Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra ... :-/

Nie bede przedłuzała za poł roku beda w miare odrosniete ale prosłam ja zeby nie scinała duzo na długosci z włosow za łopatki zrobiły sie do romion :-/

Wersja nr 1

wersja nr 2

Posted

Nie no az tak zebym płakała to nie miny na zdjeciach mam jak pajac z pudełka bo TZt mnie rozsmieszał i tak jak juz troszke sie przezwyczaiłam to stwierdzam ze całkiem niezle jej to wyszło ;)
Zmiany dobra rzecz człowiek wtedy wie ze zyje;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Nie no az tak zebym płakała to nie miny na zdjeciach mam jak pajac z pudełka bo TZt mnie rozsmieszał i tak jak juz troszke sie przezwyczaiłam to stwierdzam ze całkiem niezle jej to wyszło ;)
Zmiany dobra rzecz człowiek wtedy wie ze zyje;)

Wcale nie wyglądasz na rozśmieszaną :) A co TZ mówi na fryzurkę?

Posted

No bo sie powstrzymywałam :D TZtowi sie podoba bo scieła grzywkę tak jak on chciał ;) duzy + za to ze ułozenie jej rano schodzi 5 min. przeciagnac koncówki prostownica i juz:) tylko po myci tez trzeba prostowac;)

Posted

o Patik wlosy scielas. A mi mowisz ze trzeba eksperymentowac a narzekasz na swoja fryzurke. bardzo ladnie Ci w niej, MI sie podoba wersja z grzywka :) slodko :loveu:

Sarusia ma fajna obrozke odblaskowa. Ty robisz fotki z lampą? a co do pogoni, mysle ze linka pomoze, jakos sie przywyczai do niej. Pomoc moze tez wprowadzenie nagrod -smakolykow , i oduczanie odwolania, a linka po to by nadepnac w chwili gdy poczuje chec na pogon. ja tak w kazdym razie tak robilam z Tosca, i teraz w lesie jest naprawde super. Biega luzem dosc blisko tzn na widoku. a nie jak kiedys znikala na 10minut za tropem:/

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
No bo sie powstrzymywałam :D TZtowi sie podoba bo scieła grzywkę tak jak on chciał ;) duzy + za to ze ułozenie jej rano schodzi 5 min. przeciagnac koncówki prostownica i juz:) tylko po myci tez trzeba prostowac;)

Duży plus to jest, jak nie trzeba nic robić, umyć, poczesać i tak do następnego mycia ;)

Posted

Od czasu do czasu trzeba Coś zmienić w swoim wyglądzie ....przyroda też się cyklicznie zmienia to i człek powinien ;)

ja idę do frycka po niedzieli ...mam nadzieje , ze facio wpadnie na jakiś pomyślunek na krótkie włoski :razz::razz:

Posted

Powitac ewrybadych :D;)

Rodzinka zaakceptowała, mama mowiła ze wygladam bardziej dziecinnie ale ze mi bardzo fajnie, siostra podsumowała "Moze byc" a tato zrobił tylko "OOooooo lachon", Sara nie zauważyła :( :D

Betty moja Sara jak chodzi na 7,5 m lince to jest w ogole nie wybiegana nawet jak ide na 2 godziny, ona uwielbia robic ogromne koła cały czas biegnac, ale bedziemy cwiczyc kupiłam gwizdek i za kazdym razem jak podbiegnie to dostaje smaka, wczoraj cwiczyłam na ogrodzie i nawet nam wychodziło ;)

Tak robie zdjecia z lampa bo bez lampy wychodza rozmazane

jbk- tam miałam zanim sciełam włosy, ich najlepszym kosmetykim do układania była woda ;)

Alicja napewno cos fantazyjnego Ci wykombinuje no i z kolorkiem mozna zaszalec ;)

Mam zdjecia i filmik ale filmik jest robiony w połmroku i mało widac:-/ zna ktos jakis program zeby mozna było go rozjasnic?