Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam u Saruni dostała nowa zabawke miche i obroze:) a w mieszkaniu TZta czeka juz na nia wiklinowe legowisko w ktorym zagosci na pare dni jak Kira wyjedzie. Zapomniałam aparatu i nie ma fotek.

Kira juz do wziecia. Apropos afgana to rozmawiałam dzisiaj z kierownikiem i mowił ze w lecznicy jest 4 miesieczny mix afgan i colie tylko ze juz bez łapki :(

Posted

karja napisał(a):
Sara słodka ja zawsze:loveu: A gdzie Kira wyjeżdza??
Biedny psiulek:-(, ktos go oddal? czy został znaleziony?

Dzieki, tesknie za nia :placz:

Kira narazie szuka domku, przed chwila miałam telefon spod Warszawy ;) Została znaleziona, wałesała sie po ulicy po jakims miesiacu zgłosiła sie włascicielka, ale jak dowiedziała sie ze ma zapłacic za "hotelowanie" i mandat w SM to wiecej sie nie odezwała....:cool1:

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Śliczna ta Twoja Sara:loveu::loveu: taka wilowata:loveu::loveu: i dlaczego nie jest z Tobą?? Bo nie doczytalam..:roll::roll:

Dzieki :p
Bo przeprowadziłam sie do TZta on mieszka w bolku a Sara przezwyczajona jest do przestrzeni, ogolenie lepsze warunki ma u moich rodzicow, pozatym mieszkanie nalezy do mamy TZta, ktora nie chce duzego psa w domu (mimo ze jej niema prawie cały rok:cool1: nie wnikam bo padne, a nie zwalcze:roll:)

Dzis były odwiedziny i spacerek i sa fotki :cool3: wstawie pozniej :)

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Szpilka,skąd Ty jesteś? :razz:
Bo kurcze widziałam dzisiaj identycznego charta jak Kira i się zastanawiałam czy to przypadkiem nie ona :razz:

Jarosław na Podkarpaciu ;)