Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja rodzinka twierdzi ze to juz uzaleznienie naszczescie jeszcze mam blokade finansowa bo chyba by mi to juz połowe pokoju zajmowało obecnie tylko wysupuja sie z duzej reklamowki to nie jest tak zle (ja sobie to tak tłumacze ;))

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Moze jeszcze .... ;) dlamnie to troszke za duzy wydatek chociaz czasami ide na żywioł i za komplet rogza bym mniej dała niz za pare smyczy czy obrozy, ktore kupuje

Kurde, a nasze psy mają po jednej obroży i jednej smyczy na codzień, poza tym dzidziuś jeszcze ma ringówkę..... Po co więcej? Zabawki lepsze do kupowania ;)

Posted

a ja proszę o wsparcie dla dawnego domku SARY

Prosze o wsparcie :)

na stronie
www.krakvet.pl Schronisko Orzechowskie bierze udział w konkursie o sucha karmę. Proszę jeśli chcesz pomóc zaloguj się na tej stronie, wejdź w zakładkę FORUM a następnie w temat - POMOC DLA SCHRONISK głosujemy na grudzień ... będzie tam lista a na niej Schronisko w Orzechowcach - prosze o zaznaczenie i oddanie głosu. Sprawa dość pilna bo jedynie do północy 31-12-2008 roku a z komputera można oddać jedynie jeden głos, gdyż liczy się numer IP.

Proszę dla Was to minuta, lub dwie przy komputerze dla zwierzaków ponad miesiąc naprawdę dobrego jedzenia

DZIĘKUJĘ
KAŚKA

Posted

jbk napisał(a):
Kurde, a nasze psy mają po jednej obroży i jednej smyczy na codzień, poza tym dzidziuś jeszcze ma ringówkę..... Po co więcej? Zabawki lepsze do kupowania ;)

Zabawek tez jest cały stos:oops: 2 legowiska 2 kagance... reszty nie wymieniam :roll:

Prosze o poparcie dla Orzeszkow w krakvecie

Posted

Takkk ooooo bo mam teraz ostatnie 3 dni w starej pracy (sklep z odzieżą) no i niestety wyszło tak ze 3 dni szefa na sklepie tzn teraz tylko 2 ;) (w Nowym Roku staram sie dostac do zoologa) no i 2 dni stresu mi zostało bo jak zobaczy ze rozwaliłam łokiec manekinowi to mi wypłaty nie da :D

Jutro jade do Sarki :p juz mam poparcie siory TZta w tym zeby ja wziac chociaz na jakis czas do nas (ale niechce sie cieszyc przedwczesnie:cool1:)

Ciesze sie ze ona nie reaguje na huki i wystrzały to bedzie spokojna w Sylwka:loveu:, dzisiaj dzwoniłam do mamy i Sara focha strzeliła i wczoraj jesc nie chciała ale dzisiaj juz jadła daje popisówki od 7 rano wyje :-/ codziennie biegaja z nia na spacerki zebym sie nie złosciła bo ostatnio była mega kłótnia ze sie nie zajmuja nia tak jak ja chce i wyszło na to ze mam chora głowe owładnieta Sara (głupoty wymyslaja:shake:) chce ja miec juz u siebie bo zeswiruje:placz: rodzinka TZta jedzie 05.01:diabloti::evil_lol:

Czekam na smyczke i obrozke dla Sary kupiona od drzałki:roll: to nie jest choroba:oops:

[SIZE=2]W sr Sylwek :multi: szykuje sie 2 dniowa impra nad jeziorkiem w domku:cool3: bedzie sie działoooooo:p

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Takkk ooooo bo mam teraz ostatnie 3 dni w starej pracy (sklep z odzieżą) no i niestety wyszło tak ze 3 dni szefa na sklepie tzn teraz tylko 2 ;) (w Nowym Roku staram sie dostac do zoologa) no i 2 dni stresu mi zostało bo jak zobaczy ze rozwaliłam łokiec manekinowi to mi wypłaty nie da :D

A tu w jakimś sklepie odzieżowym pracujesz? :cool3::cool3: