SZPiLKA23 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 jbk napisał(a):Pięknie się bawicie :) ona sie bawi ja sie bronie :D podwoiło mi posty :angryy::mad: Quote
rafali910 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Witam wszystkich i dziękuję szpilka za bannerki dla Poli Quote
rwpb Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Sara w lesie tak rozrabia, że aż drzewa poprzewracane :diabloti: Jest już 80%? Quote
SZPiLKA23 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 No tyle sie spisałam i nie poszło:-/ To nie las tylko topole przy drodze wzdłuż rzeki, scinaja je bo to takie dziwne drzewo co jak za długo rosnie to próchnieje i moze byc zagorzeniem, jak fajnie dzisiaj Sara robiła przez nie "przeszkodę" ale niestety aparat mi sie rozładował i nie ma fotek ... wrrrrrrrrrr.... sniegowe tez by pikne wyszły... ale nadrobie moze jutro :hmmmm: w niedziele moze bedzie wspólny Sarowo- Raajowy spacerek zobaczymy czy kolezanki sie dogadaja.... co do lasu to Sarka moze pobrykać po takim małym bo do nas należy i zawsze jest na trasie spacerowej ;) Dzisiaj TZ bedzie miał ciazka noc bo ja jestem u mamy Raaji nie mogłam wziac bo kierowca autobusu mi nie pozwolił... ale jast 60 % bo dzisiaj na niego nie szczekała. Smrodek nie polubił mojej siostry, i nia trochę poniewierał bo na warczał i szczekała ale siostry żaden pies nie szanuje bo ona nie ma podejścia i sie boi... najlepsze hasło rzucała jak Raaja na nia darła paszczeke "no to pies na psa będzie szczekał?" siostra jest policjantka :D Quote
rwpb Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dobry kawał :lol: A maluszek widać, że broni Pańci. Chyba już uznała, że jest w swoim domku. Quote
Tengusia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 moja kielbacha :diabloti: dawaj moja kielbache albo zezre ci kapcia :diabloti: nie chcesz dac kapcia .... to moze jak zaczne z drugiej strony to oddasz mi kielbache :evilbat: witam cie cioteczka :hand: Quote
SZPiLKA23 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 :D:D:D:D ekstra - sama bym tego nie wymysliła :D:D:D Mała faktycznie broni mnie, czasami jest to tez strach ale widac ze robi sie coraz odwazniejsza i kiedys bedzie naprawde ekstra psem Quote
karja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 hej:multi: dawno mnie tu nie było:oops: a tu sie pojawiło takie cudne stworzonko :loveu: Quote
rwpb Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):...kiedys bedzie naprawde ekstra psem Już jest extra :loveu: Quote
Tengusia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 witam malego pozeracza kapci :diabloti: Quote
Pestka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 "no to pies na psa będzie szczekał?" siostra jest policjantka :-D Mój Benek jak szczeka tez mój tata tak mówi :lol: Albo że pies z psem to się nie lubią :lol: Quote
groszek83 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cześć szpilkowe wilkowe :multi: widze że pałęta sie tu nowy ktoś;) Quote
Bullila.nl Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dzien doberek w zimny poranek:cool3: Quote
rwpb Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Witamy dzisiaj :loveu: Jest już 99,9%???????? A już dawno miałem się spytać o tę akcję z okoniem :lol: Pozdrawiamy Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 czesc piekna :loveu: sliczne foty, z kiełbachą :diabloti: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='agnethka']chyba ostro poleciały, bo Szpilka cicho siedzi :roll:[/quote] Oby tylko nie w dół..... Quote
SZPiLKA23 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Witammmmm WSZYSTKICH bo przejściu na zła stronę mocy - chorowałam naszczescie okłady z psa jak zawsze pomogły:dog: jeszcze kaszle tak ze nastawiam rece w razie jakby płuca mi wyleciały ale dam rade:cool2: Co do Raaji sprawy sie pokomplikowały bo siostra TZta chce zjechc do Polski i chociaz jego przekonałam juz na 80 % to jak ona bedzie pewna powrotu to procent bedzie 0.... :huh: a nie bede małej trzymała kilka tygodni bo i tak juz strasznie sie do nas przywiazała:flaming: Mały diabełek:evilgrin: jakby poczuł ze jestem chora i roooogi oggggromne mu wyrosły.... ulubione zabawy skakanie mi po głowie, zabieranie kapci, obgryzanie kazdego najmniejszego fragmentu mojego ciała, ktory śmiał wystawac z pod kołdry, wycieczki po mieszkaniu o 3 nad ranem połączone z zabawa i szczekanie na TZta tyle razy ile wracał do domu chociażby wyszedł na 10 min do sklepu....:mdleje: W sobote byłysmy w odwiedzinach u dogomaniaczki Halci:iloveyou: sa fotki z jej Filipkiem:loveu: i szaleństwa małej na sniegu:megagrin: mam tez foty Sary z soboty :wink: niestety nie udało mi sie zabrac smroda w niedziele, kierowca odmówił nam bo mala nie ma kaganca... powiedziałam ze to szczeniak to stwierdził zebym sobie 3 tys. przygotowała to moge jechac.... i mała z TZtem wrocili do domu:watpliwy: a co Ciekawe ogromnego charta i swoja Sare do autobusu wsadzic mogłam :shake: Zdjecia beda pozniej bo narazie mam 93 tematy do przewalenia :o:siara: Quote
SZPiLKA23 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Dobra po 5 fotek narazie na głowe bo sił juz nie mam siedziec Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Piekne fotasie :) A ta siostra to na stałe chce wrócić? Quote
Bullila.nl Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 http://img152.imageshack.us/img152/1720/26856367gc0.jpg biegne po smaczka:cool3: Quote
Recommended Posts