Jump to content
Dogomania

Kraków - Nusia - Kochana Niewielka Suczka ma dom!!!

Recommended Posts

Posted

Nusia to nieiwelka suczynka znaleziona na osifdlu sportowym w hucie.

Jest najsłodszą suczynka swiata :loveu:

Bardzo wystraszona, grzeczna, kochaniutka :loveu:
jest w hoteliku malenstwo i robi sie coraz mniej niesmiała :)
cudowna, spokojna suczka, ktora bedzie super towarzyszem do ogladania M jak Miłość :evil_lol:

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A Na Wspólnej też można będzie z nią oglądać??? ;)
Nusia jest przekochana, nawet przez kratki nadstawia się do mizianka. A ze jest trochę nieśmiała?? Jeszcze napewno bardzo, bardzo się zmieni jak komuś mocno zaufa i pokocha

Posted

Kiwi a ile ona waży tak około? Ma boks w srodku czy budę?

Posted

Wymieniłam w aukcji Dusię na Nusię a w rezultacie przechrzciłam ją na Pusię ( coś mi się pokręciło :roll:) . Aga , numery są Twoje , zmienić ?

Pamiętaj , że gdyby ktoś pytała o Pusię to chodzi o Nusię - Pysię :diabloti:

Posted

Patia napisał(a):
Wymieniłam w aukcji Dusię na Nusię a w rezultacie przechrzciłam ją na Pusię ( coś mi się pokręciło :roll:) . Aga , numery są Twoje , zmienić ?

Pamiętaj , że gdyby ktoś pytała o Pusię to chodzi o Nusię - Pysię :diabloti:

nIE zmieniaj proszę, NUMERY NA MNIE!!! UPROSIŁAM EWĘ, KTÓRA MIAŁA HUBERTA NA TYMCZASIE, I BIORĘ NIUSIĘ NA SIEBIE..dziś pojechałam z nią do hotelu po Niusię i po Ojca szczeniaków. już najedzone grzeją pupki w mieszkaniu Ewy. :p:p

Posted

cZY nIUSIA MIAŁA USG? EWA MÓWI, ŻE ONA JEJ WYGLĄDA NA CIĘZARNĄ!!!!ŻE MA DZIWNY BRZUCH!!!

Posted

ok. ja jutro ją wezmę do małgosi... jeju trzeba robić sterylkę... jasna holerka czy w takim razie ja do Kundla brać? może brac inne biedy? a ją sterylizowac skoro ma tymczas? ja uwazam, że to jest sensowne...Tylko kogo bierzemy do Kundla? Może Eltona? jego nikt nie chce!!!!

Posted

Kiwi ja uważam, że jesli Niusia ma tymczas u ewy, to trzeba sterylke robić, trudno komus dawac psiaka w ciąży chyba, a jeżdzenie potem i pi8lnowanie to tez kłopot...jest jednak kwestia kto przywiezie duzego psa zamiast njiej do kundla? bo jak nikt, to ją wezmę...

Posted

ja nie wiem ja napewno nie dam rady jeszcze w czwartek, wogole nie jestem pewna czy dam rade do programu :(

wogole katastrofa bo zapomnialam ze sie umowilma do ksiegowej na jutro, a mam jechac ze szczylkiem :mdleje: a jeszcze mam prace w labie typu robic przez 18 godzin tzn ze musze sie zjawic i przerwac proces jak przyjdzie czas. nie wazne keidy to
postara sie tak wycyrklowac zbye dac rade isc do tv.

Posted

Niusia albo ma dziwna ciążę albo ropomacicze...usg nie ma Gosia,a le ciac trzeba i to już...w piatek o 12 sterylka..jesli ktos się chciałaby dołożyć, to prosimy, bo kasa bardzo stopniała ostatnio... inzacznie brakowac na opłacanie psów w hotelu...:placz:

Posted

Kiwi daj w tytule proszę, ze zbieramy na sterylke...

Posted

Nisia już po sterylce. miała w macicy martwe płody, które jeszcze chwila i by się zaczęły rozkładać...

Posted

AgaG napisał(a):
Nisia już po sterylce. miała w macicy martwe płody, które jeszcze chwila i by się zaczęły rozkładać...

Oj, jak to dobrze ze sie nia zajelyscie! :roll:

Posted

Niusia obolała śpi w lóżku z Ewą..kochana Ewa... co by to było bez jej pomocy teraz gdy mamy znow tyle psów

Posted

je, wychodzi na specerki, ale dziś pare razy tak zawyła ... Ewa się tym bardzo przejęłA...MOŻNA DOPISAĆ W ALLEGRO, ŻE BARDZO ZGODNA DO PSÓW, LUBI KOTY, PRZYTULNA, KOCHA SPAĆ W ŁÓŻKU..

Posted

Dopisałam . Dopisałam jeszcze , że wysterylizowana . Czy zachowuje czystość ? Może jeszcze dopiszę , że ładnie chodzi na smyczy ? Chyba , ze nie chodzi ładnie :cool3:

Posted

zachowuje czystosć chyba bo by mi ewa mówiła gdyby było inaczej, a na smyczy chodzi tylko się boi...Ewa jej szelki kupiła i smyczkę..to bardzo przytulne zwierżatko, włazi do lózka ..