Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Post dziękczynny. :loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy Agnieszce z Trójmiasta za podarowanie nam sporej ilości karmy dla psiaków.
Dziękujemy Karolinie, za pomoc w przetransportowaniu jej oraz tak za całokształt (jakbym wymieniała, to by zajęło 2 dni!).
Dziękujemy kolejnej p. Karolinie za karmę RC Renal dla Lolusia.
Dziękujemy Asi za przekazanie środków na stawy dla Holy oraz karmy, która ma dojść.
Dziękujemy p. Kasi za 2 wielkie wory jedzenia i smakołyki.

DZIĘKUJEMY

Posted

Andzia, czyli dzidzia już u Agnieszki? Coś potrzeba dla malutkiej? Coś mamy pomóc? :cool3:

Nuka... ja to jakoś nie wierzę w tę adopcję BS. :shake:

Posted

doddy napisał(a):
Andzia, czyli dzidzia już u Agnieszki? Coś potrzeba dla malutkiej? Coś mamy pomóc? :cool3:

Nuka... ja to jakoś nie wierzę w tę adopcję BS. :shake:

dzidzia do jutra wieczór jest u mnie:eviltong:

Pomóc...wciągaj ją na stronki po prostu:p jak coś to będę pisać...
na pewno musi iść do weta, bo kaszle:-( te "blizny" ma po obydwu stronach łopatek i na główce...nie wiem czy po pogryzieniach czy po czym innym...kupa pcheł, smrodek schroniskowy i pewnie robale...więc najpierw odpchlenie, odrobaczyć, potem zaszczepimy małą. Na razie ją wykąpałam...i rozrabia - najbardziej lubi trepki:evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Maniunia jest cudna.
Anita, jak coś to Wam możemy pomóc w opłaceniu weta. Dawaj znać na pw.

Dam ją oczywiście na stronkę. ;)

jakoś chyba damy radę:lol: Maniunia - dobre imię:evil_lol: a tak poza tym...siedziała podobno ponad miesiąc w schronisku:-( ma jeszcze biegunkę...

chyba założę jej osobny wątek...

wreszcie poszła spać:diabloti: ciakawa jestem na jak długo:roll:

Posted

Jak sami widzicie psiaków potrzebujących ratunku jest coraz więcej. Oprócz suni wstawionej przez Andzię69, jest kolejna sunia wymagająca pilnej pomocy, sunia w typie asta, zagłodzona, w zaawansowanej ciąży, kulejąca na łapę, a wręcz nią powłócząca. Obecnie nie mamy gdzie tej bidy umieścić i myślimy jakie dalsze kroki podjąć, aby móc ją uratować.

Tymczasem jednak, każdy z naszych podopiecznych wymaga karmy, opieki weterynaryjnej, czy choćby pieniędzy na pobyt w hotelu. Wpłat jest coraz mniej, zarazem samych adopcji także. Dlatego też, pragniemy zachęcić Was do pomocy choćby w postaci zakupu kalendarza, specjalnej edycji przygotowanej właśnie dla naszej Fundacji.

[Fundacja AST] KALENDARZ ŚCIENNY 2010 - special ast edition do 31.12. - Dogomania Forum

Posted

Ehh... tragedia idzie przed zimą.
Jak widzicie, psiaków mam mamy masę. Kilkaset psiaków typu bull zasila schroniska w całej Polsce. Dodatkowo zbliża się zima, co pewnie nie ułatwi ani adopcji, ani nie zmniejszy puli bezdomnych psów.

Błagam, zbierzmy się w szukaniu funduszy a także nowych domów, aby pomóc choć części potrzebujących psiaków.

Jutro do domu tymczasowego do mamy Oli Redcat trafia ok. 3 miesięczny szczeniak pitbull red nose.

Dzisiaj, od samego rana jesteśmy bombardowani telefonami od policji, że na akcji pod Warszawą wpadła im do auta astka. Pewnie zakończy się to nowym nabytkiem w naszych skromnych progach, po który pojadę po południu na komendę. :diabloti:

Jutro, jeśli schronisko wyrazi zgodę - astka ze Swarzędza.

Na ratunek czekają - astka w zaawansowanej ciąży, zagłodzona, z kulawizną łapki.
I w Swarzędzu jest jeszcze jedna bida straszna. :placz:

Szukamy DT, funduszy i nowych domów.