groszek83 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Zwłoki piłki to widze najlepsza zabawka:evil_lol: Witanko krótkowłosa:evil_lol::eviltong: Quote
LadyK Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://img390.imageshack.us/img390/7332/22rq0.jpg Ale mina :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Tak ta stara piłka to jedna z najulubienszych zabawek, moze dlatego ze była pierwsza ;) Cały czas szukam jakiego programu do rozswietlenia filmiku i nic nie mam :( Quote
groszek83 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 No w tym to ci nie pomoge dla mnie kompecek jest po to żeby dogo było:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 o znowu Sarusia cudnie wyglada :loveu: a co do Linki, to sprobuj jakis czas ja pouczyc na tej lince nagradzajac za powroty. Tosca tez lubi biegac i zataczac ogromne kola w lesie i poza nim, nadal to robi, tylko dzieki cwiczeniom na lince nie oddala sie juz poza zasieg wzroku ;) Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Popróbuje ;) wierze Szpilciu :loveu: :multi: ja wrocilam właśnie z 2godzinnego spacerku z Tosia, :cool3: mialy byc foty, ale okazalo sie ze wzięłam rozładowane akumulatory :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 No spoko tyle czasu fot nie ma a ta zapomina naładowac aparat :D Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):No spoko tyle czasu fot nie ma a ta zapomina naładowac aparat :D hehe, zdarza sie najlepszym :eviltong: Quote
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 No wiecie co, zapomnieć naładować?? Jak tak można! Psy trza focić! Quote
SZPiLKA23 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Siemakiiiii Dzisiaj miałam akcje normalnie:roll: ide z pracy patrze a ktos (jakis dejbal:angryy:) wsadził psa na taka mini ciezarowke:angryy: nie wiem jak to nazwac o cos takiego: pies latał po dachu i piszczał próbował zejsc ale nie wiedział jak, no a wiec ja chciałam mu pomóc skierowałam psa na przód zeby sie zeslizna bezbolesnie pies po małym wahaniu zecza schodzic ale zahaczył łapka o wycieraczke, wyciagnełam rece zeby mu pomoc ale pies chyba uznał to za atak lub bardzo go zabolało bo użarł mnie w prawego kciuka rozdarł rekawiczke a na koniec obszczekał i poszedł....:roll: teraz siedze z dwoma zawinietymi kciukami bo wczoraj rozciełam sobie lewy jak zmieniałam kinkiet w przedpokoju i musiałam kabelki rozdzielic. Pies chory raczej nie był wsciekły tez nie ale zastanawiam sie czy nie isc do lekarza, ranka jest mała ale bolesna bo mocno scisna a ja jak zobaczyłam palca to wisiał kawałek skóry i go oderwałam... tylko ze wiem ze jak pojde to mnie zwolnia z pracy bo u mnie nie ma czegos takiego jak dzien wolny, nawet chorobowe....:angryy::angryy::angryy: Quote
rafali910 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 To jest samochód dostawczy marki Lublin Quote
betty_labrador Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 uuu Szpilcius, mja biedna, zraniona przez niewdzięcznego psa :roll: no na palcach jakas rana to boli-zakonczenia nerwów jakby nie patrzeć. Jakis zcas temu wciełam sobie w palec w sam srodek opuszka sekator-gdyż nie nacelowałam w żwacza suszonego :D i bach,krew sie polala, do tej pory jest tak brzydka blizna.:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Ja mam rane od strony paznokcia:-/ jeszcze gorzej a pod paznokciem krwiak... przezyje Quote
betty_labrador Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ja mam rane od strony paznokcia:-/ jeszcze gorzej a pod paznokciem krwiak... przezyje yyy :/ bidulka moja kochana :calus: przezyjesz...ale co to za zycie :D Quote
SZPiLKA23 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Ta co za zycie jak sie ubrac samemu nie mozna :D Quote
albiemu Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 no to połowica musi się radować, że trzeba pomóc w odzianiu i rozdzianiu szanownej Szpilki :) Ukochaj Sarkę i życzę Wam dobrego dnia! Quote
jbk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ta co za zycie jak sie ubrac samemu nie mozna :D Przechlapane, mi mąż biustonosz codziennie musi rozpinać od czasu bójki, bo prawego kciuka nie mogę użyć.... I kozaki muszę zakładać, bo glanów nie zawiążę :( Mojej koleżanki mąż, jak sobie rozcięła palec, to poszedł na urlop, żeby się nią zaopiekować ;) Quote
albiemu Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 mój kolega biegnąc do autobusu złamał sobie obydwie ręce i z powodu braku połowicy we wszystkim WE WSZYSTKIM pomagała mu mama. Hmmm śmiechu było co niemiara jak opowiadał ale ... z drugiej strony naprawdę przykra sprawa :roll: Gość miał 25 lat. Quote
groszek83 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Hej Szpilencja:multi: Ojej paluszek boli:-( jakiś paluszkowy pomór na dogo:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 WITAKI;] A no boli paluniu, TZ robi obiadki i wszystko za mnie pomaga mi sie rozebrac :D nie narzeka ;) ugryzienie zaczyna sie juz goic, drugi palec tez :D Mam Sarowe fotki :P Quote
betty_labrador Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 haha, a ubierać się tez pomaga? :D czekamy na fotaski paluszku :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ale mialas przygode:shake: co za niewdzieczny pies:roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts