Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siemaki siemankowe;]

Od wczoraj bylismy wszyscy u mamy, przed chwila wrocilismy, Raaja z Sara jakos bardzo sie nie polubiły:grab: i były akcje ale dalismy rede;) byłyby zdjecia ze wspolnego spacerku jakbym nie zapomniała zabrac aparatu :siara:

Kupiłam Sarze i Raaji giczołki wedzone, Sara nie bardzo wiedziała co ma robic z taka wielka koscia, Raaja dostala mała i nie miała problemow z rozpoznaniem do czego to słuzy :D

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Aaaaaaaaaha ZĄB mnie boli :(:(:( a byłam chyba na poczatku lutego u cioci dentystki i miałam tylko 2 do zrobienia :( fak!

:glaszcze: współczuwam ....a Ty współczuj Mnie bo Mojego TZta też napierdziela :diabloti:

Posted

Alicja wole zeby bolał mnie niz TZta bo jak jego cos boli to juz jest prawie umierający i nie moze wytoczyć sie z łozka :D (meska hipohondria) kiedys zwolnił sie z pracy i poszedl do lekarza bo był pewien ze ma grype, lekarz go przebadał i przepisał RUTINOSCORBIN:o i 5 dni zwolnienia (chyba dla swietego spokoju:D)
kupie jutro szałwie i mam nadzieje ze pomoze bo nie mam ochoty isc do dentysty tym bardziej ze wszystko ma byc w porzadku

Marta Ares Sara ma jeszcze dusze szczeniaka ;) ostatnio zauwazyłam ze coraz mniej słucha ale własnie tak to jest jak pies zostaje sam z osoba ktora nic od niego nie wymaga i pasie go jak prosie, komendy robi z łaska i a takim tempie ze ja korzenie zapuszczam

Posted

podobhnie wegetarianie maja problemy z zębami. Ja tez, ja tez :/ (i zatokami :placz: -dlatego nie spie bo ledwo oddycham przez nos).

Biedactwo przewalone masz:shake::glaszcze:

żelazo...? no tak, a ja musiałam je brać całą ciążę :roll:

ale o wegetarianach i problemach z zębami przez to nie słyszałam... cóż... trzymajcie kciuki - dziś rano uraziłam tak zęba, że mi krew z nosa poszła... powinnam go wyrwać, ale czeka mnie 10km spacerek i teraz nie wiem co robić, czy wytrzymam po rwaniu zęba taki dystans :roll: a pogodę też mamy "super" piździ gorzej niż w kieleckim...

:o az tak, mam nadzieje ze dasz rade:calus: czasami ból zeba moze doprowadzic do mdlenia

co do wegetarianizmu to ja jestem wierząca niepraktykująca ;)

Bólu zęba współczuję, lepiej już? A bannerek świetny, zębiska Sary mogą przestraszyć ;-)

Troche lepiej bo teraz boli mnie tylko dziąsło moze jeszcze przeskocze ta wizyte na poswietach bo wiem ze teraz ciocia ma urwanie wiertła

Sara ma słabe zabki zólte i starte ale mocy nie straciły;) a ona uwielbia przegryzac patyki na poł jednym kłapnieciem:cool1:

Posted

APEL Naszej Joasi jbk

Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat.

słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...a najlepiej skontaktować się z Asią na PW

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:jak ząbek ??

aaaa trujemy go, leczenie kanałowe (bardzo przyjemna sprawa) ciocia moze sie cieszyc ze nie mam odruchu zagryzania zebow jak boli bo by bez placow została ;)

Halcia na %%%%% to musze sie do Ciebie wybrac :D:D:D

zdjeciow dalej nie ma bo tydzien przywoże aparat od rodzicow :siara:

moze zrobie pare Raajsonowi tel. TZta ;)