Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

Posted

Cześć Patrycjo w ten mroźny świąteczny poranek ;) Moje potwory już dwa razy mnie dziś wyciągnęły na mróz, brrr.... A teraz jeszcze na balkonie siedzą, że też im nie jest zimno :)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczce Szpileczce i Sarze :lol:Zycze takich wspolnych lat jeszcze wielu:x-mas::x-mas::x-mas::tree1::x-mas::x-mas:Zadnych smuteczkow,spokojnych swiateczkow , zycia spokojnego,Nowego Roczku szczesliwego:tree1::x-mas::x-mas:Sara cudo!! Cudne zdjecia , ciudna Sara!Zdrowka Zdrowka Zdrowka :x-mas::x-mas:

Posted

Dziekuje serdecznie wszystkim wróciłam po niebycie, jakos chciałam odpoczac i od dogo jutro juz tyrka czeka :( pojawie sie po południu mam do przejrzenia 84 watki :o a wiec jutro po południu wracam pełnoprawnie na dogo ;] ;)

Pozdrawiam :*:*:*

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz: jak tam z powrotem na dogo :evil_lol:

Hejjjjjjjj

Normalnie jak w domu :D

Dzieki Bett :loveu:

Owczarkowa powitac:loveu:

jbk 84 :shake: jestem w połowie :multi:

Pozniej beda foty

Posted

Jakze piekna ta cioteczkowa Sara:lol::lol:zycze wam tylko takich chwil , teczko , jak dobrze zes Sarunie do serducha przygarnela:multi:i milosc dala i milosc Sary przyjela!!!:smilecol::tree1:

Posted

Czesc wszystkim :multi:

Bett to hilton ;) jakos mało mi do Sarci pasuje bo wiele osob bierze ja za psa przez posture ale czy ona nie wyglada uroczo :D:D:D

Owczarkowa powitac ;]

Alicja mam jeszcze ze spaceru ale najp[ierw obowiazki na dogo ;)

Ewa witam serdecznie, beda foty :)

A teraz cos co mnie rozwaliło w wigilie przyjechałam do domu poszłam sie pobawic z Sara potem miałam jeszcze cos do zrobienia, mama tez kreciła sie po ogrodzie, poprosiłam ja zeby odwołała Sare i dała ja na miejsce a ta franca na kilka razy powtórzona komende mamy "na miejsce" podbiegła do mnie usiadła i patrzyła tymi swoimi brazowymi slepiami. Rozwaliła mnie tym totalnie bo to tak jakby dała do zrozumienia ze jej miejsce jest przy mnie...