doddy Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Andzia69, dzięki. Gdyby nie problemy finansowe a dokładnie brak kasy to można by coś jeszcze pozyskać. Jednak pomimo zbiorowych maili wysłanych z for amstaffowych niestety niewiele wpłynęło. Dlatego też zdecydowaliśmy się na Tosie - przynajmniej jest wysterylizowana i nie trzeba płacić za zabieg. Ponadto miejsce jest u Moniczki - ona jednak musiałaby się zdecydować którego psa chce na DT. Sama wiesz, że często my mamy inne zdanie niż ciotka. Quote
JagnaP Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No, skoro mnie już tak imiennie wzywają, to wezmę się do roboty, faktycznie opuściłam się trochę ostatnio:oops: Na pierwszej stronie są wszystkie psiaki? Trochę mało, albo tylko tak mi się zdaje.... Quote
andzia69 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Doddy - a co z Basterem, Zonką i Filipem???? ich nie ogłaszamy???? Bo Tilkę to chyba za wcześnie ogłaszać...ona musi się zrosnąć... Quote
doddy Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 JagnaP jak będzie kaska to i psy można brać ;) Zonke jak najbardziej ogłaszać! Ona pilnie szuka domu. Baster i Filip - nie ogłaszać. To nasze "nieadopcyjne psy". Quote
doddy Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Tosie jeszcze trzeba będzie ogłaszać ;) Quote
natalia_aa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Kasia jak beda aktualne teksty ogloszen fundacyjnych psow na pierwszej to na tych 20 portalach albo i wiecej (tylko sie porejestruje) moge psy regularnie oglaszac. 26.03 powinny byc w tej warszawkiej gazecie, bo na oferty wstawialam. Ale nie ma chyba tekstu dla Czesia, Toske bierzecie pod opieke Fundacji? bo nie wiem jak ja oglaszac i tyz tekst poprosze. PS: Bardzo prosze o namiary do ogloszen dla Stefanki ;) Quote
emiAST Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Wiecie u mnie jest taka sunia w schronisku ASTkowa (chociaż jest tak mała, że bym mogła powiedzieć, że się mylę i to staffik a nie AST) Jest strasznie zabidzona i trzęsie się z zimna, ale nie wiem jak jej pomóc, jak wpłacę pieniąki jakiekolwiek na nią to nie będę mieć pewności, na co schronisko przeznaczy je... :shake: Trzeba by było jakoś dokarmić i w ogóle, odrobaczyć... Tak wygląda: jest strasznie kochana, ale ja nie mogę jej wziąć :( Acha, przed chwilą zamówiłam rysunek ASTa na rzecz Fundacji AST:loveu: Quote
doddy Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Natalia, teksty zaktualizuję jutro bo dziś już padam od porządków w necie. Przez pół godziny ogłaszałam Tosie na stronie fundacji... Mam u rodziców tak wolnego kompa, że ciągle mnie wywala. emiAST, rozumiem że sunia jest w schronisku w Szczecinie? Jeśli tak, to ciocia LUKAN musiałaby się wybrać z misją do tej placówki. Quote
emiAST Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Niedawno rozmawiałam (na PW)z cioteczką Lukann wiele mi opowiedziała o schronie... Dziewczyna zuch, bardzo przyjemnie mi się z nią rozmawia, a może by już jej założyć wątek z tych fotek co mam?? Im szybciej tym lepiej, fakt fotki nie są najlepszej jakości, ale zawsze coś, dopóki Lukann nie porobi lepszych fotek. Tyle, że niewiele mi o niej wiadomo :( Quote
doddy Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Myślę, że wątek możesz założyć. Ania - LUKAN jesteś wzywana do tablicy. Pojedź ciocia do schroniska i dowiedz się o suni i zrób zdjęcia. Plis. Quote
natalia_aa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Kasia bo zadzwonie i Cie zmolestuje. Do kogo podawac kontakt przy ogloszeniach Stefanki, bo mi w oko wpadla ;) Quote
lukann Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Kochane jutro mam urlop i to załatwię - ostatnio przez problemy samochodowe byłam mało mobilna - ale już się poprawiam jutro to załatwię Quote
doddy Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Nie tylko Tobie :eviltong: Wstawiaj tego maila: marta@schronisko.com Quote
emiAST Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ja niestety nie mam aparatu, a komórka robi niestety fatalne foty, to foto akurat wyszło w miarę... ale to też zależy od oświetlenia itp. No u nas w schronie jest kilka bulweczek, aż serce ściska :( Quote
andzia69 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 natalia_aa napisał(a):Kasia bo zadzwonie i Cie zmolestuje. Do kogo podawac kontakt przy ogloszeniach Stefanki, bo mi w oko wpadla ;) to ta pregowana grubiutka babulka?:razz: Doddy: ta ruda bambarełka odnaleziona przez szanownego właściciela! mam nadzieję, ze dostał opieprz:mad: Quote
natalia_aa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 andzia69 napisał(a):to ta pregowana grubiutka babulka?:razz: Yhm, to ta pannica... a ciotka doddy udaje, ze moich postow nie widzi :evil_lol: Nie moglam dzwonic, bo caly czas ktos na fonie wisial, wiec ciotka zostala niezmolestowana ;) Quote
natalia_aa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Toska juz ogloszona na tych samych portalach co reszta psow oglaszanych przeze mnie. Quote
andzia69 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Allegro cegiełkowe: kalendarze Inforys: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=335271609 allegro cegiełkowe dla Rumburaka - naklejka: http://www.allegro.pl/item334926645_fundacja_ast_rumba_prosi_o_wsparcie_.html Quote
karolina1 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kurcze, znowu niebieskie mi szwankuje..:angryy: Quote
modliszka84 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dzieki Natalia_aa za ogłoszenia Toski - ona juz w Wawie chyba jest ;) Quote
doddy Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Tosia już w Warszawie :p Jest super! Napiszę więcej jak dojadę do domu. Quote
modliszka84 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Piekna ta Tosia nasza :loveu: A tak w ogóle, to aby zachować równowage to mamy nową astke, też czarną tyle ze większą i tłuściejszą :cool3: zdjecia potem na pabianickim wątku Quote
lukann Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [SIZE=2]byłam dzisiaj w szczecińskim schronisku i znowu się załamałam – pełno w nim astowatych [SIZE=2]Ten rudasek jest w schronie od 14 lutego – i widać że bardzo źle to znosi – jest chudy i zrezygnowany. Ma ok. 4-5 lat – został znaleziony i dowieziony do schroniska (nr 280 boks k-12) [SIZE=2]jeszcze 2 tygodnie temu pies był grubszy i naprawdę było z niego kawał chłopa - widać że jest mu coraz gorzej .. Quote
lukann Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Piękna sunia roczna zrzeczona z powodu choroby właściciela (nr 522 boks k-5) Quote
Recommended Posts