SZPiLKA23 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Tak szczególnie jak Kira poluje na latajace po pokoju papugi :D Quote
betty_labrador Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 bedzie wesolo jak ktoras upoluje :P Quote
karja Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 hehe i zrobicie sobie zupke z papuzki np rosolek:diabloti: smaczny by byl bo one takie odstresowane hahaha Quote
SZPiLKA23 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Nie ma takiej opcji ona tylko wkrada sie cichaczem i udaje ze je nie ma, zawsze siedzi w drugim pokoju jak papugi sa na wylocie, a jak wejdzie i chce polowac to dostaje lota do pokoju obok. A teraz apropo papug: kolezanka/sasiadka nasza uwierzyła ze moj TZ wyprowadza papugi na pole na smyczy i szelkach zeby spbie pofruwały na świeżym powietrzu 8) Quote
SZPiLKA23 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 karja napisał(a):hehe i zrobicie sobie zupke z papuzki np rosolek:diabloti: smaczny by byl bo one takie odstresowane hahaha Zestresowana papuga nie byłaby taka dobra:diabloti: szczerze piszac to wolałabym zeby TZ jedna oddał bo sie drze jak walnieta, a na poczatku taki fajny był, taki cichutki, na rece dał sie brac ... a teraz papug wcielony dracy dzioba :angryy: Quote
betty_labrador Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 haha ale ja slyszalam o szelkach dla papug :cool1: :mdleje: powaga ! Quote
SZPiLKA23 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 karja napisał(a):haha czyj to byl pomysl? Moj TZ ma takie pomysły, jego babcia to co juz z nim nie przeszła ... np. dzisiaj dzwoni do niej i pierwsze słowa to "Cze laska" albo dzwoni domofonem i jest "ja do piecyka" "węgiel" "kartofli Pani nie potrzebuje" ... babka oczywiscie nie łapie bazy i jest "coooooo" "ale ktoooo" "jakiego piecyka.. itp" Quote
SZPiLKA23 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 betty_labrador napisał(a):haha ale ja slyszalam o szelkach dla papug :cool1: :mdleje: powaga ! Jej bys wkręciła ze je na rosół faktycznie hodujemy, nie no papugi w szelkach takie malutkie:shake: jeszcze jakies are czy co to tak ale nie faliste.. tam nawet z udka co obgryźć nie ma Quote
betty_labrador Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 pomyslowosc ludzka nie zna granic :P przeciez na oczy widzialam szelki dla chomikow :D Quote
SZPiLKA23 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 :o i na co im to zakładaja :D:D:D:D:D Quote
betty_labrador Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 one sie przeplataja na grzebiecie- jeden pasek sie owija dookola szyjo-karku, drugi na tułów :mdleje: :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 A gdzie chomiki maja szyje no bez jaj to jest mała szmatka z 5 odnóżkami i nosem Quote
betty_labrador Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 dlatego zaklada sie jena szyjo-kark :D czyli cos miedzy glowa a tułowiem :D jakkolwiek to sobie wyobrazisz :p Quote
SZPiLKA23 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 nie wyobrazam siebie :D teraz sprawa poza normalnie swiatem zwierzęcym, ważyłam sie dzisiaj i doznałam szoku :o ide biegac wieczorem.... Quote
betty_labrador Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 a co sie stalo? schudlas do szkieletu? :D słodkie zdjecie :) Quote
SZPiLKA23 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Własnie w druga strone poszło chociaz po sobie nie widze ale jakas ciezsza sie zrobiłam :D Quote
betty_labrador Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Własnie w druga strone poszło chociaz po sobie nie widze ale jakas ciezsza sie zrobiłam :D oo, a ktory to miesiąc? :cool3::diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 a jednak? wpadki sa losowe :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Dobra dobra panujemy nad sytuacja :D Quote
betty_labrador Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 dobra dobra, tak sie tylko mówi :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Bett Ty mnie nie strasz :D ja nie umiem soba sie zajac a co dopiero takim małym..... czymsss Quote
Recommended Posts