Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich

Jak zdobede gruby sznurek to obiecuje bazarek z takimi zabawkami ;) mam juz nawet pomysł na nastepna, sarze sie ta starsznie spodobała była na nia nakrecona jak baczek :D

Mama nie ma najgorszych wyników i to co miało byc najgorsze zostało praktycznie w 100% wykluczone, maja byc drobne zabiegi i dodatkowe badania ale mam nadzieje ze nie wyjdzie z tego cos powazniejszego a wiec alleluja i do przodu

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Witam wszystkich

Jak zdobede gruby sznurek to obiecuje bazarek z takimi zabawkami ;) mam juz nawet pomysł na nastepna, sarze sie ta starsznie spodobała była na nia nakrecona jak baczek :D

Mama nie ma najgorszych wyników i to co miało byc najgorsze zostało praktycznie w 100% wykluczone, maja byc drobne zabiegi i dodatkowe badania ale mam nadzieje ze nie wyjdzie z tego cos powazniejszego a wiec alleluja i do przodu

Nie zapomnij podać linka do bazarku :)

Dobrze, że z mamą dobrze :)

Posted

Mojej Sary to nie powstrzyma chociaz zauważyłam ze owiele łatwiej mi ja odwołac jak jestem na spacerze tylko z nia bo jak idzie z nami ktos jeszcze to ogolnie mniej słucha i przy akcji z sarnami jest nie do odwołania, mam takie szczescie ze sarny sa szybsze;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Niestety tak :-/ czy ktos oduczył psa polowania? Sara prawie jak myśliwski non-stop z nosem przy ziemi

Mam to samo, raz mi się Fialka puściła za sarną, na szczęście zatrzymała się przy linii drzew ;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Mojej Sary to nie powstrzyma chociaz zauważyłam ze owiele łatwiej mi ja odwołac jak jestem na spacerze tylko z nia bo jak idzie z nami ktos jeszcze to ogolnie mniej słucha i przy akcji z sarnami jest nie do odwołania, mam takie szczescie ze sarny sa szybsze;)

Przypuszczam, że sarna zniknęła Fiali z oczu, temu się zatrzymała ;) Na wołanie nie reagowała zupełnie ;)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Kolejne za jakis czas narazie musi cała rodzina odsapnac ;) dziekuje za pamiec:)

o rany a ja myślałam że dzionek z dzionkiem ....:roll:...za dużo mam na głowie :razz:

Posted

Cały dzień dziś męczy mnie piosenka Kazika ;) "absolutnie wmurowany stałem nie wiem dwie minuty, aż piwo z mojej szklanki polało się na buty" :)