makatka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Zapraszamy stałych bywalców zdechniętego niebieskiego i nowych użyszkodników ;) Quote
karolina1 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [*] Niech tam w innym świecie, będzie Ci dobrze.. :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
doddy Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 25.11.08 - Laki - dzidzio z Leszna pojechał do nowego domu do Krakowa. Baster obchodził 9 urodziny. :loveu: Quote
rufusowa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 doddy napisał(a):25.11.08 - Laki - dzidzio z Leszna pojechał do nowego domu do Krakowa. Baster obchodził 9 urodziny. :loveu: wszystkiego najlepszego dla dziadzia Basterka :loveu: Quote
doddy Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Ciocia Ina zrobiła nam nowy projekt kubeczków, jak zwykle piękny :loveu: Tak więc na pw przyjmuję zamówienia na wysyłki. Kupować, kupować, nie żałować bo zabieramy kolejne 2 bidy do nas. Quote
doddy Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 W sobotę do nowego domku zawozimy Kluskę, która jest u mnie na DT. Oraz po drodze zawozimy Tytuska do hotelu do Łodzi i tym samym trafia on pod naszą opiekę. Tu jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/milusinski-amstaff-odebrany-w-okropnych-warunkow-za-kilka-dni-jedzie-do-chrycynna-125951/ Quote
rufusowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 piękny kubeczek...moze po nowym roku zakupię :loveu: ciotka...a mozna zamówić projekt kubeczka ze swoimi psami?:cool3: Quote
Tengusia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 rufusowa napisał(a): ciotka...a mozna zamówić projekt kubeczka ze swoimi psami?:cool3: podpisuje sie pod tym pytaniem :mdrmed: Quote
andzia69 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='doddy']W sobotę do nowego domku zawozimy Kluskę, która jest u mnie na DT. Oraz po drodze zawozimy Tytuska do hotelu do Łodzi i tym samym trafia on pod naszą opiekę. Tu jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/milusinski-amstaff-odebrany-w-okropnych-warunkow-za-kilka-dni-jedzie-do-chrycynna-125951/ no to troche km zrobisz:p ja kcem taki kubecek!!! Quote
rufusowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 a do Gdyni sie ktoras nie wybiera? :cool3: Quote
doddy Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Oj Andzia, narobię się km... Bo plan jest taki: Warszawa - Sochaczew - Łódź - Katowice - Bielsko-Biała - powrót albo przez Katowice albo przez Kraków - wszystko zależy od pitbulla - a później w Warszawie w środku nocy oddanie psów które z nami przyjadą z Żywca i Łodzi. Firma logistyczna doddy i spółka :diabloti: Quote
andzia69 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 a co ty znowu przywlekasz z Żywca i Łodzi?:crazyeye: wiesz...do mnie to teraz trzeba dużymi literami i wolno mówić, bo ja nietomna troszku jestem i myślę powoli:oops: Quote
doddy Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 No więc tak. Plan wycieczki: Najpierw z Jabłonnej k. Wawy zabieramy Tytuska (amstaffa), później Kluskę (bullterrier), później do Sochaczewa (schronisko, kundelek), później Łódź - oddanie do hotelu Tytuska, zabranie ze schroniska rottki dla Agnieszki P - Katowice - oddanie kundelka z Sochaczewa, później Bielsko - Biała -oddać Kluskę - Żywiec - odebrać od Bubu kundelka - kundelek + rottek na pokładzie wraca do Wawy, ewentualnie po drodze pozyskujemy pitusia, w Wawie rozwozimy do nowych domów. Więc bankowo wrócimy w niedzielę. :evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 aaa - no to wyłożyłaś jak krowie na granicy i teraz jakoś moje szare komórki pojmały o co biega:lol: a nawiasem mówiac muszę chyba jakiegoś sms do A.P. wysłać:cool3::diabloti: Quote
doddy Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Ja to się modle bym nie została z ta rottką w aucie na koniec :p Quote
andzia69 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 doddy napisał(a):Ja to się modle bym nie została z ta rottką w aucie na koniec :p dasz se radę - przywiazesz najwyżej do klamki i zastukasz:evil_lol: a ona ma jechac do dt czy ds? a A.P. podobno na stałe się zainstalowała w stolicy:cool3: Quote
ruda76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 To calkiem fajna jazda Wam się szykuje;) Quote
blue.berry Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 doddy Ty to jestes dzielna baba :cool3: rufusowa i Tengusia - ciotka ina moze zrobic indywidualny projekt kubka ze zdjeciami "psów wlasnych", ale nie wiem na ile Was ciotka doddy za takie kubki skasuje :diabloti: Quote
doddy Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 A jest w Krakowie dzikowaty pituś, chudziutki, kulejący, błąkający się. Dogomanka próbuje go złapać. Makatka, nie wzięłabyś szczeniaka z Wawy? Bo trafi na paluch niestety. Quote
makatka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 patrz wątek szczylowatego gorzowskiego. musze miec potwierdzenie- wóz albio przewóz. zdeklarowałam się więc cięzko kundlozę w razie co zostawić na lodzie. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Moim zdaniem Ina trochę przesadziła z tą " miłoscia od pierwszego wejrzenia " ale reklamy zawsze kłamały. Quote
blue.berry Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 wiedziałam kochana ze ten kubek Ci się spodoba : )) Quote
rufusowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ale trasa sie szykuje :crazyeye: rozrywkowy weekend :evil_lol: Ina dziekuje za odpowiedz :loveu: podpytam doddy ile takie cus będzie kosztowało :lol: Quote
Recommended Posts