Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tyle sie spisałam i nie poszło:-/

To nie las tylko topole przy drodze wzdłuż rzeki, scinaja je bo to takie dziwne drzewo co jak za długo rosnie to próchnieje i moze byc zagorzeniem, jak fajnie dzisiaj Sara robiła przez nie "przeszkodę" ale niestety aparat mi sie rozładował i nie ma fotek ... wrrrrrrrrrr.... sniegowe tez by pikne wyszły... ale nadrobie moze jutro :hmmmm: w niedziele moze bedzie wspólny Sarowo- Raajowy spacerek zobaczymy czy kolezanki sie dogadaja.... co do lasu to Sarka moze pobrykać po takim małym bo do nas należy i zawsze jest na trasie spacerowej ;)

Dzisiaj TZ bedzie miał ciazka noc bo ja jestem u mamy Raaji nie mogłam wziac bo kierowca autobusu mi nie pozwolił... ale jast 60 % bo dzisiaj na niego nie szczekała.

Smrodek nie polubił mojej siostry, i nia trochę poniewierał bo na warczał i szczekała ale siostry żaden pies nie szanuje bo ona nie ma podejścia i sie boi... najlepsze hasło rzucała jak Raaja na nia darła paszczeke "no to pies na psa będzie szczekał?" siostra jest policjantka :D

Posted

moja kielbacha :diabloti:

dawaj moja kielbache albo zezre ci kapcia :diabloti:

nie chcesz dac kapcia ....

to moze jak zaczne z drugiej strony to oddasz mi kielbache :evilbat:

witam cie cioteczka :hand:

Posted

:D:D:D:D ekstra - sama bym tego nie wymysliła :D:D:D

Mała faktycznie broni mnie, czasami jest to tez strach ale widac ze robi sie coraz odwazniejsza i kiedys bedzie naprawde ekstra psem

Posted

"no to pies na psa będzie szczekał?" siostra jest policjantka :-D

Mój Benek jak szczeka tez mój tata tak mówi :lol: Albo że pies z psem to się nie lubią :lol:

Posted

Witammmmm WSZYSTKICH bo przejściu na zła stronę mocy - chorowałam naszczescie okłady z psa jak zawsze pomogły:dog: jeszcze kaszle tak ze nastawiam rece w razie jakby płuca mi wyleciały ale dam rade:cool2:

Co do Raaji sprawy sie pokomplikowały bo siostra TZta chce zjechc do Polski i chociaz jego przekonałam juz na 80 % to jak ona bedzie pewna powrotu to procent bedzie 0.... :huh: a nie bede małej trzymała kilka tygodni bo i tak juz strasznie sie do nas przywiazała:flaming:

Mały diabełek:evilgrin: jakby poczuł ze jestem chora i roooogi oggggromne mu wyrosły.... ulubione zabawy skakanie mi po głowie, zabieranie kapci, obgryzanie kazdego najmniejszego fragmentu mojego ciała, ktory śmiał wystawac z pod kołdry, wycieczki po mieszkaniu o 3 nad ranem połączone z zabawa i szczekanie na TZta tyle razy ile wracał do domu chociażby wyszedł na 10 min do sklepu....:mdleje:

W sobote byłysmy w odwiedzinach u dogomaniaczki Halci:iloveyou: sa fotki z jej Filipkiem:loveu: i szaleństwa małej na sniegu:megagrin: mam tez foty Sary z soboty :wink: niestety nie udało mi sie zabrac smroda w niedziele, kierowca odmówił nam bo mala nie ma kaganca... powiedziałam ze to szczeniak to stwierdził zebym sobie 3 tys. przygotowała to moge jechac.... i mała z TZtem wrocili do domu:watpliwy: a co Ciekawe ogromnego charta i swoja Sare do autobusu wsadzic mogłam :shake:

Zdjecia beda pozniej bo narazie mam 93 tematy do przewalenia :o:siara: