Selket Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Piękne, kochane mordki:loveu: Cieszę się, że są szczęśliwe:loveu: Mam nadzieję, że będzie więcej i więcej takich szczęśliwych mordek:loveu: Quote
zusa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 No i pompon jako Olimpia w nowym-starym domu!:loveu: Proszę Państwa-raz, dwa i ..... Sorry za jakość ale to comorca...:p Quote
doddy Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Ciotka w najbliższym tygodniu jedziemy do Krakowa po pitbulla. Nawiedzić Cię w Krowie? Quote
doddy Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Tak, po tego. Udało się go złapać. ;) W razie co Cię nawiedzimy na czekoladę :loveu: A tymczasem z wieści: Laguna trafiła awaryjnie do DT do Pit-R6. Niestety mieszka na IV piętrze... co fatalnie wpływa na jej zwichniętą rzepkę. Musimy znaleźć dom z ogrodem. Widziałam Lesia - jest gotowy do adopcji i jeszcze wyładniał. Axel - dziś miał zdjęte szwy po kastracji. Jest zaszczepiony, zachipowany - gotowy do adopcji. I off topik. Dziś w Pruszkowie znaleziono sunię amstaffkę. Na razie jest w DT. Quote
doddy Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Pragniemy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia, ciepłych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Świąt, podczas których będziecie Państwo pamiętali o psach, którym pomagaliście razem z naszą Fundacją. Była to pomoc nieoceniona, która uratowała wiele istnień, dała nadzieję i szczęście, czyli to wszystko, czego najczęściej pragniemy, choć nie zawsze o tym mówimy. Dziękujemy. Zarząd, Rada i Wolontariusze Quote
Tengusia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 święta byly minely i trza wrocic do rzeczywistosci bez reniferow i mikolaja :diabloti: Quote
doddy Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Dziś do nowego domku do Oleśnicy pojechał Lesio. :multi: Quote
rufusowa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 doddy napisał(a):Dziś do nowego domku do Oleśnicy pojechał Lesio. :multi: nareszcie :loveu: najlepszego na nowej drodze zycia :loveu: Quote
doddy Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-amstaffy-do-uspienia-jeden-chory-na-skore-drugi-nie-chodzi-pomocy-dla-nich-127920/#post11498919 PILNIE POTRZEBNA POMOC! Quote
andzia69 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 znalazłam takie zdjęcia Zonki gdyby ktos robił ogłoszenia: to chyba oprócz Basterka najdłuzej szukający domu psina:-( Quote
rufusowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 kto mi podeśle linka do nowego forum? :eviltong: Quote
basiagk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Widziałam ze fundacja ogłasza Fobosa. Pewnie widzialyście na wątku zbiorczym bullowatych ale tu tez napiszę o ludziach z Tarnowa, ktorzy prawdopodobnie szukają amstaffów i rottków (mozliwe, że na walki lub rozmnazanie). Dziś byłam u nich na wizycie i widziałam, ze maja chrapke na Fobosa, Ajsi i bullka szczeniaka z Krakowa. Mam ich numer jakby co, do porownania. Quote
Anashar Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 rufusowa napisał(a):kto mi podeśle linka do nowego forum? :eviltong: Chwilowo to www.fundacja.amstaffy.net aczkolwiek jak dostaniemy dane do domeny strona będzie pod starym adresem ;) Quote
rufusowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Anashar napisał(a):Chwilowo to www.fundacja.amstaffy.net aczkolwiek jak dostaniemy dane do domeny strona będzie pod starym adresem ;) pod starym znaczy na niebieskim? pogubiłam sie w tym wszystkim :evil_lol: Quote
an1a Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 rufusowa napisał(a):pod starym znaczy na niebieskim? pogubiłam sie w tym wszystkim :evil_lol: ehhhhh :shake::roll: :diabloti: Nowy adres starego forum :evil_lol: www.amstaff-pitbull.eu Quote
rufusowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 an1a napisał(a):ehhhhh :shake::roll: :diabloti: Nowy adres starego forum :evil_lol: www.amstaff-pitbull.eu nareszcie sie ktos zlitował nad blondynką :mdleje: :loveu: Quote
rufusowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 basiagk napisał(a):A mnie się nie otwiera:shake: mnie tez sie nie otwierał ale jak wpisałam ręcznie adres, to wyskoczyła strona ;) Quote
Tengusia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 mamy mozliwosc przekazania malej amstaffki na DT, DT sprawdzony wiec nie musimy sie martwic ze sunia zle trafi ... szukamy wiec transportu dla malej !!!! potrzebny nam transport Czestochowa - Rypin !!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-gerda-szczeniak-amstaff-porzucony-w-mrozne-dni-128830/#post11573329 Quote
Recommended Posts