Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Siemak

w mgniemu oka:D

No właśnie ja nie zdążyłam mrugnąć a tu taki byk na zdjęciach:shake: jak ten czas leci:roll: to ja też już sie troche postarzałam i kiedy to sie stało?:evil_lol::evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale ona skoczna jest:loveu: :loveu: :loveu:

uwazajcie na jej kregosłup;) bo młodziutka jeszcze jest

Małpa mała potrafi skoczyc i w nos ugryźć :D
Raczej jej nie forsujemy, widac kiedy ma dosc, a trzeba ja stopowac bo biegałaby za piłka czy kijem do upadłego:evil_lol:

Groszek mała nadal jest drobniutka na fotach jaks duza wychodzi ;)

Posted

Tez nsie zdziwiłam ze tak ładnie wyszły jak jest słonce to wychodza takie jak z aparatu cyfrowego jak jest mrok to juz nie bardzo.

Obróżka po Kirze poprzedniej tymczasowiczce jak Raaja przyjechała to była na nia o duzo za duza teraz jest na styk ;)

Wczoraj był kolega, ktory bierze ja na czas mojego wyjazdu nie widział jej odkad wziełam ja ze schronu i baaardzo sie zdziwił ze az tak urosła a co do charakteru to powiedział ze podmieniałam psy :) ciesze sie z tej zmiany bardzo :) wczoraj Raaja sama sie przywitała z kolega i kolezanka kolezance wrecz sie napraszała o pieszczoty pierwszy raz tak zrobiła nigdy sama z własnej woli nie podeszła do człowieka, tylko mała nie lubi dzieci a raczej isch sie boi bardziej niz dorosłych szczeka i ucieka :(

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Tez nsie zdziwiłam ze tak ładnie wyszły jak jest słonce to wychodza takie jak z aparatu cyfrowego jak jest mrok to juz nie bardzo.

Obróżka po Kirze poprzedniej tymczasowiczce jak Raaja przyjechała to była na nia o duzo za duza teraz jest na styk ;)

Wczoraj był kolega, ktory bierze ja na czas mojego wyjazdu nie widział jej odkad wziełam ja ze schronu i baaardzo sie zdziwił ze az tak urosła a co do charakteru to powiedział ze podmieniałam psy :) ciesze sie z tej zmiany bardzo :) wczoraj Raaja sama sie przywitała z kolega i kolezanka kolezance wrecz sie napraszała o pieszczoty pierwszy raz tak zrobiła nigdy sama z własnej woli nie podeszła do człowieka, tylko mała nie lubi dzieci a raczej isch sie boi bardziej niz dorosłych szczeka i ucieka :(

Nie posty wcale nie skacza:angryy: