SZPiLKA23 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Niestety :D nie no ciesze sie ze mam prace bo juz sie nudziałam ;) narazie jest ok mam nadzieje ze nic sie nie popsuje Quote
groszek83 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jakoś to tak jest że do pracy sie nie chce chodzić a bez pracy człowiek wariuje w domu:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 agnethka napisał(a):jest OK, dopóki Ci się nie znudzi :diabloti: Dokładnie...... narazie sie ekscytuje ale potem nie bedzie mi tak wesoło :D Quote
karja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Dokładnie...... narazie sie ekscytuje ale potem nie bedzie mi tak wesoło :D ale za to kaska bedzie:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Karja witaaaaam, tez sie ciesze ;] Groszek83 no to jak z facetami ;) Quote
SZPiLKA23 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 karja napisał(a):ale za to kaska bedzie:diabloti: Bedzie beda nowe smyczki dla Sary i legowisko:p Quote
groszek83 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='SZPiLKA23'] Groszek83 no to jak z facetami ;) Tak zle i tak nie dobrze:roll: typowo po kobiecemu :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
SZPiLKA23 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Typowo po kobiecemu to sie dowiedziałam ze.... kobiety sa głupie jak chodza na zakupy bo kombinuja, grymasza, zwracaja, wymianiaja, a facet wie czego chce jak wie ze to sie mu podoba to idzie płaci i juz... Quote
groszek83 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jessssoooo......:crazyeye: to ja facet jestem:crazyeye: musze iść do specjalisty:oops: Quote
SZPiLKA23 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Moze masz tylko meskie podejscie do zakupów;) tez bym takie chciała a nei kupie byty i łaze jeszcze do kazdego obuwniczego po drodze i sie wkurzam ze tam sa lepsze Quote
groszek83 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Nie nawidze łazić po sklepach po odwiedzeniu drugiego zaczyna mnie głowa boleć:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Ja nie lubie chodzic szukajac konkretu ale łazic i kupic co mis ie podoba to lubie ;] Quote
SZPiLKA23 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 groszek83 napisał(a):Hejka:multi: dziś też w pracy?:roll: A coooooooooooooooos Ty byłam u Sarixa:loveu: i mamusi:diabloti: mam foty spacerowe:eviltong: Seimka Rafał:) Quote
SZPiLKA23 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Histołyjka;) Mama pościła Sare zeby pobiegała pojawił sie pies sasiadów, Sara pozwoliła mu wyjesc jedzenie z miski:grab: a potem sie z nim bawiła:lying: pies jest niewielki nawet chyba nie do kolan a jak ide z Sara to regularnie nas oszczekuje (lata samopas) Sara go olewa a ja sie wkurzam:cool1: co dziwne 3 psów sasiada z naprzeciwka nienawidzi.... zaczełam sie powaznie zastanawiac nad małym towarzystwem dlaniej zeby sie nie nudział w ciagu dnia (mama jest sceptycznie nastawiona/ narazie:diabloti:) helołłł spacer jest w druga strone! Antena:D Bieegamy Quote
betty_labrador Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 czesc szpilkus :loveu: ale super foteczki, i ten wielki wywalony jęzorek :loveu::loveu::loveu: super... i TY ślicznie wyszlas na foteczce :) a no-towarzysz dla Sary-pomysl dobry :) :diabloti: pozdrowka Słoneczko :diabloti: :loveu: Quote
karja Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Wstwac szpilki i do pracy:diabloti::loveu: Fajne tereny macie tam u siebie takie dzikie hihi Kotek slodziutki:loveu: Quote
Pestka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 http://img89.imageshack.us/img89/1894/1srp1.jpg :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Wirtam wszystkich :multi: :loveu: Rafał sliczna kicia i zółwiki;] Dzieki Bett :) ja juz mysle o towarzystwie dla Sary od prawie roku ale dopiero teraz mama zaczyna mi raceje prznawac ;) karja ja wstaje o 7: 10 bo mam na 8:30 ha! Kinguska tez mi sie ta fota podobała;) Sara jak biegła z powrotem w nasza strone wpadła przednimi łapami w dół, ktory był przykryty trawa i wywaliła fikołka, myślałam ze kręgosłup złamała..... masakra poprostu:-/ agnethka moim marzeniem jest wilczak Sarze troszke brakuje ale masc ta sama, no ona mało swinkowa jest chyba tylko upartosc ma swinkowa ;) foty :hmmmm: foty sa czesto ale po 5 bo ja leniwa jestem :D Nogi mnie po pracy bola, ogolenie juz zaczynam sie nudzic a to dopiero 2 dzien;| :D i prawie robal ;) Quote
Recommended Posts