SZPiLKA23 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Powiatc wszystkichhhhhh Nowych zdjec nie ma bo zapomniałam aparatu ;) Sara nie uznaje spaceru na lince za spacer...;) Byłam u fryzjera opitoliła mi włosy i teraz żałuje :-/ Quote
SZPiLKA23 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Wstydam sie bo nie wygladam :( Kto mi przyklei włosy Quote
groszek83 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Małpa:mad: Pokaż ale już:mad: Zawsze można przedłużyć:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 No dobra ... :-/ Nie bede przedłuzała za poł roku beda w miare odrosniete ale prosłam ja zeby nie scinała duzo na długosci z włosow za łopatki zrobiły sie do romion :-/ Wersja nr 1 wersja nr 2 Quote
groszek83 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Numer jeden sie mi bardziej podoba:razz: Może fryzjerce sie ręka omskneła:evil_lol: Nie narzekaj bardzo ładnie wglądasz;) jesli chodzi o długość to faktycznie odrosną:eviltong: Quote
karja Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a mi sie podoba nowa fryzurka:loveu: i wcale dużó nie ucieła myślam ze mocniej ją poniosło z nożyczkami:cool1: Quote
SZPiLKA23 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Ja całe swoje 24 letnie zycie miałam włosy conajmniej za łopatki i teraz mi dziwnie ale stwierdziłam ze włosy odrosna a mi sie przyda odmiana Quote
Marta_Ares Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 wersja nr 2 bardziej mi sie podoba;) Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 http://img142.imageshack.us/img142/2899/pc110009xn9.jpg - Patrycjo, jak Ci dobrze w tej fryzurce! Bardzo dobrze, że Cię ciachnęła, kobieta zmienną jest, powinna robić eksperymenty, a jak jeszcze jest tak znakomity rezultat, to już w ogóle :) SUPER! Quote
groszek83 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Gdzie jesteś rozpaczasz przed lustrem?:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Nie no az tak zebym płakała to nie miny na zdjeciach mam jak pajac z pudełka bo TZt mnie rozsmieszał i tak jak juz troszke sie przezwyczaiłam to stwierdzam ze całkiem niezle jej to wyszło ;) Zmiany dobra rzecz człowiek wtedy wie ze zyje;) Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Nie no az tak zebym płakała to nie miny na zdjeciach mam jak pajac z pudełka bo TZt mnie rozsmieszał i tak jak juz troszke sie przezwyczaiłam to stwierdzam ze całkiem niezle jej to wyszło ;) Zmiany dobra rzecz człowiek wtedy wie ze zyje;) Wcale nie wyglądasz na rozśmieszaną :) A co TZ mówi na fryzurkę? Quote
SZPiLKA23 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 No bo sie powstrzymywałam :D TZtowi sie podoba bo scieła grzywkę tak jak on chciał ;) duzy + za to ze ułozenie jej rano schodzi 5 min. przeciagnac koncówki prostownica i juz:) tylko po myci tez trzeba prostowac;) Quote
Rybka_39 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Hej szpilkowa, widze nowa fryzurka:razz: Quote
LadyK Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [CENTER]Wersja 2 zdecydowanie lepsza ;) Super wyglądasz w tej fryzurce :loveu:[/CENTER] Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 o Patik wlosy scielas. A mi mowisz ze trzeba eksperymentowac a narzekasz na swoja fryzurke. bardzo ladnie Ci w niej, MI sie podoba wersja z grzywka :) slodko :loveu: Sarusia ma fajna obrozke odblaskowa. Ty robisz fotki z lampą? a co do pogoni, mysle ze linka pomoze, jakos sie przywyczai do niej. Pomoc moze tez wprowadzenie nagrod -smakolykow , i oduczanie odwolania, a linka po to by nadepnac w chwili gdy poczuje chec na pogon. ja tak w kazdym razie tak robilam z Tosca, i teraz w lesie jest naprawde super. Biega luzem dosc blisko tzn na widoku. a nie jak kiedys znikala na 10minut za tropem:/ Quote
jbk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):No bo sie powstrzymywałam :D TZtowi sie podoba bo scieła grzywkę tak jak on chciał ;) duzy + za to ze ułozenie jej rano schodzi 5 min. przeciagnac koncówki prostownica i juz:) tylko po myci tez trzeba prostowac;) Duży plus to jest, jak nie trzeba nic robić, umyć, poczesać i tak do następnego mycia ;) Quote
Alicja Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Od czasu do czasu trzeba Coś zmienić w swoim wyglądzie ....przyroda też się cyklicznie zmienia to i człek powinien ;) ja idę do frycka po niedzieli ...mam nadzieje , ze facio wpadnie na jakiś pomyślunek na krótkie włoski :razz::razz: Quote
SZPiLKA23 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Powitac ewrybadych :D;) Rodzinka zaakceptowała, mama mowiła ze wygladam bardziej dziecinnie ale ze mi bardzo fajnie, siostra podsumowała "Moze byc" a tato zrobił tylko "OOooooo lachon", Sara nie zauważyła :( :D Betty moja Sara jak chodzi na 7,5 m lince to jest w ogole nie wybiegana nawet jak ide na 2 godziny, ona uwielbia robic ogromne koła cały czas biegnac, ale bedziemy cwiczyc kupiłam gwizdek i za kazdym razem jak podbiegnie to dostaje smaka, wczoraj cwiczyłam na ogrodzie i nawet nam wychodziło ;) Tak robie zdjecia z lampa bo bez lampy wychodza rozmazane jbk- tam miałam zanim sciełam włosy, ich najlepszym kosmetykim do układania była woda ;) Alicja napewno cos fantazyjnego Ci wykombinuje no i z kolorkiem mozna zaszalec ;) Mam zdjecia i filmik ale filmik jest robiony w połmroku i mało widac:-/ zna ktos jakis program zeby mozna było go rozjasnic? Quote
Recommended Posts