Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wieczorowo-nocna pora wszystkich, Sara naprawde czasami zachowuje sie jak królewna np. nie zje ryzu jak zrobi sie z niego kulka musi byc sypki :D ehhh wybredne królewskie podniebienie

agnethka nie przejmuj sie ja zagladam do wszystkich ale mało pisze ;)

Posted

agnethka napisał(a):
jestem, jestem - zerkam, le mam tyle wątków, że już normalnie nie wyrabiam do wszystkich zajrzeć :oops:

SZPiLKA23 napisał(a):

agnethka nie przejmuj sie ja zagladam do wszystkich ale mało pisze ;)

A potem się wszyscy czują zaniedbani :placz::placz::placz: Po ile macie wątków w subskrybcjach?

SZPiLKA23 napisał(a):
Witam wieczorowo-nocna pora wszystkich, Sara naprawde czasami zachowuje sie jak królewna np. nie zje ryzu jak zrobi sie z niego kulka musi byc sypki :D ehhh wybredne królewskie podniebienie

Sara wygląda na taką, która kawior będzie lubiła ;) Z szampanem :)

Posted

agnethka napisał(a):
u mnie jest ok.100 :roll: sporo mi doszło z PWP ostatnio... i z wystaw :razz:

ja najczęściej wchodzę na jakiś wątek czytam i mykam, bo jak wdaje się w dyskusje to nie pamietam ,gdzie sie udzieliłam ostatnio :lol:

O mamusiu, 100? :crazyeye: To rzeczywiście miałabyś mnóstwo roboty z pisaniem wszędzie ;)) Ale masz jakieś takie bardziej uczęszczanie i zaprzyjaźnione?

Posted

Ale wszystko skacze... czesc odp na poprzedniej stronie ;)

A to moja tymczasowiczka ;)- Raaja

Sunia ma około 4-5 miesiecy trafiła jako jedna z 3, 2 znalazły domy a ona została bo byla najwieksza i najbardziej niesmiała, zaczeła dziczec bo nie miala kontaktu z człowiekiem no i bedziemy ujarzmiać bestie :D narazie jest bardzo spokojna od kapieli siedzi w koszu po Sarze i ledwo oddycha

Posted

Tengusia napisał(a):
bo ja taka niesmiala jestem

http://img300.imageshack.us/img300/9273/p1240004zn6.jpg

i pomyslec ze gdyby nie TZ to pewnie mialabym teraz wilczka w domu :mad: ale nic straconego jeszcze bede miec wilczka moze nie przez najblizsze nascie lat ale kiedys napewno :diabloti:

No to widze z nie tylko ja mam marzenie miec wilczaka ;) narazie Sara robi za wilczaka :D

Sunia naprawde jest bardzo nieśmiała i uległa ale sie rozkreci a tak wygladala jak miała 2 miesiace

a tu jeszcze miesiac temu z siostra

narazie fotami bardziej nie mecze bo i tak spi i nie rusza sie z kosza