Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

Posted

wiesz tak se patrze na nowe fotaski i mysle ze juz wiem dlaczego mala je na lezaco :PROXY5: toc jak ona tak biega i biega to potem sil juz nie ma zeby przy misce stac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A moze jest leniwa:cool1:

Raaja przed chwila poszła do nowego domku narazie na probe bo Panstwo maja dzieci, a Raaja nigdy styku z dziećmi nie miała no i trzeba byc pewnym ze nie bedzie agresywna, szkoda mi jej było tak ufnie zemna wychodziła, a przeją ja ktos inny tak patrzyła.... :(:(:( no i rycze ... mam nadzieje ze tam zostanie bo jakby wróciła to będzie dla niej trauma napewno, Państwo byli mili widac było ze rozumieją wszystko ze sie boi itp....:placz::placz::placz:

Posted

ojej...:-(

Trzymamy kciuki zeby jednak sie udało w tamtym domku zeby dogadała sie z dziecmi!!!

Trzymaj sie, tak duzo dla niej zrobiłas!!!! wyciagnełas ja ze schroniska,

dobrze wiemy ze tam taka wystraszona mialaby marne szanse na adopcje:-(

Posted

Nie mam wiesci a wiec chyba jest dobrze, ona poprzebuje czasu na rozkręcenie i pokazanie na co ja stac, a stac ja na wiele ;), narazie szukam wtyk na tej ulicy;) bede dzwoniła wieczorem lub jutro

nie zasnełam do 4, tak sie martwie o mała to młodzi ludzie mam nadzieje ze sie zgadza na moje czeste wizyty;)

Posted

Szpiluniu! tak wiele zrobilas dla Rai :) :loveu: gdyby nie Ty ona nadal jak pisza dziewczyny-siedzialaby w schronie i czekala na niewiadomo co :loveu: a tak to...dzieki Tobie moze byc szczesliwa. Wiadomo ze tesknota jest starszna do poradzenia sobie.. ale nadejda te radosne dni keidy bedziesz ja wspominac. i na pewno ja jeszcze zobaczysz :)

a do dzieci przywyknie . buzki :*

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
A moze jest leniwa:cool1:

Raaja przed chwila poszła do nowego domku narazie na probe bo Panstwo maja dzieci, a Raaja nigdy styku z dziećmi nie miała no i trzeba byc pewnym ze nie bedzie agresywna, szkoda mi jej było tak ufnie zemna wychodziła, a przeją ja ktos inny tak patrzyła.... :(:(:( no i rycze ... mam nadzieje ze tam zostanie bo jakby wróciła to będzie dla niej trauma napewno, Państwo byli mili widac było ze rozumieją wszystko ze sie boi itp....:placz::placz::placz:

My byliśmy w odwrotnej sytuacji, jak braliśmy trzyletnią Fialkę od właścicielki, jak ciągnęła nas z powrotem..... Aż się wrócić chciałam i oddać. A teraz - cała rodzina się jej podporządkowała i widać, że suka jest szczęśliwa :)

Posted

Alicja napisał(a):
Czekam na tylko dobre wieści ;)..... :calus:

tak, czekamy:)

Szpilka dzięki za bannerki do tematu Maxa a fotki jego leprze ci wyśle w pw

nmzc:) ok bede czekała

Posted

Raaja wraca, tak małe dzieci i ona to nie jest dobry pomysł ;) pozatym rozmawiałam z mama tej Pani i ona powiedziała ze sie nie zgodzi na psa... znajde jej lepszy dom, tylko szkoda mi jej bo napewno to przezyła:shake:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Raaja wraca, tak małe dzieci i ona to nie jest dobry pomysł ;) pozatym rozmawiałam z mama tej Pani i ona powiedziała ze sie nie zgodzi na psa... znajde jej lepszy dom, tylko szkoda mi jej bo napewno to przezyła:shake:

Biedna mała, rzucana tu i tam.....