Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szeleczki Sary są odblaskowe?
Jak malutka szajba zachowuje się tak na co dzień, to się nie dziwię, że rodzinka nie lubi psiaków :diabloti:
Pozdrawiamy

Posted

[quote name='rwpb']Szeleczki Sary są odblaskowe?
Jak malutka szajba zachowuje się tak na co dzień, to się nie dziwię, że rodzinka nie lubi psiaków :diabloti:
Pozdrawiamy

Tak odblaskowe z elemantami softu, tanie i naprawde fajne a wygladaja jak rogzy ;)
Rodzinka nie widzi to serce nie boli ;) ale jakby wrociła to by nie było za fajnie

Trafiłam na cudny filmik, to nie jest w przyspieszonym tempie czasem??
Mi idzie filmik normalnie chyba ze youtube przyspiesza ale mi ciężko było nadarzyć aparatem za mała :evil_lol:

Dzisiaj bedzie sesja sniegowa;) Sarowe sniegowe mam z wczoraj;)

Posted

No i foootkiii

Raaja miała dzisiaj duzo spotkan najpierw z bokserem potem ze spanielkiem (mam foty mam nadzieje ze Pan sie nie pogniewa jak wstawie ;)) potem kundelkiem wygldajacym jak spaniel z dłuuuga sierscia a na koncu z ogromnym wyzłem

Posted

Samopoczucie odrestaurowane ;) sprawy- "było-minęło" i "żyje się raz" :p :cool:
Pepik..hmm..fakt,panienka..wszyscy go mylą z suczką :cool1: Taki delikatny się uchował :evil_lol:
Raaja super pasuje do Sary! Muszę poczytać,bo nie wiem czy masz ją na stałe,czy to dt ,czy jeszcze coś innego.. Nic nie wiem..

ps.dzięki za odwiedzinki :loveu:

Posted

ale Raja szybko rosnie:loveu: :loveu:, jaka dostojna panienka sie z niej zrobila:loveu: :loveu: :loveu:

a na Sarze widze bardzo ladna obroze:evil_lol: :loveu: :loveu: co to za firma?? mozna prosic zblizenie, super kolorek ma:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Marta_Ares']ale Raja szybko rosnie:loveu: :loveu:, jaka dostojna panienka sie z niej zrobila:loveu: :loveu: :loveu:

a na Sarze widze bardzo ladna obroze:evil_lol: :loveu: :loveu: co to za firma?? mozna prosic zblizenie, super kolorek ma:loveu: :loveu: :loveu:

Witam Panie i Panow :p

Mała przytyła tylko 2 kg ale urosła napewno :cool3:

Obroze kupiłam na wystawie i zdaje sie ze metki nie było :hmmmm: to 4 cm obroza na bulla :D z 2 kawałków bardzo drubej tasmy szerszy czarny i węższy niebiesiutki, na niej nanitowałm blaszke z nr. tel. Nie przepadam za nia bo jest troszke za szeroka i sie podnosi ale rodzice maja nakaz zakładania jej zawsze jak gdzies z Sara jada coby mi sie bydlątko nie zgubiło.
Sara ma najwięcej niebieskich rzeczy, mimo ze chyba w czerwonym jej najładniej :cool1: