Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Druga Majka Jeżowska z Ciebie ;-))
Tylko ja nie lubie falbanek 8)

http://img18.imageshack.us/img18/3499/p2150067vq5.jpg

ja tu wiedze wielka obustronna milosc:cool3:loveu:
:cool3:
Tia ma ogon gdzie sie nie rusze łacznie z WC nawet jak spi snem kamiennym to sie zrywa i drepta jak sie kapie to lezy pod łazienka, a ja hmmmm zakochana bez pamieci

http://img201.imageshack.us/img201/9770/55243073ne1.jpg ona zawsze tak biega fajnie wyciagnietym kłusem :loveu::loveu: a to sarny maja takie miejsca legowiskowe? ja bym powiedziala ze to dziki. Tzn wierze ze to sarny ale nie wpadlabym na to :smile:

slicznie wygladacie z malutka na kolanach :loveu:

Ta Sara to w ogole wystawowiec :D
A no maja, dziki jak wpadaja to troche inaczej to wyglada mniej wiecej jak lej po bombie ;)

slicznie wygladacie z malutka na kolanach :loveu:

zgadzam sie towarzyszko Betty :D

Posted

Sama spryciula tak układa a jaka jest niezadowolona jak jej druga miska przeszkadza :D

Wczoraj wieczorem 2 godziny szalała ze spanielem, po spacerze okazało sie ze straciła 2 kiełki, ktore myślałam ze trzeba będzie usuwać bo zaczeły rosnac juz nowe, jeszcze 2 gorne zostały ;)

Posted

Tak robi sie coraz doroslejsza i ludzie na ulicy sie nia zachwycaja, dlatego chyba zrobie jej ogłoszenia papierowe i powywieszam w Jarosławiu moze akurat ktos sie zdecyduje i bede ja miała w pobliżu

Nasze cwiczonka, nie wszystko tak jak ma byc bo mała nie zawsze współpracuje ale i tak jestem z niej dumna bo obecnie powtarza wszystkie ćwiczenia, ktorych do tej pory uczyłyśmy sie, bez smakow mniej więcej wypada to 8 na 10 razy

piatka

dziesiatka;)