Aga , numery są Twoje , zmienić ? Pamiętaj , że gdyby ktoś pytała o Pusię to chodzi o Nusię - Pysię :diabloti: Quote
AgaG Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Patia napisał(a):Wymieniłam w aukcji Dusię na Nusię a w rezultacie przechrzciłam ją na Pusię ( coś mi się pokręciło :roll:) . Aga , numery są Twoje , zmienić ? Pamiętaj , że gdyby ktoś pytała o Pusię to chodzi o Nusię - Pysię :diabloti: nIE zmieniaj proszę, NUMERY NA MNIE!!! UPROSIŁAM EWĘ, KTÓRA MIAŁA HUBERTA NA TYMCZASIE, I BIORĘ NIUSIĘ NA SIEBIE..dziś pojechałam z nią do hotelu po Niusię i po Ojca szczeniaków. już najedzone grzeją pupki w mieszkaniu Ewy. :p:p Quote
AgaG Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 cZY nIUSIA MIAŁA USG? EWA MÓWI, ŻE ONA JEJ WYGLĄDA NA CIĘZARNĄ!!!!ŻE MA DZIWNY BRZUCH!!! Quote
kiwi Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 nie miala usg, ale moze byc w ciazy dlatego trzeba ja sterylizowac ale byla na zewnatrz wiec nie bylo szans Quote
AgaG Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ok. ja jutro ją wezmę do małgosi... jeju trzeba robić sterylkę... jasna holerka czy w takim razie ja do Kundla brać? może brac inne biedy? a ją sterylizowac skoro ma tymczas? ja uwazam, że to jest sensowne...Tylko kogo bierzemy do Kundla? Może Eltona? jego nikt nie chce!!!! Quote
kiwi Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 aga jak uwazasz, ja nie moge juz ogranac tego wszystkiego :mdleje: Quote
AgaG Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Kiwi ja uważam, że jesli Niusia ma tymczas u ewy, to trzeba sterylke robić, trudno komus dawac psiaka w ciąży chyba, a jeżdzenie potem i pi8lnowanie to tez kłopot...jest jednak kwestia kto przywiezie duzego psa zamiast njiej do kundla? bo jak nikt, to ją wezmę... Quote
kiwi Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 ja nie wiem ja napewno nie dam rady jeszcze w czwartek, wogole nie jestem pewna czy dam rade do programu :( wogole katastrofa bo zapomnialam ze sie umowilma do ksiegowej na jutro, a mam jechac ze szczylkiem :mdleje: a jeszcze mam prace w labie typu robic przez 18 godzin tzn ze musze sie zjawic i przerwac proces jak przyjdzie czas. nie wazne keidy to postara sie tak wycyrklowac zbye dac rade isc do tv. Quote
AgaG Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Niusia albo ma dziwna ciążę albo ropomacicze...usg nie ma Gosia,a le ciac trzeba i to już...w piatek o 12 sterylka..jesli ktos się chciałaby dołożyć, to prosimy, bo kasa bardzo stopniała ostatnio... inzacznie brakowac na opłacanie psów w hotelu...:placz: Quote
AgaG Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kiwi daj w tytule proszę, ze zbieramy na sterylke... Quote
AgaG Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nisia już po sterylce. miała w macicy martwe płody, które jeszcze chwila i by się zaczęły rozkładać... Quote
moana Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 AgaG napisał(a):Nisia już po sterylce. miała w macicy martwe płody, które jeszcze chwila i by się zaczęły rozkładać... Oj, jak to dobrze ze sie nia zajelyscie! :roll: Quote
AMIGA Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Upsssssssssssss, to ostatni dzwon byl na sterylke!!! Quote
AgaG Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Niusia obolała śpi w lóżku z Ewą..kochana Ewa... co by to było bez jej pomocy teraz gdy mamy znow tyle psów Quote
Patia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 A jak się czuje po zabiegu ? Ma cały czas Allegro wyroznione , musi pomóc ! Quote
AgaG Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 je, wychodzi na specerki, ale dziś pare razy tak zawyła ... Ewa się tym bardzo przejęłA...MOŻNA DOPISAĆ W ALLEGRO, ŻE BARDZO ZGODNA DO PSÓW, LUBI KOTY, PRZYTULNA, KOCHA SPAĆ W ŁÓŻKU.. Quote
Patia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dopisałam . Dopisałam jeszcze , że wysterylizowana . Czy zachowuje czystość ? Może jeszcze dopiszę , że ładnie chodzi na smyczy ? Chyba , ze nie chodzi ładnie :cool3: Quote
AgaG Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 zachowuje czystosć chyba bo by mi ewa mówiła gdyby było inaczej, a na smyczy chodzi tylko się boi...Ewa jej szelki kupiła i smyczkę..to bardzo przytulne zwierżatko, włazi do lózka .. Quote
Recommended Posts