Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tez sie ciesze ze byłam, szczerze piszac nie mam pojecia co sie kołomnie działo i jestem pełna podziwu dla wszystkich wystawiajacych
Dzisiaj moja kolezanka powiedziała ze kupi sobie rasowego psa i bedzie wystawiała a to była jej pierwsza wystawa, jak jej sie podobało w Jaro to wszedzie bedzie sie jej podobało :D ona ma film....

Posted

Co nie z Toba? :D

Kolezanka ma film na shih- tzu (nie głaskaj pieska po głowce bo oczka wypadna ;| OMG) dostała taka psine od chłopaka rok temu i teraz uwaza ze to najpiekniejsze i najmadrzejsze psy na swiecie, a jak jej powiedziałam ze miesnie u stafikow z nieczego sie nei biora to zapytała czy szitsaki tez maja miec takie ...

wstawiłam u Ciebie ledwo 3, ringowe takie ciemne ze nic nie pomoze :-/

Posted

Jutro postaram sie umiescic Raje na forum agilitowym i poprosze zeby info dalej przesłali wsrod znajomych do innych klubow, szkoda zmarnowac takiego talentu.

Sama mam na nia wielka ochote, bo ten moj do agility to tak na dwa razy raz mu sie chce raz nie:roll:
A nie chce konkretnej rasy jakiejs brac do sportu, ale niestety rodzice nie zgadzaja sie na drugiego psa:roll:

Posted

Rozumiem doskonale powiem szczerze ze ja chciałam sobie ja zostawic ale jak wiesz sytuacja sie skomplikowała, pozatym nie miałabym nawet gdzie z nia biegac a wiedze ze same ćwiczenia posłuszeństwa juz jej nie wystarczaja, nie jestem w 100% pewna czy bedzie sie sprawdzała ale wydaje mi sie ze tak, za aport zrobi wszystko, wiadomo to młody pies i wymaga jeszcze sporo opanowania "szalenstwa" ale da sie to zrobic. Dzieki wielkie wysle Ci PM ze swierzym allegro :)