Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta rasowy wilk ktory chyba jutro wroci do domu bo nie znosi przebywania w bloku a ja nie moge patrzec jak sie meczy to nie ten sam pies teraz jest strachliwa, zlekniona, na spacerze byle co i juz ma na grzbiecie włosy deba... gdzie moja kochana cwaniara- kombinatorka rozszalała:(

Ta obroza sie na staffika nie nadaje jest zbyt delikatna ja do niej nawet smyczy nie przypięłam bo bałam sie ze nie wytrzyma ;)

Posted

biedna Sarcia sie meczy:shake:

tez mamy taki koszyczek, i wbrew pozorom to jest bardzo fajne poslanie, jak sie szmat nakladzie, albo poduche, no i jak pies oczywiscie tego nie obgryza:evil_lol:

Posted

Sara odwieziona:shake: sumienia nie miałam jej meczyc:-( jak tylko wysiadła "u siebie" to wrociła stara Sara ciekawska, odwazna zadowolona....:p juz wiem ze jezeli bede mieszkała w mieszkaniu to nigdy nie bedzie zemna:placz: ona kocha wolnosc, przestrzen a nie mieszkanie 24 na 24 i spacery na lince

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
ponad 20 km i nie mam prawka ani TZta nie ma jestem u niej po 2-3 razy w tygodniu

O, to masz kawałek... Też nie mam prawka, ale za to psy mieszkają ze mną ;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Juz ja odwiozłam.... :(:(:(

nie smutuj :glaszcze: jak tam jest jej lepiej to nie uszczęśliwiaj jej na siłę ....a 20 km i 3 razy w tygodniu odwiedzinki to wcale nie tak źle ;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Jest mi przykro ale ciesze sie ze nie jestem na tyle daleko ze czesto moge u niej byc... no i mecze TZta na psa chociaz na tymczas, 2 razy sie udalo to moze i 3 sie uda;]

Na pewno się uda :) Pies będzie szczęśliwy i Tobie się też przyda :)