Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Typowo po kobiecemu to sie dowiedziałam ze.... kobiety sa głupie jak chodza na zakupy bo kombinuja, grymasza, zwracaja, wymianiaja, a facet wie czego chce jak wie ze to sie mu podoba to idzie płaci i juz...

Posted

Histołyjka;)

Mama pościła Sare zeby pobiegała pojawił sie pies sasiadów, Sara pozwoliła mu wyjesc jedzenie z miski:grab: a potem sie z nim bawiła:lying: pies jest niewielki nawet chyba nie do kolan a jak ide z Sara to regularnie nas oszczekuje (lata samopas) Sara go olewa a ja sie wkurzam:cool1: co dziwne 3 psów sasiada z naprzeciwka nienawidzi.... zaczełam sie powaznie zastanawiac nad małym towarzystwem dlaniej zeby sie nie nudział w ciagu dnia (mama jest sceptycznie nastawiona/ narazie:diabloti:)

helołłł spacer jest w druga strone!

Antena:D

Bieegamy

Posted

czesc szpilkus :loveu:

ale super foteczki, i ten wielki wywalony jęzorek :loveu::loveu::loveu: super... i TY ślicznie wyszlas na foteczce :)

a no-towarzysz dla Sary-pomysl dobry :) :diabloti:

pozdrowka Słoneczko :diabloti: :loveu:

Posted

Wirtam wszystkich :multi: :loveu:

Rafał sliczna kicia i zółwiki;]

Dzieki Bett :) ja juz mysle o towarzystwie dla Sary od prawie roku ale dopiero teraz mama zaczyna mi raceje prznawac ;)

karja
ja wstaje o 7: 10 bo mam na 8:30 ha!

Kinguska tez mi sie ta fota podobała;) Sara jak biegła z powrotem w nasza strone wpadła przednimi łapami w dół, ktory był przykryty trawa i wywaliła fikołka, myślałam ze kręgosłup złamała..... masakra poprostu:-/

agnethka
moim marzeniem jest wilczak Sarze troszke brakuje ale masc ta sama, no ona mało swinkowa jest chyba tylko upartosc ma swinkowa ;) foty :hmmmm: foty sa czesto ale po 5 bo ja leniwa jestem :D

Nogi mnie po pracy bola, ogolenie juz zaczynam sie nudzic a to dopiero 2 dzien;| :D

i prawie robal ;)