Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']...a tak serio to dobrze że wróciła teraz aniżeli po kilku tygodniach ...a tak potraktowała to jak wycieczkę ;)

T.5 ,
IUY5RTF67TGU28 ========= tekst autorstwa Raaji:mad:
1

Tez sie ciesze ze wróciła szybciej niz później....

Ale swietna galeria :loveu: Piekniutkie zwierzaki ;-)
Koniecznie zapraszam do mojego Tofisia (link w moim podpisie - fotka) !
Pozdrowienia serdeczne :eviltong:

Czesc czesc :) dzieki ;) juz ideee;)

Posted

Działo sie tak ze Raaja bała sie małych ludziow a mali ludzie Raaji, bo co do tego ze skakała czy podgryzała to nie ona sie ich bała i warczac uciekała, a jak warczała to dzieci automatycznie tez sie jej bały, ona powarkuje i szczeka na kazda nowa osobe ale szybko sie przezwyczaja a tu trwało to cały czas

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Raaja wraca, tak małe dzieci i ona to nie jest dobry pomysł ;) pozatym rozmawiałam z mama tej Pani i ona powiedziała ze sie nie zgodzi na psa... znajde jej lepszy dom, tylko szkoda mi jej bo napewno to przezyła:shake:

a dzialo sie cos konretnego czy tylko kwestia zywiolowosci i braku wyczucia ???

Posted

To Pan wyzełek ktory kocha wszyyyystkie psy bez wyjatku w pewnym momencie było 4 psy z nami ale juz mi aparat wysiadł :-/

Bardzo bym chciała zeby została ale niech sie okaze ze ZTta siostra wroci za 2-3 miesiace i co wtedy, mała juz całkicie do nas przezwyczajona i wychowana przez nas i oddac.... jeszcze gorzej dla niej i dlanas

Posted

Czesc;] Raaja jest mała i drobna tylko na fotkach jaks duza :hmmmm:

Dzisiaj była u mnie Sarunia bo byłysmy na wizycie u weta, okazało sie ze ma niegroznego dziaslaka ktorego usunie sie przy okazji sterylki, Pani wet ogolny stan oceniła jako swietny, powiedziała ze sunia ma 8 lat (mysmy mysleli ze 6 i tak wmawialismy pozostałym wetom :D ;)) i ekstra kondycje, ciesze sie ze nic jej nie jest ufffff

Posted

Hej Rafał ONeczek sliczny

Alicja i tak nie mam zdjec gdzie widac o ile jest mniejsza, Sara w ogole nie wiedziała co to za mały potwór co ja łapie za nogi i ogon, a jak zobaczyła pekina na spacerze to sie go bała :D

a to z dzisiaj z nowa zabawka z wystawy, bardzo sie Raaji podobała