SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='agnethka']oja... jak fajnie :cool3: Ale takie małe sarnie ;) Quote
betty_labrador Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 czesc Szpil :loveu::loveu: wczesnie wstalas :P ja dopiero o 12.35 :) wiec wstalas o swicie :eviltong: no ładnie, ładnie...upolowalas sarenke :-o:-o:evil_lol::evil_lol: :loveu: a ja sie zbieram i mi sie nie chce isc na spacer w ten snieg :roll: i jeszcze aparat mi sie popsuł :placz::placz: Quote
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Wow no to pociagnełas mnie obudziła corka siostry TZta;) Nie wiem dlaczego ale lubie śnieżne spacery;] Quote
betty_labrador Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 no śnieżne spacery maja swój niepowtarzalny urok :loveu: własnie wrócilam, bylam 1,5godz. Uda mi przymarzły, psy sie wybiegały, Tosce sie zrobily twarde kulki miedzy palcami-jak zwykle :roll: a Sabie zrobila sie zmarznięta śnieżna pokrywa na kagańcu :lol: ide odtajeć przed TV :) a TY juz byłas z Sara? Quote
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Nie byłam w domu jade we wt i chyba zostane na pare dni potem chce ja zabrac do siebie Quote
karja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Nie byłam w domu jade we wt i chyba zostane na pare dni potem chce ja zabrac do siebie czesc:multi: ja tez we wtorek do domu jade:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 super :) wtorek juz niebawem :cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Nie moge sie doczekac a jak nie wypali to bedzie kiepsko :( Quote
jbk Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Wow no to pociagnełas mnie obudziła corka siostry TZta;) Nie wiem dlaczego ale lubie śnieżne spacery;] Ja też lubię śnieżne spacery - od czasu, jak mamy Samki ;) Quote
jbk Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Uwielbiają śnieg, a ich radość powoduje, że i nam się przyjemnie chodzi :) Bo tak normalnie, to ja zimy nie lubię :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Do czego psy doprowadzaja człowieka ;) Quote
groszek83 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cześć sarowe ludki:multi: Kciukasy za wtorek zaciśnięte;) Ja też nie lubie zimowych spacerów ale tylko przez te ............................. kulki śnieżne na moich psach:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Sara spakowana jutro ma byc rano u mie jak nic sie nie uwali bo ma jechac zaraz po wyjezdzie sostry TZta Quote
SZPiLKA23 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Mam Sare :multi: juz jestesmy po 1 spacerze :) jbk to tylko skromna czesc:oops: Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Mam Sare :multi: juz jestesmy po 1 spacerze :) jbk to tylko skromna czesc:oops: No nareszcie, to jesteś już zadowolona, tak? Fotki porobiłaś już?? Kurde, u nas po jednej obroży i jednej smyczy, teraz obroża się Fialce zepsuła i na gwałt trzeba coś kupić ;) Quote
SZPiLKA23 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Foty sa tylko wstawic nie ma kiedy ale zaraz chociaz pare wstawie. Ja z tym wszystkim dla Sary to krzywy film mam:-/ to nie powinno tak wygladac po jednej rzeczy i juz max 2 Sara jest niezadowolona... wykąpali ja, wysuszyli suszarka troche- zakrywałam uszy bo strasznie sie darło, wyczesali, karza lezec, nuda na polko nie wolno bo zimno... Quote
SZPiLKA23 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Aparat mnie denerwuje... rozładowuje baterie w 3 min na dworze:-/ Wczorajszy spacer Z psiakiem wujka Jeszcze wczoraj na ogrodzie Dzisiejszy spacerniak juz u mnie Quote
Recommended Posts