Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rwpb Sara mieszka z moimi rodzicami bo niestety nie czuje sie dobrze w mieszkaniu w bloku :( niedawno tego probowałam i efektem był zestresowany pies i nieprzespana noc... ale ze mieszkam 22 km od swojego rodzinnego domu to jestem u niej 3 razy w tygodniu i zawsze jest spacer i pieszczoty a Sara nadal uznaje mnie za przewodnika... a Raaja to moj wypłakany tymczas bo nie mogłam bez psa wytrzymc no i TZ sie zgodził, ale napewno Sara i mała sie poznaja tylko narazie Raaja jest za bardzo bojaźliwa na takie spotkania tym bardziej ze Sara lubi gonic szybko poruszające sie obiekty ;)

Posted

No problemo jak tylko skonczy obraca swinskie ucho :D Raaja zasypiała mi w kazdym zoologu wyraznie sie jej to podobało, boi sie jeszcze nowych terenów, ulic i ludzi ale jak poczuje ze jest na osiedlu to ogon lata a psica szaleje, dzieki niej dzisiaj z 10 osob dowiedziało sie o istnieniu schroniska i tym ze sa tam takie cudne psy

Posted

SZPiLKA23, Ty nie kłam, że mała terrorystka jest w DT, ale napisz prawdę, że znalazła dom u Ciebie :multi::lol::loveu::diabloti:
Pozdrawiamy

Posted

[quote name='Kinguska']Jej :loveu:
Ale piękna.

Dziwne ze tyle osob sie nia zachwyca a ze schroniska nikt nie zabrał :shake: a ile jest takich pieknych psow:-(

[quote name='rwpb']SZPiLKA23, Ty nie kłam, że mała terrorystka jest w DT, ale napisz prawdę, że znalazła dom u Ciebie :multi::lol::loveu::diabloti:
Pozdrawiamy

Chciała bym bardzo ale to zalezy od TZta

[quote name='Bullila.nl']http://img88.imageshack.us/img88/4387/p1250006xu7.jpg

sli[zna podusia na pilota:loveu::evil_lol:

I zazdrosnik... kolezanka przyszła ze swoja sunia shi-tzu i chciała je zaprzyjaznic ale Raaja mnie broniła szczekajac i warczac :crazyeye: pierwszy raz miała taka reakcje wczoraj juz sunie sie spotkały ale Raaja była na spacerze z TZtem i było ok dopóki Czika sie do mnie nie zbliżała tez było ok ale jak tylko byla blisko to Raaja startowała.

Byłam u Sary :loveu: i mam foteczki, małego wilka tez kilka mam ;)

Posted

Ciuciu babka :D

Mała szajba :loveu: pastwiła sie troszeczkę nademna ale jej nie zabraniam bo rzadko ma chwile pełnej swobody kiedy zachowuje sie jak prawdziwy szczeniak nadal wielu rzeczy sie boi ale i tak zrobiła ogromne postępy przez 2 dni