SZPiLKA23 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Z ostatnich spacerkow nie mam bo aparat we władaniu TZta ale poszperam za starymi wkoncu ma ich ponad 800 ;) moze nam Kure przedstawisz ;)? Quote
SZPiLKA23 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Fotki Sary (jak jakies były to z gory przepraszam) Quote
karja Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 śliczna Sarka:loveu: Strasznie mi sie podoba, a jaka furore by wilk na imprezach robil hihi.. A to moja Kura:loveu: podróba co miała być sznaucerem a ja naiwna uwierzylam..:shake: ale i tak fajna jest z niej podróba:evil_lol::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Taka troche yorko-sznaucerowata :D ale jak to mowi kierownik ze schroniska, kazdego psa mozna zrobic na sznaucera :D Sliczna :loveu: Wilk jakby wpadł na impreze to by nie było bardzo co zbierac ;) Quote
karja Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Taka troche yorko-sznaucerowata :D ale jak to mowi kierownik ze schroniska, kazdego psa mozna zrobic na sznaucera :D Sliczna :loveu: Wilk jakby wpadł na impreze to by nie było bardzo co zbierac ;) no dlatego podróba:cool1:, oj to wilk taki groźny?? Quote
SZPiLKA23 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Grozny nie, nie jest agresywna ale szaleje skacze, wtyka nos wszedzie, wariuje jak jej cos nie pasuje Quote
karja Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 no to by wilk zjdal co nieco na imprezie hehe:evil_lol: a u nas panowie strażaki dzis byli uratować nas przed stadem szerszeni:razz: i KuRA postanowiła nas przed nimi(strazakami) ratowac:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 :D no to musiała to swietnie wygladac jak Kura nie wiele wieksza od szerszenia ;) :D Mnie Sara na poczatku probowała ratować od kichania :D Quote
MagdaH Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Pisałam na wątku ogólnym, ze jadę dziś z ojcem do schronu, bo wychachmęcił na necie psinę i trza ją bliżej obejrzeć:lol: Miał być Baca, ale on i jamnik plus garść kotów to byłoby co najmniej ryzyko...Sunia w schronie prześliczna, psitulasta, psimilna ale jeszcze nie do wydania(wiadomo, obowiązkowa sterylka):roll:. Dogaduje się bezproblemowo z innymi psiurkami, z kocinami też (jak który chętny do dogadania), wiadomo każdy psiak słodki i kochany, ale kiedy doszlismy do suńki to jakoś tak przypadli se z ojcem wzajemnie do serca, że ojciec nie chciał już oglądać innych, tylko będzie czyhał, aż sunię można będzie odebrać:evil_lol: A piszę to na Sarowo-Szpilkowym wątku, bo sunia jest bardzo podobna do Sarci:loveu: Przykro mi, że nie mogliśmy dać domku Bacy, ale jednocześnie cieszę się, że pomożemy innej schroniskowej bidzie. Quote
betty_labrador Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 czesc kochanie :loveu: sliczne fotki i jak zwykle Sarusia cudowna :loveu: ide spac buziaki:* Quote
SZPiLKA23 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='MagdaH']Pisałam na wątku ogólnym, ze jadę dziś z ojcem do schronu, bo wychachmęcił na necie psinę i trza ją bliżej obejrzeć:lol: Miał być Baca, ale on i jamnik plus garść kotów to byłoby co najmniej ryzyko...Sunia w schronie prześliczna, psitulasta, psimilna ale jeszcze nie do wydania(wiadomo, obowiązkowa sterylka):roll:. Dogaduje się bezproblemowo z innymi psiurkami, z kocinami też (jak który chętny do dogadania), wiadomo każdy psiak słodki i kochany, ale kiedy doszlismy do suńki to jakoś tak przypadli se z ojcem wzajemnie do serca, że ojciec nie chciał już oglądać innych, tylko będzie czyhał, aż sunię można będzie odebrać:evil_lol: A piszę to na Sarowo-Szpilkowym wątku, bo sunia jest bardzo podobna do Sarci:loveu: Przykro mi, że nie mogliśmy dać domku Bacy, ale jednocześnie cieszę się, że pomożemy innej schroniskowej bidzie. Baca wymaga szczególnej uwagi i to dobrze ze nie podjeliscie decyzji pohopnie. A wiec czekam na zdjecie bilizniaczki:diabloti: mojej Sary :loveu: [quote name='betty_labrador']czesc kochanie :loveu: sliczne fotki i jak zwykle Sarusia cudowna :loveu: ide spac buziaki:* Hejka:diabloti: dzieki:loveu: miłego dnia :p Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 for you :buzi: (ale te kolory sa przeklamane ;) ) Quote
SZPiLKA23 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Dziekuje Bettttttttttttt:Rose::Rose::Rose: bardzo mi sie podoba :loveu::p :loveu:mozemy sie jakos umówic na wysyłke ?:modla: Quote
SZPiLKA23 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 A tu moja naprasowanka:D kupiłam na bazarku u Agi i taka sliczna była tylko ze nie pomyslałam ze trzeba ja na jasnym naprasowac i walnełam na czerownym, oto efekt: A mogło wygladac tak: Ogolnie efekt tez mi sie podoba bo jest inny niz wszystkie :D tylko szkoda ze Sare mało widac Quote
SZPiLKA23 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Dziej Sarunia pogoniła rudzielca;) Wystartowała jak strzała nie wiedziałam ocb a ta stoi i łypie na drzewo, okazało sie ze ściągnęła wiewiórke .... Na poczatku tylko popiskiwała bo nie mogła sie do niej dostac potem zaczeło ja wszystko na około denerwowac no i trzeba było to defrałdowac, za wszelka cene chciała "zdjac" rudaska, łapała sie wszelkich sposobow łacznie z podgryzaniem drzewa :D Załamana Sara po nieudanym polowaniu.... nie zdobyła pożywienia dla rodziny Quote
grzenka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Dawno mnie tu nie było, a tu takie zmiany, nowy tytuł:lol:.....Dzisiejszy rudzielec cudny i jarzębinki też:loveu: dobrze że rudzielec umknął,ufff!:lol: Ależ ta Twoja Sara ma temperament:lol::lol::lol: Quote
SZPiLKA23 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Witam:) Zmiany sa ale nadal chetnie widziane foty inych;) Rudzielec umkna a ja strachu sie najadłam bo myslałam ze Sara goni za kolejnym kotem... Jak sie wkurza to wszystko jej przeszkadza;) Quote
betty_labrador Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 czesc :multi: jasne ze mozmy sie juz umowic na wysylke- podaj adres na PW ;) fajna ta nalepka na koszulke :) szkoda faktycznie ze slabo widoczna. a wiewiór slodki, ja w pierwszej chwili zanim przeczytalam nie wiedzialam co to za zwierze, myslalam ze cos egzotycznego :lol: buziaki :* Quote
karja Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 wilk mysliwy hehe:evil_lol: dobrze że na kury nie poluje :diabloti::cool1: Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 betty_labrador napisał(a):czesc :multi: jasne ze mozmy sie juz umowic na wysylke- podaj adres na PW ;) fajna ta nalepka na koszulke :) szkoda faktycznie ze slabo widoczna. a wiewiór slodki, ja w pierwszej chwili zanim przeczytalam nie wiedzialam co to za zwierze, myslalam ze cos egzotycznego :lol: buziaki :* :multi: kk na gg ;) napraska w rzeczywistości jest wyrazniejsza 8) A jeszcze Aga wysłała ja z reszta papieru i wsumie mam jeszcze taki sam format czysty a wiec cos nadrukuje i naprasuje;) biała bluzke juz kupiłam :D Wiewiór był wsciekły taki ze zaczełam sie bac o Sare :D darł sie prychał, pluł i posikiwał- szał normalnie:D Ja sie zdziwiłam jak zobaczyłam w Zakopanym czarna wiewiórke:crazyeye: karja napisał(a):wilk mysliwy hehe:evil_lol: dobrze że na kury nie poluje :diabloti::cool1: Nie kury jej nie jaraja :D:diabloti: troszke gołebie bo siadaja bardzo blisko niej ale tylko obserwuje nawet nie próbuje złapac :p wiewiór skojarzył sie jej z kotem, a kto to wróg i trzeba go zdefraudowac za wszelka cene:shake: małe psy tez sie jej kojarza z kotami :evil_lol: dopóki nie dopadnie to mysli ze to kot :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 I dzisiejsza sesja ;) Rzuca cos czy nie....? mam ... nie dam ;] Sama sie pobawie:diabloti: No to jazda :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Zabawa bywa meczaca ;) Teraz bede nadzorowała koszenie trawy;) Zabawa jednak jest fajniejsza ;) Quote
Vitka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Jakie fajne bydle :evil_lol: "zabawa bywa męcząca" - świetna fotka! :loveu: Quote
Recommended Posts