Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co innego można w pracy robić ????

no to żeś znalazła mi zadanie....co bym również po pracy się nie nudziła :diabloti:

a kasę to bym chciała wiedzieć skąd wytrzasnąć ale jakoś ciężko myślenie mi idzie dlatego sama na kredytach lecę :evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dorwę aparat, to zrobię jakiś bazarek i zobaczamy, jaki będzie odzew. Cioteczki, robię przegląd w domu i trochę rzeczy się znajdzie. tylko mi powiedzcie(bo trochę zielona jeszcze jestem), czy wystawiać raczej ciuchy, czy może książki? Co lepiej schodzi?
No i oczywiście mogę zaoferować pomoc prawną:razz: Pozwy rozwodowe piszę na kolanie. No, kto chętny?:cool3::cool3:

Posted

JagnaP napisał(a):

No i oczywiście mogę zaoferować pomoc prawną:razz: Pozwy rozwodowe piszę na kolanie. No, kto chętny?:cool3::cool3:

dobrze wiedzieć.....może kiedyś będzie mi potrzebna :evil_lol:
a na bazarkach to wszystko idzie bądź nie. Wystawiaj co masz :)

Posted

doddy napisał(a):

Wczoraj zapłaciłam 670zł za sterylkę Zonki :p

o matko - toż to chyba złotymi nicmi była szyta:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Dobra - nie pchać się do tego allegro! starczy tych chętnych!:eviltong:

Jakie kalendarze na to allegro?

Posted

Andzia: te kalendarze z linka w moim podpisie. Trochę głupio wklejać na innych forach w ramach aukcji "cegiełka na pieska" link do dogomanii, bo to rejestracji wymaga, bla bla bla. A na allegro to i szansa, że ktoś "obcy" wypatrzy.

Posted

Dobra ciotki, to róbcie allegro. Dziękuję Wam ogromnie za pomoc. :loveu:

Zonka kosztowała tyle, bo była hospitalizowana.

Dziś zapłaciłam 1230zł za hotel Uzi i Margo (w końcu doszła faktura).

Ponadto dziś dostaliśmy od Jahu z forum bullterrierów worek karmy 15kg dla naszych podopiecznych. Bardzo serdeczenie dziękujemy.

Co do suni z Białegostoku, czyli tej co chcą ją zabić - w sobotę jest odbiór suni. Właściciele ją przetrzymają do odbioru.

JagnaP - na bazarki to chyba wszystko ludzie wystawiają. :lol:

Dariaopole - jak załatwianie gazet?

Posted

doddy napisał(a):

Co do suni z Białegostoku, czyli tej co chcą ją zabić - w sobotę jest odbiór suni. Właściciele ją przetrzymają do odbioru.

To ta, którą wzięli na stróżowanie i chcą oddać, bo nie szczeka, tak?
Kto ją ma odebrać, znalazła DT?

Posted

Sunia z Białegostoku jedzie w sobotę do hoteliku pod Białystok.
Wtedy kobieta która ją wynalazła zrobi zdjęcia. Jeśli będzie to astka a nie totalny mixik to pewnie będziemy ją do Darii wpychać. ;)

Posted

Daria, ja już mówiłam że jak coś chce to szybko a najlepiej od razu :lol:
Ja w necie znalazłam Tygodnik Opolski, Gazeta Opolska.
Macie tam u Was we wsiach takie lokalne gazetki? Może warto do nich także uderzyć. W końcu Ty swoją Happy też masz z gazetki.

Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?

Posted

kurcze nawet nie wiem czy jest jakaś lokalna gazetka, jak tak to żadna do mnie nie dotarła. A zdjęcie Happy było w Gazecie Wyborczej wraz kilkoma innymi zdjęciami psiaków i artykułem o schronisku.
Jutro podzwonię ciotka dziś nie miałam .......ochoty. mam zły dzień i jestem śpiąca!!

na pewno najbardziej poczytnymi gazetami są : Wyborcza i Trybuna Opolska i tam tez zadzwonię. Te o których mówisz to chyba tylko internetowe som :)

Posted

To masz bojowe zadanie na jutro dowiedzieć się także o Wyborczą ;)
O lokalne gazetki zapytaj w sklepie we wsi. ;)
Możesz spokojnie jutro skoro masz zły dzień. Dziś była brzydka pogoda, więc Ci się nie dziwię że nie masz zły humorek. Wypij grzańca :eviltong:

Ponadto, czy u Was są jacyś dystrybutorzy karmy? Bo w Wawie dość łatwo coś takiego załatwić, to może i u Was jakaś firma w zamian za baner by przekazywała karmę (np. worek, dwa miesięcznie) w zamian za baner na stronie.
Z reguły firmy z jedzeniem dla psów chętnie idą na ten układ.

Posted

Witam mam na sprzedanie psa rasy Amstaf pies ma 4 lata Proszę tylko o poważne oferty. Pies jest zdrowy kontakt pod num. 606-620-116 Licytacje rozpoczynam od 1zl bez ceny minimalnej. TYLKO ODBIÓR OSOBISTY!!!

http://www.allegro.pl/item317061027_amstaf_od_1zl.html

Bez ceny minimalnej.. żywe zwierzę :/ nie ważne, czy trafi na bydlaka, czy na kogo innego :/ kasiorka ważna.. kur** zaraz mnie coś trafi :/ i po co ja na allegro wchodzę...

Posted

doddy napisał(a):
Ciotka ruda nieuważnie czyta moje wypociny. :eviltong:
Ani Baster ani Rika nie szukają domów.

tak to jest jak dziecko po nocy nie daje spac;)

juz zmieniłam;)

Posted

Wiem wiem,że się nie zajmujesz :P ino przeglądam allegro (w ramach poszukiwania DVD :lol:) i znajduję kwiatki.. właśnie oglądam krycie "pitTbullem od Chodowcy z linii Wampira, co zdradzają jego żółte oczy"... nic, ino się iść pochlastac pod płotem...

EDIT: jak wczoraj na niebieskie wchodziłam wyrzucało mi, że coś w stylu "admin dłubie, fo czasowo niedostępne".. chyba przedobrzył z dłubactwem...