Marta_Ares Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ale ona jest slicznaaa:-o :loveu: :loveu: :loveu: takie cudo w schronisku siedzialo?:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Pies zaraz wyczuje człowieka :smile: Widać, że Cię polubiła :smile: ostatnio jak byłam na wizycie poadopcyjnej u jednego z naczych psiakow to suczka, ktora Pani ma od lat siedziała mi pod nogami i chciała sie miziac az ta Pani byla zdziwiona bo zawsze zle reagowała na obcych. Mała teraz stwierdziła ze bedzie mnie broniła i za kazdym razem jak odezwie sie domofon to szczeka Oj, chyba coś więcej, jak tylko polubiła. Pańcia się boi http://img228.imageshack.us/img228/9581/p1260011fu8.jpg Pancia sie broni przed zabkami i pazurkami ;) Coś dobrego było, ale mało http://img228.imageshack.us/img228/5655/89664824gl6.jpg No własnie nic nie było a Sara sie tak oblizywała na moj widok- powinnam sie bac ?? :D:D:D Namów TZ, żeby z DT zrobił się DS :smile: staramy sie ;) ale ona jest slicznaaa:-o :loveu: :loveu: :loveu: takie cudo w schronisku siedzialo?:shake: Siedziało bo było małym dzikiem, ktory sie wszystkiego bał- a po 3 dniach u mnie nie tan sam pies szaleje, szczeka, bawi sie jeszcze troche boi si ena spacerach ale i z tym jest coraz lepiej bo na kazdym jest wygłaskana i wymiziana przez jakas przechodzaca osobe :) Nagrałam filmik jak sie bawi wstawie jak sie wgra Quote
LadyK Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 http://img441.imageshack.us/img441/4586/p1260003zz4.jpg wygląda jak mały onek :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Mi sie kojazy z wilczakiem i z belgiem maliniakiem :) ale bedzie mniejsza Quote
rwpb Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Sama widzisz, że szajba już wybrała i zaakceptowała domek. Ciekawe kto pojedzie na wizytę poadopcyjną :diabloti:. Pozdrawiamy wieczorkiem Quote
SZPiLKA23 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Nie piszcie mi tak:placz: ja juz ja kocham a co dalej bedzie :shake: TZ tez ja lubi tym bardziej ze dzisiaj mała nawet sie z nami bawiła no aleeeee... jest jeszcze rodzina TZta i moja Sara- mimo ze wiem ze Sara nie wytrzyma w mieszkaniu i najlepiej czuje sie u rodzicow to czułabym sie winna ze jakis inny pies zajmuje jej miejsce- narazie niechce sie na nic nastawiac bo jak nic z tego nie bedzie to dól bedzie trzeba zakopywać Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ...nie namawiam , ale wiem , ze jeśli ją wydasz to domek przejdzie pranie mózgu :evil_lol: Quote
rwpb Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Fajne zabawy szajby :loveu: http://img204.imageshack.us/img204/2484/81924124ob2.jpg ciemno było, to i oczy zamknięte Quote
SZPiLKA23 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Kinga bo tak własnie powinny bawic sie szczeniaczki a nie siedc w schroniskowej budzie rwpb było jasno bo to było po 15 tylko moj aparat przy pochmurnej pogodzie i zapadajacym zmroku robi zdjecia jak w nocy :-/ Dobra jeszcze jedna zabawa szajby przerywana zabiegami kosmetycznymi Quote
Bullila.nl Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tym[zasowi[zka zadowolona super:multi: moze zostanie ???:cool3: Quote
jbk Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pięknie się bawi dziewczyna... Wydaje mi się, że powinnaś ją sobie zostawić, jak ją TZ zaakceptował, to Sara na pewno nie będzie Ci miała za złe, zwłaszcza, że masz ją tylko na dochodne :) Quote
Pestka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tak ale mój Benek nie jest szczeniaczkiem :razz: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :razz::razz:ale Cię judzą ;) Ja się nie odzywam :grins: Quote
SZPiLKA23 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Ale paskudy wredne:mad: ja bym strasznie chciała :placz: ale TZ zgodził sie tylko na tymczas i to ubłagany :shake: pozatym jego rodzinka ktora cały rok jest we Włoszech tylko na wakacje i swieta przyjeżdża (łacznie 1,5 miesiaca) zgadza sie na psa ale jak ich nie ma jak sa to psa ma nie byc:-( Byłam u Sarki ale nie fociłam bo pogoda paskudna i nic by z Tego nie było, panienka je jak dzika odkad wrociła odemnie pewnie sie przestraszyła ze znowu ja zamkna jakiejs klitce :evilbat: Quote
rwpb Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ha, jeszcze nie spotkałem baby, coby chłopa nie przekonała :diabloti:, więc ten tymczas jest patykiem na wodzie pisany. 1,5 miecha też szybko minie, może razem z Sarą. Więc załatwione? :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Jak DT zmieni sie w DS to dam wam znac:eviltong: , narazie na moje pytanie "jak my ja oddamy?" TZ nie odpowiada nic a to nasz 3 tymczas i zawsze słyszałam ze "normalnie bo tak trzeba":roll: Quote
rwpb Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Jak DT zmieni sie w DS to dam wam znac:eviltong: I to jest słuszna odpowiedź :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ale jak sie nie zmieni to tez dam... Klikamy sobie- nasze wspolne poczatki Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ale paskudy wredne:mad: ja bym strasznie chciała :placz: ale TZ zgodził sie tylko na tymczas i to ubłagany :shake: pozatym jego rodzinka ktora cały rok jest we Włoszech tylko na wakacje i swieta przyjeżdża (łacznie 1,5 miesiaca) zgadza sie na psa ale jak ich nie ma jak sa to psa ma nie byc:-( Byłam u Sarki ale nie fociłam bo pogoda paskudna i nic by z Tego nie było, panienka je jak dzika odkad wrociła odemnie pewnie sie przestraszyła ze znowu ja zamkna jakiejs klitce :evilbat: A to oni muszą akurat do Was przyjeżdżać? Niech się zatrzymają gdzie indziej, to im pies nie przeszkodzi :) Quote
Recommended Posts