groszek83 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cześć Szpilkowe:multi: Ależ ten mały glutek urosnął:-o i kiedy to sie stało?:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ale ona skoczna jest:loveu: :loveu: :loveu: uwazajcie na jej kregosłup;) bo młodziutka jeszcze jest Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Siemak w mgniemu oka:D No właśnie ja nie zdążyłam mrugnąć a tu taki byk na zdjęciach:shake: jak ten czas leci:roll: to ja też już sie troche postarzałam i kiedy to sie stało?:evil_lol::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Marta_Ares napisał(a):ale ona skoczna jest:loveu: :loveu: :loveu: uwazajcie na jej kregosłup;) bo młodziutka jeszcze jest Małpa mała potrafi skoczyc i w nos ugryźć :D Raczej jej nie forsujemy, widac kiedy ma dosc, a trzeba ja stopowac bo biegałaby za piłka czy kijem do upadłego:evil_lol: Groszek mała nadal jest drobniutka na fotach jaks duza wychodzi ;) Quote
jbk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Witanko piątkowe ;-) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;-) Quote
SZPiLKA23 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Dzisiaj bede miała spacerek z Sara ;) Quote
betty_labrador Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 hehe jakie super ewolucje powietrzne :loveu: brawo Rajus :loveu: gryzaca w nos :diabloti: Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 http://images48.fotosik.pl/96/921fab0e3fb8c4db.jpg ale skoki :multi::multi::multi: Quote
jbk Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Psy też cieszą się z wiosny, jak widać na załączonych obrazkach :) Quote
SZPiLKA23 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Tak bardzo sie ciesza, szkoda ze łapka jeszcze do konca nie zagojona Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 swietne fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Co najlepsze to sa fotki z komórki TZta ;) Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Tez nsie zdziwiłam ze tak ładnie wyszły jak jest słonce to wychodza takie jak z aparatu cyfrowego jak jest mrok to juz nie bardzo. Obróżka po Kirze poprzedniej tymczasowiczce jak Raaja przyjechała to była na nia o duzo za duza teraz jest na styk ;) Wczoraj był kolega, ktory bierze ja na czas mojego wyjazdu nie widział jej odkad wziełam ja ze schronu i baaardzo sie zdziwił ze az tak urosła a co do charakteru to powiedział ze podmieniałam psy :) ciesze sie z tej zmiany bardzo :) wczoraj Raaja sama sie przywitała z kolega i kolezanka kolezance wrecz sie napraszała o pieszczoty pierwszy raz tak zrobiła nigdy sama z własnej woli nie podeszła do człowieka, tylko mała nie lubi dzieci a raczej isch sie boi bardziej niz dorosłych szczeka i ucieka :( Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Co najlepsze to sa fotki z komórki TZta ;) :crazyeye: nieźle:loveu: :loveu: jakaś nowa obroża:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Tez nsie zdziwiłam ze tak ładnie wyszły jak jest słonce to wychodza takie jak z aparatu cyfrowego jak jest mrok to juz nie bardzo. Obróżka po Kirze poprzedniej tymczasowiczce jak Raaja przyjechała to była na nia o duzo za duza teraz jest na styk ;) Wczoraj był kolega, ktory bierze ja na czas mojego wyjazdu nie widział jej odkad wziełam ja ze schronu i baaardzo sie zdziwił ze az tak urosła a co do charakteru to powiedział ze podmieniałam psy :) ciesze sie z tej zmiany bardzo :) wczoraj Raaja sama sie przywitała z kolega i kolezanka kolezance wrecz sie napraszała o pieszczoty pierwszy raz tak zrobiła nigdy sama z własnej woli nie podeszła do człowieka, tylko mała nie lubi dzieci a raczej isch sie boi bardziej niz dorosłych szczeka i ucieka :( Nie posty wcale nie skacza:angryy: Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 http://images41.fotosik.pl/94/689e33199be08dfc.jpg prawdziwe safarii :) Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Z biegnaca zyrafka w tle :D Dzisiaj Sarowe- zabowe foty ;) Quote
Recommended Posts