SZPiLKA23 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Charcica cudo na 4 łapach spokojna opanowana ale nie ciapa jak trzeba jest energiczna potrafi szczeknac jak ktos wchodzi do mieszkania, nie lubi jak obce psy zagladaja jej do misek i jak ona przychodzi na mizianie, a ogolenie jest stttrasznie miziasta. No i jak kazdy chart żebrak wszystko co je człowiek jest lepsze od psiego jedzonka. Umie podstawowe komendy ale najlepiej reaguje jak widzi cos do jedzenia :D Grzecznie zostaje sama w domu, umie zachowac czystosc nawet dłuzszy czas:) Quote
pati-c Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Superaśna! :loveu::loveu: Trzymam kciuki za extra domek! Mój tymczasowicz (mix.setera ang.)pojechał wczoraj wieczorem do nowego domu i mam nadzieję,że będzie mu tam dobrze.. Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Super :multi: A czemu sie nie pochwaliłas nawet nie dałas pochopac watku :mad: dawaj to cudo :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 A to jeszcze zebrajaca paskuda Zapomaniałam dodac ze Kira ma hobby pierwsze to łapanie owadow, ostatnio udało sie jej upolowac ose jak chciałam jej odebrac to zakryła ja łapa i udawała ze tam nic nie ma, a drugie zebranie po ludziach w barze z kebabem u znajomego- czasami musimy wyjsc bo ludziom głupio jesc jak ona "wychudzona" patrzy tymi wielkimi sarnimi oczami jakby osatni raz jadła 3 miesiace temu, zapomniałam dodac ze zawsze zjada poł mojego kebaba;) A dzis odwiedzimy u mojej Saruni :multi: Quote
betty_labrador Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 http://img515.imageshack.us/img515/7118/p9040003mf5.jpg no nie :-o cudowna :loveu: Quote
pati-c Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ale cudna! Buuu,ja taką chcę :cry::cry: A to Remik: Quote
Vitka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 charcica jest po prostu boska! :loveu: A Remik ma świetne plameczki :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Sliiiiczniutkiiiiiii a foty boooskie :loveu: Kira na porannym spacerze Sara dzisiaj w koniczu ;) Chyba narazie nie teskni za mna bardzo mama mowiła ze sie zmieniła ale chyba nie jest zle :) Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Pokarz swoja a nie tylko biegasz po watkach:diabloti: Jutro wolne? Quote
betty_labrador Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 http://img299.imageshack.us/img299/6003/dsc0019sh2.jpg wow a to seter irl czerwono-bialy? :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Pati pisała ze to jakis mix... ale zarabisty jest Quote
betty_labrador Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Pati pisała ze to jakis mix... ale zarabisty jest a sory nie doczytalam, no naprawde piekny :loveu: aha jutro mam prace Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 No to kaszana....:calus: Ja od pon szukam :cool1: chyba sobie wezme Dzekusia ze schronu to terier to dobrze weszy :D Quote
betty_labrador Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):No to kaszana....:calus: Ja od pon szukam :cool1: chyba sobie wezme Dzekusia ze schronu to terier to dobrze weszy :D no jakos przezyje Szpilusiu. no tak, przeciez teraz jestes na bezrobociu :D. hehe ale bedziesz miec pieskow :p wiesz posokowiec lepiej Ci wywęszy prace :razz: Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Tylko takiego w schronisku nie ma ;) wsumie mogłabym w schronie pracowac ale dojazd zły :-/ Quote
betty_labrador Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 łech to szkoda.. aha a jak sie zmienila Sara?:-o Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Mama twierdzi ze popiskuje bez powodu i nie moze sobie miejsca znalesc Quote
betty_labrador Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ojejku biedna psina :( widzialas Tosiaczka? wstawilam. Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Wstawiaj wstawiaj :loveu: Mi sie wydaje ze mama przesadza bo Sara czasami nie widziała mnie po 3 dni teraz był jeden przywitała mnie jak zawsze chwila zainteresowania i zajeła sie swoimi sprawami (czyt. szukaniem kotow) Quote
pati-c Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 No to jeszcze Pepe dla urozmaicenia ;) Quote
Recommended Posts