Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']sliczne zdjecia :loveu: i pieski :) a Twoja wyglada na szczesliwsza :)

Natomiast krowa pewnie jakiejs rasy mięsnej?

Hejj betttt:-P
Bary to dobry aktor zawsze chce wymusic cos do jedzenia ;) nim sie zajmuje cała rodzina po trochu u mnie przede wszystkim ja i Sara najlepiej na mnie reaguje, dlatego pychol usmiechniety ;)
Krowa nie mam pojecia z jakiej rasy ale jak ja zobaczyłam to odrazu skojarzyła mi sie z bykiem z korridy :D

[quote name='Kati16']http://img174.imageshack.us/img174/1980/p8250096nt3.jpg :loveu:

ale krówsko wielkie,a Sara się nie bała :razz::crazyeye:

Witanko:lol:
Sara troche nie kumata, nie wiedziała czy krowa mogłaby jej cos zrobic bo z zadna nie miała bliskiego spiecia ;)

Posted

Sara w locie za kijkiem:evil_lol: Krowa to jakis mutant:diabloti:jak mieszkałam w holandi to tam wlasnie widziałąm pełno takich brązowo bialych wieeelkich krow mutantów hihi

Posted

Sara wczoraj była wyjatkowao mało zabawowa pobiegła ze 3 razy i basta.

Dzisiaj miałysmy miłe odwierdzimy moja kuzynke z chłopakiem i ich szczeniaczka :) foty poznym wieczorem;)

Posted

No to lecimy z fotami :p

Sara pierwszy raz od bardzo dawna miała kontakt ze szczeniakiem:cool3: i nie wiedziała jak sie ma zachowac chciała sie bawic, intensywnie obwachiwała i probowała łapac za grzbiecik ale nie agresywnie tylko tak bardziej jakby chciała sprawdzyc czy to napewno prawdziwe :roll: wreszcie maluch (Baffi) ugryzł ja w nos i dała sobie spokoj z probami poznania nowego przybysza:diabloti::evil_lol: ciezko było sie jej tez pogodzic z tym ze mały rozkopuje JEJ grajdołek i sie w nim wyleguje:shake:

Posted

czesc Honey :loveu:

ale super fotki :) teraz sporo wstawiasz! ciesze sie z tego bardzo :*

http://img71.imageshack.us/img71/6955/p8280003bv2.jpg wow ale halter jej ubralas :loveu: to z trixie? :>

[quote name='SZPiLKA23']Hejj betttt:-P
Bary to dobry aktor zawsze chce wymusic cos do jedzenia ;) nim sie zajmuje cała rodzina po trochu u mnie przede wszystkim ja i Sara najlepiej na mnie reaguje, dlatego pychol usmiechniety ;)
Krowa nie mam pojecia z jakiej rasy ale jak ja zobaczyłam to odrazu skojarzyła mi sie z bykiem z korridy :D

hihi, wiem cos o żebraniu. Co Ty wiesz o żebraniu (autor tekstu PIES) :evil_lol:

hehe ale mysle ze to krowa miesna, ktora moze byc również uzytkowana mlecznie. No ale nie w takim stopniu jak krowa z linii mlecznej :p

a maluszek przecudowny :loveu: ja zobaczylam foty pomyslalam ze to twoj kochany piesek nowy ... ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc Honey :loveu:

ale super fotki :) teraz sporo wstawiasz! ciesze sie z tego bardzo :*

Heloł :loveu:
Narazie fotek sporo ale zaniedługo sie to zmieni bo sie wyprowadze Sara zostanie :placz::-( bede ja odwiedzała no ale to ie to samo.... :shake: bede ja tez zabierała do nas na wekendy:p chociaz tyle:placz:
Za to juz od soboty na tymczasie bedziemy miec z TZtem charcice to ja bede meczyła fotami:diabloti:

http://img71.imageshack.us/img71/6955/p8280003bv2.jpg wow ale halter jej ubralas :loveu: to z trixie? :>
Tak pani sklepowo :diabloti: rozmiar XXL, małpiszon wredny miał zły dzien i darł jak kon:cool1:

hihi, wiem cos o żebraniu. Co Ty wiesz o żebraniu (autor tekstu PIES) :evil_lol:
Bary to spasluch,moja Sara nie zainteresuje sie byle czym a ten sie slinil nawet na aparat :D

hehe ale mysle ze to krowa miesna, ktora moze byc również uzytkowana mlecznie. No ale nie w takim stopniu jak krowa z linii mlecznej :p

Tak pomyslałam bo była ogromna a dojeczki miała małe jak do takiego gabarytu i była troche chyba agresywna:D

a maluszek przecudowny :loveu: ja zobaczylam foty pomyslalam ze to twoj kochany piesek nowy ... ;)

Jak zawita u nas szczeniak to bedzie to prawdopodobnie bullterier albo CzW:loveu:

[quote name='Kati16']http://img233.imageshack.us/img233/8706/p8280073co2.jpg :loveu:

Sara slicznie komponowała sie z laskiem :p

Posted

No i wreszcie zajrzałam na tą słynną galerię :loveu::evil_lol:
Cudna Sarka:loveu: Szpilka, po co Ci szczeniak wilczaka ? Przecież masz już wilka. I to prawdziwego:diabloti: ...weź sobie Diga:evil_lol::evil_lol:

Posted

Z pierwszej jestem wyjatkowo dumna bo sama robiłam:p

Charcica ma juz ponad 100 fotek:oops: jak wstawie pare Korci i Limy to jeszcze poszaleje z charcimi jak wczesniej image sie nie zbuntuje

Posted

czesc :diabloti:

ale fajne foteczki ! szkoda tylko ze ostrosc nie poszla na chrzaszcza :P a ja dzis w lesie co chwila widzialam jak takie chrzaszczyki sa rozrywane na strzepy przez stada mrowek :placz: biedne :(

oo to jednak juz niedlugo przeprowadzka :cool3: ale Ci dobrze ...:calus: