Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Folen -India faktycznie podobna do Mrówy, ale te USZY!! NIESAMOWITE!! :crazyeye: :loveu:

a tu dla porównania mini-uszolki Mrówencji -fotka z pierwszych dni u nas- chudzinka maxymalna :shake:

Posted

Ja nie wiem co wszyscy widzą w Indiowych uszach, przecież one takie maleńkie są :oops: Mróweczka podobna do mojego Słońca i ma znaleźć dom najlepszy...

Szpilka Twoja Sara jest niesamowita, mam jej foty u siebie, z wiadomych względów ;) Lubię na nią popatrzeć :loveu:

Posted

pati-c napisał(a):
ale Drakkarek ma pycholek!! zakochałam się :loveu: :loveu:

SUPER pomysł z taką ogólno-wymieszaną galerią! :-D

betty_labrador napisał(a):
ale slodkie psiaki :loveu: Drakkar pieknosciowy :loveu:

a India taka dostojna :)

Dziękuję:oops:;)

SZPiLKA23 napisał(a):
Ciesze sie ze pojawiły sie kolejne foty
Drakkara spotkam pewnie na wystawie w Jarosłaiu ;)

Folen tez sie pochwaliła wreszcie swoim nietoperkiem:)

Mam nadzieję, że się spotkamy:)

Posted

Folen napisał(a):
Ja nie wiem co wszyscy widzą w Indiowych uszach, przecież one takie maleńkie są :oops: Mróweczka podobna do mojego Słońca i ma znaleźć dom najlepszy...

Szpilka Twoja Sara jest niesamowita, mam jej foty u siebie, z wiadomych względów ;) Lubię na nią popatrzeć :loveu:

Bardzo podobne pieski i obydwa sliczne:)

Jak sobie przypomne jak moja Sara wygladała w schronie tooo... ehhh :(

Folen kiedys wysłałam Ci opisowke dla Sary ale nie wiem czy ja dostałas bo nie ma jej jeszcze na strone, chyba ze nie masz czasu to oczywiscie poczekam, a stronka jest swietna....:klacz::laola: DZIEKUJEMY :):loveu:

Posted

Folen:

Szpilka nie dostałam tego opisu :-( Prześlij mi jeszcze raz, to dodam, dziś zebrałam Orzechowskie psiaki, i mam przygotowane do dalszej przeróbki.

Ok przesle jutro jak wyszperam ;) Ale masz z nami roboty ....

Posted

żaba88 napisał(a):
Niestety dawno mnie tam nie było, czas mnie ogranicza... Kiedyś przez 3 lata, jeździłem tam raz na tydzień.

zapraszamy kiedys jak my bedziemy z ciotkami rzeszowskimi my jestesmy raz w miesiacu moze znajdziesz czas :) prawdopodobnie bedziemy w ta sobote ale chyba nie na cały dzien....