Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o znowu Sarusia cudnie wyglada :loveu: a co do Linki, to sprobuj jakis czas ja pouczyc na tej lince nagradzajac za powroty. Tosca tez lubi biegac i zataczac ogromne kola w lesie i poza nim, nadal to robi, tylko dzieki cwiczeniom na lince nie oddala sie juz poza zasieg wzroku ;)

Posted

Siemakiiiii

Dzisiaj miałam akcje normalnie:roll: ide z pracy patrze a ktos (jakis dejbal:angryy:) wsadził psa na taka mini ciezarowke:angryy: nie wiem jak to nazwac o cos takiego:

pies latał po dachu i piszczał próbował zejsc ale nie wiedział jak, no a wiec ja chciałam mu pomóc skierowałam psa na przód zeby sie zeslizna bezbolesnie pies po małym wahaniu zecza schodzic ale zahaczył łapka o wycieraczke, wyciagnełam rece zeby mu pomoc ale pies chyba uznał to za atak lub bardzo go zabolało bo użarł mnie w prawego kciuka rozdarł rekawiczke a na koniec obszczekał i poszedł....:roll:

teraz siedze z dwoma zawinietymi kciukami bo wczoraj rozciełam sobie lewy jak zmieniałam kinkiet w przedpokoju i musiałam kabelki rozdzielic.

Pies chory raczej nie był wsciekły tez nie ale zastanawiam sie czy nie isc do lekarza, ranka jest mała ale bolesna bo mocno scisna a ja jak zobaczyłam palca to wisiał kawałek skóry i go oderwałam... tylko ze wiem ze jak pojde to mnie zwolnia z pracy bo u mnie nie ma czegos takiego jak dzien wolny, nawet chorobowe....:angryy::angryy::angryy:

Posted

uuu Szpilcius, mja biedna, zraniona przez niewdzięcznego psa :roll: no na palcach jakas rana to boli-zakonczenia nerwów jakby nie patrzeć. Jakis zcas temu wciełam sobie w palec w sam srodek opuszka sekator-gdyż nie nacelowałam w żwacza suszonego :D i bach,krew sie polala, do tej pory jest tak brzydka blizna.:roll:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ta co za zycie jak sie ubrac samemu nie mozna :D

Przechlapane, mi mąż biustonosz codziennie musi rozpinać od czasu bójki, bo prawego kciuka nie mogę użyć.... I kozaki muszę zakładać, bo glanów nie zawiążę :(

Mojej koleżanki mąż, jak sobie rozcięła palec, to poszedł na urlop, żeby się nią zaopiekować ;)

Posted

mój kolega biegnąc do autobusu złamał sobie obydwie ręce i z powodu braku połowicy we wszystkim WE WSZYSTKIM pomagała mu mama. Hmmm śmiechu było co niemiara jak opowiadał ale ... z drugiej strony naprawdę przykra sprawa :roll: Gość miał 25 lat.