Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczna Sarka:loveu: Strasznie mi sie podoba, a jaka furore by wilk na imprezach robil hihi.. A to moja Kura:loveu: podróba co miała być sznaucerem a ja naiwna uwierzylam..:shake: ale i tak fajna jest z niej podróba:evil_lol::evil_lol:

Posted

Taka troche yorko-sznaucerowata :D ale jak to mowi kierownik ze schroniska, kazdego psa mozna zrobic na sznaucera :D

Sliczna :loveu:

Wilk jakby wpadł na impreze to by nie było bardzo co zbierac ;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Taka troche yorko-sznaucerowata :D ale jak to mowi kierownik ze schroniska, kazdego psa mozna zrobic na sznaucera :D

Sliczna :loveu:

Wilk jakby wpadł na impreze to by nie było bardzo co zbierac ;)

no dlatego podróba:cool1:, oj to wilk taki groźny??

Posted

no to by wilk zjdal co nieco na imprezie hehe:evil_lol: a u nas panowie strażaki dzis byli uratować nas przed stadem szerszeni:razz: i KuRA postanowiła nas przed nimi(strazakami) ratowac:diabloti:

Posted

Pisałam na wątku ogólnym, ze jadę dziś z ojcem do schronu, bo wychachmęcił na necie psinę i trza ją bliżej obejrzeć:lol: Miał być Baca, ale on i jamnik plus garść kotów to byłoby co najmniej ryzyko...Sunia w schronie prześliczna, psitulasta, psimilna ale jeszcze nie do wydania(wiadomo, obowiązkowa sterylka):roll:. Dogaduje się bezproblemowo z innymi psiurkami, z kocinami też (jak który chętny do dogadania), wiadomo każdy psiak słodki i kochany, ale kiedy doszlismy do suńki to jakoś tak przypadli se z ojcem wzajemnie do serca, że ojciec nie chciał już oglądać innych, tylko będzie czyhał, aż sunię można będzie odebrać:evil_lol: A piszę to na Sarowo-Szpilkowym wątku, bo sunia jest bardzo podobna do Sarci:loveu: Przykro mi, że nie mogliśmy dać domku Bacy, ale jednocześnie cieszę się, że pomożemy innej schroniskowej bidzie.

Posted

[quote name='MagdaH']Pisałam na wątku ogólnym, ze jadę dziś z ojcem do schronu, bo wychachmęcił na necie psinę i trza ją bliżej obejrzeć:lol: Miał być Baca, ale on i jamnik plus garść kotów to byłoby co najmniej ryzyko...Sunia w schronie prześliczna, psitulasta, psimilna ale jeszcze nie do wydania(wiadomo, obowiązkowa sterylka):roll:. Dogaduje się bezproblemowo z innymi psiurkami, z kocinami też (jak który chętny do dogadania), wiadomo każdy psiak słodki i kochany, ale kiedy doszlismy do suńki to jakoś tak przypadli se z ojcem wzajemnie do serca, że ojciec nie chciał już oglądać innych, tylko będzie czyhał, aż sunię można będzie odebrać:evil_lol: A piszę to na Sarowo-Szpilkowym wątku, bo sunia jest bardzo podobna do Sarci:loveu: Przykro mi, że nie mogliśmy dać domku Bacy, ale jednocześnie cieszę się, że pomożemy innej schroniskowej bidzie.

Baca wymaga szczególnej uwagi i to dobrze ze nie podjeliscie decyzji pohopnie. A wiec czekam na zdjecie bilizniaczki:diabloti: mojej Sary :loveu:

[quote name='betty_labrador']czesc kochanie :loveu: sliczne fotki i jak zwykle Sarusia cudowna :loveu:

ide spac buziaki:*

Hejka:diabloti: dzieki:loveu: miłego dnia :p

Posted

A tu moja naprasowanka:D kupiłam na bazarku u Agi i taka sliczna była tylko ze nie pomyslałam ze trzeba ja na jasnym naprasowac i walnełam na czerownym, oto efekt:

A mogło wygladac tak:

Ogolnie efekt tez mi sie podoba bo jest inny niz wszystkie :D tylko szkoda ze Sare mało widac

Posted

Dziej Sarunia pogoniła rudzielca;) Wystartowała jak strzała nie wiedziałam ocb a ta stoi i łypie na drzewo, okazało sie ze ściągnęła wiewiórke ....

Na poczatku tylko popiskiwała bo nie mogła sie do niej dostac potem zaczeło ja wszystko na około denerwowac no i trzeba było to defrałdowac, za wszelka cene chciała "zdjac" rudaska, łapała sie wszelkich sposobow łacznie z podgryzaniem drzewa :D

Załamana Sara po nieudanym polowaniu.... nie zdobyła pożywienia dla rodziny

Posted

Dawno mnie tu nie było, a tu takie zmiany, nowy tytuł:lol:.....Dzisiejszy rudzielec cudny i jarzębinki też:loveu: dobrze że rudzielec umknął,ufff!:lol:
Ależ ta Twoja Sara ma temperament:lol::lol::lol:

Posted

Witam:)
Zmiany sa ale nadal chetnie widziane foty inych;)
Rudzielec umkna a ja strachu sie najadłam bo myslałam ze Sara goni za kolejnym kotem... Jak sie wkurza to wszystko jej przeszkadza;)

Posted

czesc :multi: jasne ze mozmy sie juz umowic na wysylke- podaj adres na PW ;)

fajna ta nalepka na koszulke :) szkoda faktycznie ze slabo widoczna.

a wiewiór slodki, ja w pierwszej chwili zanim przeczytalam nie wiedzialam co to za zwierze, myslalam ze cos egzotycznego :lol:

buziaki :*

Posted

betty_labrador napisał(a):
czesc :multi: jasne ze mozmy sie juz umowic na wysylke- podaj adres na PW ;)

fajna ta nalepka na koszulke :) szkoda faktycznie ze slabo widoczna.

a wiewiór slodki, ja w pierwszej chwili zanim przeczytalam nie wiedzialam co to za zwierze, myslalam ze cos egzotycznego :lol:

buziaki :*

:multi: kk na gg ;)

napraska w rzeczywistości jest wyrazniejsza 8)

A jeszcze Aga wysłała ja z reszta papieru i wsumie mam jeszcze taki sam format czysty a wiec cos nadrukuje i naprasuje;) biała bluzke juz kupiłam :D

Wiewiór był wsciekły taki ze zaczełam sie bac o Sare :D darł sie prychał, pluł i posikiwał- szał normalnie:D
Ja sie zdziwiłam jak zobaczyłam w Zakopanym czarna wiewiórke:crazyeye:

karja napisał(a):
wilk mysliwy hehe:evil_lol: dobrze że na kury nie poluje :diabloti::cool1:

Nie kury jej nie jaraja :D:diabloti: troszke gołebie bo siadaja bardzo blisko niej ale tylko obserwuje nawet nie próbuje złapac :p wiewiór skojarzył sie jej z kotem, a kto to wróg i trzeba go zdefraudowac za wszelka cene:shake: małe psy tez sie jej kojarza z kotami :evil_lol: dopóki nie dopadnie to mysli ze to kot :diabloti: