żaba88 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Tak jest :) Zdjęcia są z wakacji 2005r. Quote
Magot Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 To i ja się pochwalę moim skarbem:lol: Oto Drakkar, obecnie ponad 10 miesieczny cocker spaniel ang.:evil_lol: na spacerze:loveu: Quote
pati-c Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ale Drakkarek ma pycholek!! zakochałam się :loveu: :loveu: SUPER pomysł z taką ogólno-wymieszaną galerią! :-D Quote
Folen Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Mała India w dniu adopcji Zimowy spacer Tak odpoczywam po spacerkach Quote
betty_labrador Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ale slodkie psiaki :loveu: Drakkar pieknosciowy :loveu: a India taka dostojna :) Quote
pati-c Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Folen -India faktycznie podobna do Mrówy, ale te USZY!! NIESAMOWITE!! :crazyeye: :loveu: a tu dla porównania mini-uszolki Mrówencji -fotka z pierwszych dni u nas- chudzinka maxymalna :shake: Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Ciesze sie ze pojawiły sie kolejne foty Drakkara spotkam pewnie na wystawie w Jarosłaiu ;) Folen tez sie pochwaliła wreszcie swoim nietoperkiem:) Quote
Folen Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ja nie wiem co wszyscy widzą w Indiowych uszach, przecież one takie maleńkie są :oops: Mróweczka podobna do mojego Słońca i ma znaleźć dom najlepszy... Szpilka Twoja Sara jest niesamowita, mam jej foty u siebie, z wiadomych względów ;) Lubię na nią popatrzeć :loveu: Quote
justysiek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 czesc:loveu: wszystkim to i ja wrzuce zdjecie mojego 6 miesiecznego mieszanca:multi:wg weterynarza mial to byc amstaff ale nie wyszlo:eviltong: Quote
pati-c Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 wyszło,wyszło! jest jedyny i niepowtarzalny :razz: i ma cudowne umaszczenie! Quote
Magot Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 pati-c napisał(a):ale Drakkarek ma pycholek!! zakochałam się :loveu: :loveu: SUPER pomysł z taką ogólno-wymieszaną galerią! :-D betty_labrador napisał(a):ale slodkie psiaki :loveu: Drakkar pieknosciowy :loveu: a India taka dostojna :) Dziękuję:oops:;) SZPiLKA23 napisał(a):Ciesze sie ze pojawiły sie kolejne foty Drakkara spotkam pewnie na wystawie w Jarosłaiu ;) Folen tez sie pochwaliła wreszcie swoim nietoperkiem:) Mam nadzieję, że się spotkamy:) Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Folen napisał(a):Ja nie wiem co wszyscy widzą w Indiowych uszach, przecież one takie maleńkie są :oops: Mróweczka podobna do mojego Słońca i ma znaleźć dom najlepszy... Szpilka Twoja Sara jest niesamowita, mam jej foty u siebie, z wiadomych względów ;) Lubię na nią popatrzeć :loveu: Bardzo podobne pieski i obydwa sliczne:) Jak sobie przypomne jak moja Sara wygladała w schronie tooo... ehhh :( Folen kiedys wysłałam Ci opisowke dla Sary ale nie wiem czy ja dostałas bo nie ma jej jeszcze na strone, chyba ze nie masz czasu to oczywiscie poczekam, a stronka jest swietna....:klacz::laola: DZIEKUJEMY :):loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 żaba88 napisał(a):Tak jest :) Zdjęcia są z wakacji 2005r. Zagladasz do schronu jeszcze?? Quote
justysiek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 pati-c napisał(a):wyszło,wyszło! jest jedyny i niepowtarzalny :razz: i ma cudowne umaszczenie! no tak:evil_lol:to fakt:eviltong:ale astem nie jest:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 No raczej nie bo chyba ma domieszke psa z dłuzsza sierscia;) ale umaszczenie boskie :) Quote
Folen Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Szpilka nie dostałam tego opisu :-( Prześlij mi jeszcze raz, to dodam, dziś zebrałam Orzechowskie psiaki, i mam przygotowane do dalszej przeróbki. Quote
gops Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 zara wkleje drugie foto tylko mniejsze :) Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Folen: Szpilka nie dostałam tego opisu :-( Prześlij mi jeszcze raz, to dodam, dziś zebrałam Orzechowskie psiaki, i mam przygotowane do dalszej przeróbki. Ok przesle jutro jak wyszperam ;) Ale masz z nami roboty .... Quote
żaba88 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Zagladasz do schronu jeszcze?? Niestety dawno mnie tam nie było, czas mnie ogranicza... Kiedyś przez 3 lata, jeździłem tam raz na tydzień. Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 gops2000 a co tej piesi sie tak oczy swieca jakis diabełek ;):diabloti::evil_lol: Quote
justysiek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 no napewno z jakims dlugowlosym mieszany:evil_lol:a tu jest duzio ich zdjec cala galeriahttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9525038#post9525038 milego ogladania:loveu:a wlasnie myslalam ze jak ma takie umarszczenie to moze i bedzie ast tu nie ale kochany jest i tak:p Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 żaba88 napisał(a):Niestety dawno mnie tam nie było, czas mnie ogranicza... Kiedyś przez 3 lata, jeździłem tam raz na tydzień. zapraszamy kiedys jak my bedziemy z ciotkami rzeszowskimi my jestesmy raz w miesiacu moze znajdziesz czas :) prawdopodobnie bedziemy w ta sobote ale chyba nie na cały dzien.... Quote
pati-c Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 to ja wklejam fotkę psiaka z piekielnych Krzyczek- ta mordka na zawsze pozostanie w mojej pamięci...:-(:-( Quote
Recommended Posts