Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siamanderaki dodogmaniaki :D

Zyje nic mi nie jest, Sara i Raaja tez zyja, zdjęcia w aparacie ale nie ma duzo bo umarł tak samo jak komputer i pojdzie do naprawy tylko czekam az komputrrrrrr nowy bedzie zeby foty zrzucic, a ma byc za 2 dni .... po tygodniu niebytnosci na dogo stwierdzam ze jestem po dogodetoksie ale uzależnienie nadal jest silniejsze odemnie ....
Jak juz bedzie komputrrrr to sie bede umawiała i wstawiała foty i nadrabiała czytanie ponad 100 watkow.... :shock:

Pozdrawiam wszzzzystkich :*

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Siamanderaki dodogmaniaki :D

Zyje nic mi nie jest, Sara i Raaja tez zyja, zdjęcia w aparacie ale nie ma duzo bo umarł tak samo jak komputer i pojdzie do naprawy tylko czekam az komputrrrrrr nowy bedzie zeby foty zrzucic, a ma byc za 2 dni .... po tygodniu niebytnosci na dogo stwierdzam ze jestem po dogodetoksie ale uzależnienie nadal jest silniejsze odemnie ....
Jak juz bedzie komputrrrr to sie bede umawiała i wstawiała foty i nadrabiała czytanie ponad 100 watkow.... :shock:

Pozdrawiam wszzzzystkich :*

NO! Szpituś, bo ja już się bałam o CIEBIE!! Do rychłego :)

Posted

Czesc Aguś:) no to masz swiat teraz ;] to juz tyle czasu odkad Tania jest u Ciebie :loveu: jak sie ogarne internetowo to odezwe sie na GG chociaz nie wiem czy szybko to nastapi bo nowy komputer ma cos nie tak z systemem :-/