Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

doddy napisał(a):
Daria, Ty lepiej daj jutro znać czy tamci się do Ciebie odezwą.
Jutro też ma przyjechać rodzina poznać Tosię.

alez tajemniczo sie robi nam na forum tamci, Rumbolina ... :eviltong: :evil_lol: :lol:

Posted

doddy napisał(a):
Daria, Ty lepiej daj jutro znać czy tamci się do Ciebie odezwą.

tak jakbym Ci nie dawała o niczym znać
dzwonię prawie codziennie i to najczęściej z jakąś pierdołą więc i jutro zadzwonię :evil_lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
tak jakbym Ci nie dawała o niczym znać
dzwonię prawie codziennie i to najczęściej z jakąś pierdołą więc i jutro zadzwonię :evil_lol:

No ja wlasnie tyz zaczelam cykl dzownienia do ciotki doddy z kazdym drobiazgiem, az dziw, ze jeszcze telefony ode mnie odbiera :evil_lol:
Najgorsze, ze to cholera uzaleznia.

Posted

A z Tobą mogę gadać. ;)
Nie dzwonisz do mnie, by powiedzieć że mam se pieski zabrać w trybie: "teraz, dziś, natychmiast" to lubię z Tobą rozmawiać.

Jutro poniedziałek, jest szansa że nadchodzący tydzień będzie ok a nie tak parszywy jak ten... Ale tego na szczęście zostało tylko 45min.

Posted

natalia_aa napisał(a):
az dziw, ze jeszcze telefony ode mnie odbiera :evil_lol:

dlatego czasem dzwonię ze służbowego to ciotka odbiera bo nie wie kto dzwoni :diabloti:
tak jutro poniedziałek, kolejny tydzień ciężkiej roboty. nienawidzę kwietnia, maja i czerwca - idzie sie pochlastać w tej szkole z tymi egzaminami !!

Posted

doddy napisał(a):

Nie dzwonisz do mnie, by powiedzieć że mam se pieski zabrać w trybie: "teraz, dziś, natychmiast"

czasem nawet mówię ,że nie chce byś je zabierała :evil_lol: ale Tajrona trzeba oddac i to szybko bo ja przez niego zwariuję!!!!!!

Posted

Od Was odbieram. Zresztą z reguły grzecznie odbieram telefon, chyba że jestem w takim miejsci gdzie nie wypada. :oops:

Ale powiem Wam, że czasami jak telefon mi dzwoni... i dzwoni... i dzwoni... to mam go serdecznie dość i przyciszam :p Ale to sporadycznie bo zawsze się boję, że będą dzwonić o psy. :lol:

Posted

doddy napisał(a):
Tajronik jest tak cudny, że chciałabym dla niego pałacyk bo nawet willa to za mało. :loveu:

A czy on ma gdzies jakis watek?
Bo ja mam na kompie raptem chyba 2 zdjecia jego i nie mam co do ogloszen wrzucac.

Posted

doddy napisał(a):
Nie ma wątku i nie będzie miał ;)
On ma specjanie 2 zdjęcia. ;)

No dobrze, poradze sobie z dwoma ;)
Najwazniejsze, ze oglaszac moge, a nie jak na poczatku, ze pokazalas fotke i myk po chwili juz nie bylo.

Posted

dariaopole napisał(a):
eee tam pałacyk, po co mu skoro on by tylko leżał i sie wtulał w człowieka :loveu:
wystarczy wygodna kanapa i cieplutki kocyk

Wiesz, bo to pewnie jest tak, ze ciotka doddy liczy na to, ze razem z Tayronkiem sie zalapie na ten palac :evil_lol:

Posted

W końcu czas zadbać i o swoją emeryturę.
Szukam bogatego męża, który będzie zarabiać na dom i moje zachciewajki a ja będę zbawiać świat