Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Tak rozpoczęty :) ale Sara woli brodzic w wodzie niz pływc, zreszta pływa na delfina:D

hehe to tak jak bym widziała Mayke:lol: :lol: :lol: Ares to ich przeciwienstwo

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):

Wczoraj był kolega, ktory bierze ja na czas mojego wyjazdu nie widział jej odkad wziełam ja ze schronu i baaardzo sie zdziwił ze az tak urosła a co do charakteru to powiedział ze podmieniałam psy :)

A sprawdziłaś tymczasowy DT? Wesz jak to czasami bywa, niby wszystko ok, ale...

Posted

Zaba Ty mnie człowieku nie prowokuj bo wiesz ze Ci ufam i wiesz tez ze jak sie cos małej stanie to bedzie bardzo ale to baaardzo nie fajnie:mad::diabloti:
Mam nadzieje ze od czasu do czasu cykniesz jakas fotke brzydakowi i na watek wstawisz cobym wiedziała ze 24 na 24 w szafie nie siedzi :evil_lol:

Posted

agnetha Poldus był u mnie przez pare dni swiatny papug;) Zosia pewnie fruwa szczesliwa za TM, do do falistych to juz nigy nie bede miała zadnej ;) tylko Franca jeszcze troche pozyje:D

Shappy Raaja jest nadal na tymczasie ale wyjezdzam na tydzien do Włoch i Zabiasty ja przygarna na ten czas ;)

Posted

Shappy Raaja jest nadal na tymczasie ale wyjezdzam na tydzien do Włoch i Zabiasty ja przygarna na ten czas ;-)

Aaach. ;)

czekam na nowe fotki raji i sarci ;p

Posted

Czesc:)

Juz jestem ;) Rzym piekny, włosi przystojni;) psów duzo;] raj.... :D

Dzisiaj byłam u Sariksa, przy okazji zrobiłam jej wiosenne porzadki:) fotek nie ma bo nie miałam aparatu, Raajson dalej u Zaby ale pewnie jutro do mnie wroci :)

Troche fotek... mam ich mnostwo ale w wiekszosci to zabytki ;)

;)