Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Łide do pracy, a po pracy moze bedzie niespodziewanka:cool3: jak bedziecie grzeczni oczywiscie:mad:

Postaram się, ale nie ręczę ;)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niespodziewajki nie bedzie:( ale po kolei

pisałam kiedys ze chce wsadzic mamie psiaka na tymczas, ktory mogł by stac sie domem stałym no i miałam idealnego kandydata takiego kotopsa (bo ten pies miała zastapic kota;)) no i dzisiaj miał byc przywiezony do nas, TZ miał go odebrac no i okazało sie ze psiak został dzisiaj adoptowany....

A to kropek vel Eryk

Posted

no wlasnie.. ja kiedys przed Tosca mialam miec labka bez rodowodu.. zamowilam, a za apre dni sie dowiedzialam ze zostal oddany ;( ze inna osoba wydajaca psiaka, nie wiedziala ze go zamowilam. BYlo mi bardzo zle. Ale w koncu nie mialabym Tosci gdyby doszlo to by do skutku.

Czasem tak sie dzieje.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Beda mi takie kłaczory pasowały? tylko troszke dłuzsze?

Jeśli to Twoja buzia, to i owszem ;)

Przykro mi z powodu Kropka, ale pewnie trafi się inny kochany pieseczek :)

Posted

etam szpil, nie wyglupiaj sie. Naturalne najlepsiejsze :eviltong:
No tak tez tek uwazam ale mam ta nature juz od lat na głowie i przestaje sie sobie podobac:-/

Jeśli to Twoja buzia, to i owszem ;-)

Przykro mi z powodu Kropka, ale pewnie trafi się inny kochany pieseczek :smile:

No własnie nie moja ja mam okraglejsza buzie o taka

spasuje mi?

Co do kropeczka to tak jak pisałam najwyrazniej to jeszcze nie to ;)

Siemka wszystkim
powitac ;)

Posted

karja napisał(a):
mi sie podobają te kłaczory;) mysle ze fajnie bys wyglądała a ja Ci nie podpasuje to zawsze mozna znów zmienic:p

Tez tak mysle zreszta mysle tez ze jak trafie na mądra fryzjerke to nie zrobi mi na upartego takiej fryzury tylko dlatego ze ja tak chce tylko zrobi tak zeby było dobrze:p ja od lat nie chodze do fryzjerów chyba ze po jakiegos koka na wesele czy cos, włosy do tej pory ścinałam sama w domu nożyczkami do kurczaka... mam traume z dziecinstwa bo zawsze miałam długie włosy no i kiedys poszłam z mam do fryzjera zeby sciała sobie włosy potem chciała zeby fryzjerka obcieła mi koncówki miało byc 2 cm a zrobiło sie 20:angryy: od tamtej pory nie ufam fryzjerom:roll::evil_lol:

Posted

Zaplecze sklepu w ktorym pracuje łaczy sie z zapleczem hurtowni fryzjerskiej no i dziewczyna zna fryzjerki tylko ze to jest tak ze ile osob tyle opinii

wiem ze cos z kłaczorami musze zrobic bo mam ich dosc

Posted

kiedys do mnie kolezanka na kawe przyszla... i sie zgadalysmy ze chce końcówki sobie podciąc, to ona mi zaproponowała ze mi podetnie, i od slowa do slowa jakos się złożyło ze nim kawa wystygła już miała nożyczki w ręce i mi ciachneła ale nie końcówki a połowe włsow...:roll::-o przez tydzień płakałam ale w sumie mi sie podobało i nawet jak odrastało to sie ładnie układały:evil_lol:

Posted

karja no to wsumie wyszłas na tym dobrze;)
Ja miałam tylko wyrównać włosy kolezance to narobiłam schodow :d

Rafał ten program to picasa 2 bardziej do katalogowania ale mozna zrobic nim pare fajnych rzeczy ;)

Posted

Włosy to jest temat, na który mogłabym książkę napisać.... Najbardziej wspominam, jak miałam włosy do pasa i w ferworze dyskusji z mężem ciachnęłam kucyk przy samej głowie ;) Teraz czekam, aż odrosną, hehe ;)

Będzie Ci pasowało, tylko może od razu powiedz fryzjerce, jak to widzisz dokładnie i co Twoje włosy robią w jakiej sytuacji. Mnie najbardziej wkurza, że żaden fryzjer nigdy mnie nie posłuchał, jak mówiłam, że mi się kręcą te wredoty i że ma to wziąć po uwagę. Potem były efekty przeróżne.... Dlatego nawygodniejsze długie, w kuzyk i spokój ;)

Posted

Tez tak mysle ale ja kotowac włosow nie bede ;) pozatym zaznacze odrazu ze nie mam ani czasu ani ochoty układac włosow wiecej niz 10 min :D

Jam mam strasznie durnowate włosy bo wystarczy wiatr albo wilgoc i po 10 minutach mam całkowiecie inna fryzura to co jest ich plusem przy układaniu staje sie minusem spotkaniu z podoga:-/ mam podatne włosy i co mi z tego:-/