betty_labrador Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 to w jaki sposob zrobili Ci osobny na onkach? stad wycieli strony czy co? Quote
SZPiLKA23 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Posty pojedyncze i zrobili mi 2 strony watku z tego :D Quote
betty_labrador Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 no widzialam ze masz bardzo rozbudowana galerie :P Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Postanowiłam zmienic temat bo ostatnio fotki wklejam tylko ja i Pati, zainteresowanie reszty dogomaniakow jest zerowe ;) No to lecimy: Slimaczatko much Robalek Spajderek;] robalek Quote
betty_labrador Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ale fajne robalki :loveu: :przytul: i Sarunia cudowna tez :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Robalki to moja specjalnosc- o ile reka mis ie nie trzesie :D Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Banerek mi trzeba jakis niewielki 100 na 150 albo 100 na 100 kto ładne robi? Quote
betty_labrador Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ja nie robie , nie umiem. jaki masz aparacik? Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 a co ty zwykła cyfrowka:) ale nie powiem na makro robi swietne foty tylko trzeba reki opanowanej:) Quote
betty_labrador Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 no wlasnie widze dlatego bylam pewna ze to lusterko!! ja ide spac juz dobranoc kochana ! :calus: Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 No to lecimy dalej :D Slimok oset niebo zaraz po burzy podczas zachodu słonca Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 uuuuuuuuuuuuuwielbiam ważki .... mają w sobie coś magicznego ... Quote
SZPiLKA23 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 A no maja tylko tyle ze tylko te młode (czyt. głupie) daja sie focic ;) Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 szkoda właśnie że takie płochliwe bo wyjątkowo piękne :) Quote
MagdaH Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']No to lecimy dalej :D Slimok oset niebo zaraz po burzy podczas zachodu słonca Cuuudna mordzia:loveu:...a ślimok to twój osobisty oswojony??? bo ja mam dwa winniczki, od wiosny do jesieni mieszkają na ogródku, a przez zimę Fraktal i Ślimok mieszkają w terrarium:loveu: Quote
MagdaH Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Z oglnej galeri zrobiła sie tylko Sarowa bo zainteresowanie było małe ;) A wiec to Sara: Zabrana pod koniec lutego tamtego roku ze schroniska w Orzechowcach, obecnie około 4-5 latek i umysł szczeniaka:) Dodaje jeszcze instrukcje wklejania fot ;) Jezeli masz zdjecie na dysku o odpowiednim rozmiarze czyli takim zeby nie wywalilo sie na cała strone to otwierasz np. http://imageshack.us/ dajesz przegladaj wybierasz fotke i dajesz host it! i czekasz az sie przerobi zaznaczasz i kopiujesz link na saaaamym dole stronki nastepnie otwierasz juz na dogo okienko do pisania i wklejasz link klikajac na kwadracik z piramidami czy tam gorkami===> i dajesz ok i juz:multi: Słodka mordeczka z uszkami:multi: a ozorek nosi po prawej stronie jak mój Fido, Czesiu tak nie wywala jęzora....za dobrze wychowany - zasługa pewnie cioci Szpilci:loveu: Cudny drewniany domek, a nas na Śląsku juz takich nie ma, a ja jestem zakochana w starej zabudowie, drewnianej, murowanej z kamienia naturalnego np.Jura Krakowsko - Częstochowska, u nas przeważnie to, co się ostało to cegła, ale też piękna,np. Nikiszowiec, Szopienice, moja chałupa też ma już 102 lata...i bardzo ją kocham. Mieszkali tu moi pradziadkowie, ich pies wyżeł, kot Deduś i następne pokolenia, moi dziadkowie, rodzice, nasze zwierzęta ... Quote
SZPiLKA23 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 MagdaH napisał(a):Cuuudna mordzia:loveu:...a ślimok to twój osobisty oswojony??? bo ja mam dwa winniczki, od wiosny do jesieni mieszkają na ogródku, a przez zimę Fraktal i Ślimok mieszkają w terrarium:loveu: Dziekuje:loveu: Slimak spacerowy :D ;) ale kiedys jak byłam mała to przyniosłam 37 slimakow do domu w słoiku i wszystkie wypełzły na dom jeszcze po paru latach znadowało sie musze za meblami albo pod łozkiem- myslałam ze mama wydzie z siebie :D MagdaH napisał(a):Słodka mordeczka z uszkami:multi: a ozorek nosi po prawej stronie jak mój Fido, Czesiu tak nie wywala jęzora....za dobrze wychowany - zasługa pewnie cioci Szpilci:loveu: Cudny drewniany domek, a nas na Śląsku juz takich nie ma, a ja jestem zakochana w starej zabudowie, drewnianej, murowanej z kamienia naturalnego np.Jura Krakowsko - Częstochowska, u nas przeważnie to, co się ostało to cegła, ale też piękna,np. Nikiszowiec, Szopienice, moja chałupa też ma już 102 lata...i bardzo ją kocham. Mieszkali tu moi pradziadkowie, ich pies wyżeł, kot Deduś i następne pokolenia, moi dziadkowie, rodzice, nasze zwierzęta ... Wow to zwierzeca ta kamienica:) Ja mieszkam w domu murowanym ale moja ciocia nie zamieni swojego drewnianego domku na nic innego:) mi samej sie marzy dom drewniany tylko z podmorówka kamienna;] Vitka napisał(a):Sara jest śliczna :loveu: Dziekuje:loveu: i dziekuje jeszcze raz za banerek:p:loveu: Quote
Recommended Posts