Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzia69, dzięki. Gdyby nie problemy finansowe a dokładnie brak kasy to można by coś jeszcze pozyskać. Jednak pomimo zbiorowych maili wysłanych z for amstaffowych niestety niewiele wpłynęło.

Dlatego też zdecydowaliśmy się na Tosie - przynajmniej jest wysterylizowana i nie trzeba płacić za zabieg.

Ponadto miejsce jest u Moniczki - ona jednak musiałaby się zdecydować którego psa chce na DT. Sama wiesz, że często my mamy inne zdanie niż ciotka.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, skoro mnie już tak imiennie wzywają, to wezmę się do roboty, faktycznie opuściłam się trochę ostatnio:oops: Na pierwszej stronie są wszystkie psiaki? Trochę mało, albo tylko tak mi się zdaje....

Posted

JagnaP jak będzie kaska to i psy można brać ;)

Zonke jak najbardziej ogłaszać! Ona pilnie szuka domu.

Baster i Filip - nie ogłaszać. To nasze "nieadopcyjne psy".

Posted

Kasia jak beda aktualne teksty ogloszen fundacyjnych psow na pierwszej to na tych 20 portalach albo i wiecej (tylko sie porejestruje) moge psy regularnie oglaszac. 26.03 powinny byc w tej warszawkiej gazecie, bo na oferty wstawialam.

Ale nie ma chyba tekstu dla Czesia, Toske bierzecie pod opieke Fundacji? bo nie wiem jak ja oglaszac i tyz tekst poprosze.

PS: Bardzo prosze o namiary do ogloszen dla Stefanki ;)

Posted

Wiecie u mnie jest taka sunia w schronisku ASTkowa (chociaż jest tak mała, że bym mogła powiedzieć, że się mylę i to staffik a nie AST)

Jest strasznie zabidzona i trzęsie się z zimna, ale nie wiem jak jej pomóc, jak wpłacę pieniąki jakiekolwiek na nią to nie będę mieć pewności, na co schronisko przeznaczy je... :shake:

Trzeba by było jakoś dokarmić i w ogóle, odrobaczyć...

Tak wygląda:

jest strasznie kochana, ale ja nie mogę jej wziąć :(

Acha, przed chwilą zamówiłam rysunek ASTa na rzecz Fundacji AST:loveu:

Posted

Natalia, teksty zaktualizuję jutro bo dziś już padam od porządków w necie.
Przez pół godziny ogłaszałam Tosie na stronie fundacji... Mam u rodziców tak wolnego kompa, że ciągle mnie wywala.

emiAST, rozumiem że sunia jest w schronisku w Szczecinie?
Jeśli tak, to ciocia LUKAN musiałaby się wybrać z misją do tej placówki.

Posted

Niedawno rozmawiałam (na PW)z cioteczką Lukann wiele mi opowiedziała o schronie...
Dziewczyna zuch, bardzo przyjemnie mi się z nią rozmawia, a może by już jej założyć wątek z tych fotek co mam?? Im szybciej tym lepiej, fakt fotki nie są najlepszej jakości, ale zawsze coś, dopóki Lukann nie porobi lepszych fotek.

Tyle, że niewiele mi o niej wiadomo :(

Posted

Myślę, że wątek możesz założyć.
Ania - LUKAN jesteś wzywana do tablicy.
Pojedź ciocia do schroniska i dowiedz się o suni i zrób zdjęcia. Plis.

Posted

Ja niestety nie mam aparatu, a komórka robi niestety fatalne foty, to foto akurat wyszło w miarę... ale to też zależy od oświetlenia itp.
No u nas w schronie jest kilka bulweczek, aż serce ściska :(

Posted

natalia_aa napisał(a):
Kasia bo zadzwonie i Cie zmolestuje.
Do kogo podawac kontakt przy ogloszeniach Stefanki, bo mi w oko wpadla ;)

to ta pregowana grubiutka babulka?:razz:

Doddy:
ta ruda bambarełka odnaleziona przez szanownego właściciela! mam nadzieję, ze dostał opieprz:mad:

Posted

andzia69 napisał(a):
to ta pregowana grubiutka babulka?:razz:

Yhm, to ta pannica... a ciotka doddy udaje, ze moich postow nie widzi :evil_lol:
Nie moglam dzwonic, bo caly czas ktos na fonie wisial, wiec ciotka zostala niezmolestowana ;)

Posted

[SIZE=2]byłam dzisiaj w szczecińskim schronisku i znowu się załamałam – pełno w nim astowatych
[SIZE=2]Ten rudasek jest w schronie od 14 lutego – i widać że bardzo źle to znosi – jest chudy i zrezygnowany. Ma ok. 4-5 lat – został znaleziony i dowieziony do schroniska (nr 280 boks k-12)
[SIZE=2]jeszcze 2 tygodnie temu pies był grubszy i naprawdę było z niego kawał chłopa - widać że jest mu coraz gorzej ..