LadyK Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [CENTER]Ooo jest taki wątek? :D Nie wiedziałam :oops::evil_lol: Super zabawka :loveu:[/CENTER] Quote
SZPiLKA23 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Witam wszystkich Jak zdobede gruby sznurek to obiecuje bazarek z takimi zabawkami ;) mam juz nawet pomysł na nastepna, sarze sie ta starsznie spodobała była na nia nakrecona jak baczek :D Mama nie ma najgorszych wyników i to co miało byc najgorsze zostało praktycznie w 100% wykluczone, maja byc drobne zabiegi i dodatkowe badania ale mam nadzieje ze nie wyjdzie z tego cos powazniejszego a wiec alleluja i do przodu Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Witam wszystkich Jak zdobede gruby sznurek to obiecuje bazarek z takimi zabawkami ;) mam juz nawet pomysł na nastepna, sarze sie ta starsznie spodobała była na nia nakrecona jak baczek :D Mama nie ma najgorszych wyników i to co miało byc najgorsze zostało praktycznie w 100% wykluczone, maja byc drobne zabiegi i dodatkowe badania ale mam nadzieje ze nie wyjdzie z tego cos powazniejszego a wiec alleluja i do przodu Nie zapomnij podać linka do bazarku :) Dobrze, że z mamą dobrze :) Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Napewno nie zapomne ;) tylko musze ta linke znalesc moze ma ktos pomysły gdzie taka kupic niedrogo? A tu moj obecny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/gumkowe-breloczki-na-orzeszki-126482/ Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 http://img156.imageshack.us/img156/7807/21679751aa2.jpg - ale dostojnie wygląda :) Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Nasłuchuje gdzie sa sarenki ;) Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Nasłuchuje gdzie sa sarenki ;) Czyżby chciała zapolować? Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Niestety tak :-/ czy ktos oduczył psa polowania? Sara prawie jak myśliwski non-stop z nosem przy ziemi Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Mojej Sary to nie powstrzyma chociaz zauważyłam ze owiele łatwiej mi ja odwołac jak jestem na spacerze tylko z nia bo jak idzie z nami ktos jeszcze to ogolnie mniej słucha i przy akcji z sarnami jest nie do odwołania, mam takie szczescie ze sarny sa szybsze;) Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Niestety tak :-/ czy ktos oduczył psa polowania? Sara prawie jak myśliwski non-stop z nosem przy ziemi Mam to samo, raz mi się Fialka puściła za sarną, na szczęście zatrzymała się przy linii drzew ;) Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Ja tez sie zastanawiałam czy 2 pies nie powstrzymałby Sarzy przed pogonia ale nie raz byłysmy z psami wujka no i ona jest prowodyrem pogoni Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Mojej Sary to nie powstrzyma chociaz zauważyłam ze owiele łatwiej mi ja odwołac jak jestem na spacerze tylko z nia bo jak idzie z nami ktos jeszcze to ogolnie mniej słucha i przy akcji z sarnami jest nie do odwołania, mam takie szczescie ze sarny sa szybsze;) Przypuszczam, że sarna zniknęła Fiali z oczu, temu się zatrzymała ;) Na wołanie nie reagowała zupełnie ;) Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Alicja']I jak wyniki ?? Kolejne za jakis czas narazie musi cała rodzina odsapnac ;) dziekuje za pamiec:) Quote
Alicja Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Kolejne za jakis czas narazie musi cała rodzina odsapnac ;) dziekuje za pamiec:) o rany a ja myślałam że dzionek z dzionkiem ....:roll:...za dużo mam na głowie :razz: Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Naszczescie nie musza byc na juz :) Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cały dzień dziś męczy mnie piosenka Kazika ;) "absolutnie wmurowany stałem nie wiem dwie minuty, aż piwo z mojej szklanki polało się na buty" :) Quote
groszek83 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cześć Sziplki wilki:multi: Dobrze że z mamą w porządku;) A nie możesz Sary na lince prowadzać? Quote
Recommended Posts